Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1773 hozzászólás a témában

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Napokban jutott eszmbe még egy kérdés:
Póló vag yilye3smi lesz a végén.
(Tudom hogy már így is szuper dolgokat kapunk, de had legyünk kicsit telhetetlenek. :D)

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Hála osztrák barátainknak meglehetõsen sûrûn lesznek frissítõk (kb. 15 kimcsinként), tehát nagyon nem kell felmálházni magatokat.

Tanácsaitok meghallgatásra találtak, minden frissítõ boxutcaszrûen lesz megoldva = csak az megy be aki akar, többiek nincsenek akadályozva.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
OFF:

Camelbak milyen árban mozog, mert arra nekem is bekéne neveznem!!!
Mondjuk v.mi Deuter cucc??

ON.

ÉN még megvárom a februárt utána nevezek addig nincs kedvem (hónap végr van... :-\)...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
De én iszok ám mint a gödény nagy melegben... ;D

Berger: hol lesznek a vájúk, õõ frissítõpontok elhelyezve? ;D

Camelbak jó ötlet, vagy Deuter még, majd meglátjuk ki jön-e a keretbõl. De lehet hogy csak egy plusz kulacs meg tartó lesz a dologból, plusz bazi nyeregtáska. Meg még a mez hátsó zsebeibe is férnek cuccok nem? Mondjuk vmi nyalánkság, esetleg powerbar.

henger: szállással akkor mi legyen? :)

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 hozzászólás
A 85 km-re én szerintem csak 1 5dl-es kulacsot viszek!!
Elég az! Úgyis csak súlytöbblet lenne a +2 deci :D

Sõt... verseny elõtt beveszek 1-2 Tisasent, hogy mégkönnyebb legyek... :DDD
Mint egyik csapattársam Saalbachban ;D ;D
Ehhez mit szóltok?

maratonmenõ

maratonmenõ

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
Szerintem alapvetõen 2 féle versenyzõ van: az egyik aki betervezi a frissítõpontokat, a másik aki nem. Olvastam, hogy Halász Robiék a Transalpon alapvetõen már úgy rajtoltak, hogy nem veszik igénybe ezt a szolgáltatást. Ha egy-két okos dolgot magaddal tudsz vinni akkor evvel sok idõt tudsz megspórolni.

Egyébként már én is neveztem!!! :D

Cooool ez az sms dolog: ha beérkeztél, pár másodperc múlva megkapod a netto menetidõdet és a saját kategóriádban elért helyezésedet!

Figyeljetek oda, mert tegnap néztem én is, hogy március 31-ig van elõnevezés!

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
És a tavalyi U19-bõl nem szólítanak be?

Eric: szerinem két 7 decis kulacs az egy kicsit sok. Nem hiszem, hogy két frissítõpont között 7 dl-nél többet fogsz meginni. Amúgy meg szerintem maratonra a legkényelmesebb megoldás kiszáradás ellen a camelbak. Ráadásul ebbe a ital mellett még néhány szerszám, meg pumpa is elfér.

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég

Nevezés:

Határidõ: 2004. május 8.
Nevezési díj minden kategóriában:
2004 március 31-ig 3.000,- Ft
2004 május 8-ig 4.500,- Ft (és a helyszínen)

tehát 9-én (a verseny napján) már nem lehet nevezni!

Rajtmezõ és rajthoz szólítás

1. A startnál legalább tíz (10) versenyzõ számára kell helyet biztosítani, fejenként legalább 80cm széles sávval számolva. A Maraton Cross startzónája nem lehet keskenyebb mint 8 méter. A pálya elsõ néhány száz métere, jobb esetben kilométere nyílt terület legyen, lehetõvé téve a könnyû elõzést. Ha ezt a környezeti viszonyok nem engedik, a tömegrajt helyett a versenyzõk hullámokban történõ indítása is engedélyezhetõ. Ilyen esetekben az egyes hullámok között legalább 15 perc különbségnek kell lenni. Az egyes versenyzõk ideje a hullám tényleges startideje alapján határozandó meg.
2. A Rendezõnek biztosítani kell egy külön kb. 110 fõ befogadására alkalmas lezárt rajtterületet, ahova csak a 7.§ 3. bekezdésben foglaltak szerint szólított versenyzõk állhatnak be! A rajthoz szólítást a minimum a tervezett rajt elõtt fél órával el kell kezdeni.
3. A rajthoz elõször a legutóbbi férfi, illetve nõi Hegyikerékpáros Maraton Bajnokot szólítják. (2004-ben ilyen még nem lesz, mert nincs legutóbbi gyõztes) Az elsõ rajtsorba a legutóbbi a férfi és nõi Olimpiai Cross Magyar Kupa gyõztest és a bajnokot hívják. Ezt követheti - ha van a nevezettek sorában - olyan külföldi versenyzõ aki az UCI világranglistán az elsõ 150-ban foglal helyet. Az elsõ és utána következõ sorokba kerül az MMTBSZSZ Maraton Cross Magyar Kupa ranglistáján szereplõ elsõ ötven (50) férfi és az elsõ ötven (50) nõi versenyzõ, a nemek részvételi aránya alapján meghatározott rajtmezõ felosztásban.
4. A fenti versenyzõknek mindenképpen külön területet és ellenõrzött szólítási rendszert kell kialakítani. Utánuk, tõlük szalaggal vagy kordonnal elkülönített másik "rajtmezõben" következnek az 51. helytõl lefelé rangsorolt egyéni versenyzõk férfi és nõi kategóriában az MMTBSZSZ Maraton Cross ranglistája alapján. Végül azok az egyéni indulók kerülnek érkezési vagy nevezési sorrendben beállításra, akik a fentiekben nem szerepeltek. Itt már nem kötelezõ a név szerinti szólítás.
5. Ettõl a rendszertõl csak az elsõ Maraton Cross Magyar Kupa versenyen lehet csak eltérni, amikor a 2003-as Olimpiai Cros ranglista alapján kell szólítani a versenyzõket.

......de nézzétek meg a heavytoolsteam.com -on a szabályzatot

Igen, lesz eredményküldés telefonra, de csak annak, aki a nevezésben megadja a mobilszámát.
A chipes idõmérés részleteit jövõ hét végére hozzuk nyílvánosságra.

Van még kérdés?

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 hozzászólás
"Az egyéni nevezések beérkezésének határideje a verseny idõpontja elõtt 48 órával van. Az ez után beérkezõ nevezések helyszíni nevezésnek tekintendõk, az így nevezettek a rajtmezõ végérõl indulhatnak. Helyszíni nevezésre a verseny rajtja elõtt legkésõbb 10 órával van lehetõség, ezután nem fogadhatók el nevezések. A helyszínen nevezettek nem jogosultak elõre meghatározott rajtmezõ pozícióra."

Most akkor mi van? Ezek alapján május 9-én nem is lehetne nevezni... vagy igen?

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 hozzászólás
Berger, vagy Hocsa:
"A férfi és nõi versenyzõk beosztását a startzónában a versenybírói bizottság legkésõbb a startot megelõzõen két nappal este (40 óra) felrajzolja. A beosztás alapja a versenyben résztvevõ férfiak és nõk aránya."

Ez hogy mûködik? nem vágom

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
??
Akkor rosszul tudják a BCA-ban ;D
Végül is a részvétel a fontos ;)

Kiskemo

Kiskemo

vendég

• fórumtag
  • 195 hozzászólás
télleg lesz eredményküldés sms-ben?
hûha... ezt még nem is hallottam
:D

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
[glow=orange,2,300]De ez más lesz mint a tavalyi![/glow]
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

tavaly???

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás

Igen? Honnan tudták???

Azt mondta a "Csóka" ,h. tavaly is ez vót.Oszt elim rakta én meg jól megnéztem... ;)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Akkor lassan-lassan el kéne kezdeni nevezni (csak 1x ;D), meg társakat keresni szálláshoz.

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
ja-ja

csak olyan szállásokat keresünk, ahova be lehet vinni a bringát vagy biztibe lehet tárolni, illetve verseny után akár tusolni is vissza lehessen menni.
nem egyszerû!
szerintem egy héten belül még 5-6 jön hozzá.

jó tanács: május elején sopron fullon lesz!!! szállást idõben keresni és foglalni!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Remélem is hogy jó lesz. :)

Berger: a szálláslista még bõvülni fog?

maratonmenõ

maratonmenõ

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
eric

Azt hiszem, hogy Buda után egy orgazmus lesz a Flash. Tavaly indultam ott, elég balkáni volt.

maratonmenõ

maratonmenõ

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
Szerintem a gumi nagyon fontos. Gondolj csak a Mátra Marcira!!!
Bár itt azt írták a rendezõk, hogy a talaj nagyrészt múrvás, én úgy gondolom, hogy a maratonokon általában emberesebb külsõ dukál mint egy cc versenyen. Nem hiszem, hogy egy kicsit testesebb guminak annyival nagyobb a menetellenállása, ami egyenértékû lehet egy pár perces defektjavítással.