Berger!
Ha megint olyan jól lesz kimérve a táv, mint tavaly, javaslom, már most kezdjétek el párnázni a feneketeket!!!
55 km helyett közel 70 azért egy kicsit túlzás!!
Na mindegy, én úgy döntöttem, megyek és ismét a Jégveremben fogok aluszikálni!
Este egy Jégverem-tál és másnap meg sem bírok mozdulni!! :-)))
Még egy javaslat:
A rajtszám hátuljára legyen felírva néhány telefonszám, hogy szükség esetén segítséget tudjon kérni a bajba jutott versenyzõ!
Rossz tapasztalatom volt a Mátra maratonon tavaly ezzel kapcsolatban!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron
Indította
vendég_Berger_*
, 2003. december 11. 21:53
Írta 2005. január 18. - 22:32

-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
Írta 2005. január 18. - 19:00

1 x 1 KE. 10 db nevezése megjött! :mmraise:
(Sajnos e-mail címet egyikõtök sem adott meg, így kihasználom a fórum elõnyeit)
ohhh...mer' egy állat vagyok! :mybad:
holnap utalom a pénzt s amint az megvan írok mélt'!!
vendég_Berger_*
Írta 2005. január 18. - 18:56

1 x 1 KE. 10 db nevezése megjött! :mmraise:
Írta 2005. január 07. - 20:03

A nevezett hely Sopron,és Brennbergbánya között volt....és jó volt:D
Hát lehet egy ilyen hülye falunevet elfelejteni?
Üdv:Thy
Hát lehet egy ilyen hülye falunevet elfelejteni?
Üdv:Thy
Írta 2005. január 07. - 17:26

Írta 2005. január 05. - 17:30

Írta 2005. január 05. - 01:02

Hja, a szállás szuper volt, bár néha a vakolat szaga pisiszaggal elegyedett. Egy diákotthon adott nekünk szállást arra az éjszakára, ráadásul valami nagyon olcsó volt, de verjetek meg, nem emlékszem már rá, hol volt. Csak arra, hogy már nem is a városban volt, hanem az országúton már elhagytuk Sopront, és akkor tûnik föl jobboldalt a suli ... talán Erdei Iskola?? Nem tudom, de a helyiek kiderithetik.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2005. január 04. - 23:06

Írta 2005. január 04. - 22:28

úgy emlékszem pár fórumos egy koliban szállt meg tavaly, arról tudnátok infót adni?
vendég_Berger_*
Írta 2005. január 04. - 20:15

Ja, még valami!
Visszaolvasva a tavalyi topicot, 2 olyan kritika érte a versenyt, amikre késõbb mi is rábólintottunk.
Az egyik a frissítõk távoli elhelyezése volt, a másik a bringamosás lehetõsége.
Az elõbbit megoldjuk, az utóbbit meg a Tesco oldotta meg olyanformán, hogy egy takaros kis bezinkutat épített 100 m-re a versenyközponttól, minden olyan dologgal, amire szükségetek lehet:
víz (nagynyomású)
levegõ (ez is)
....egyébként tök jó dolog így januárban az elõzõ év maratonjainak hozzászólásait olvasgatni, csak úgy............
Visszaolvasva a tavalyi topicot, 2 olyan kritika érte a versenyt, amikre késõbb mi is rábólintottunk.
Az egyik a frissítõk távoli elhelyezése volt, a másik a bringamosás lehetõsége.
Az elõbbit megoldjuk, az utóbbit meg a Tesco oldotta meg olyanformán, hogy egy takaros kis bezinkutat épített 100 m-re a versenyközponttól, minden olyan dologgal, amire szükségetek lehet:
víz (nagynyomású)
levegõ (ez is)
....egyébként tök jó dolog így januárban az elõzõ év maratonjainak hozzászólásait olvasgatni, csak úgy............
Írta 2005. január 04. - 18:29

osztom lensver véleményét, jó hallani, hogy tanultatok a tavalyi verseny hibáiból, én tuti ott leszek idén is!
Írta 2005. január 04. - 15:15

Berger, meglátjuk mit sikerül letárgyalni szülõkkel... 
Ha nem jönne össze, hiányozni fog lensver "hajrá székesfehérvár!" bíztatása.

Ha nem jönne össze, hiányozni fog lensver "hajrá székesfehérvár!" bíztatása.

Írta 2005. január 04. - 10:26

Berger, öröm látni, hogy már most, az év legelején is foglalkoztok a versennyel, hogy már tervezgettek, s dolgoztok vele kapcsolatban. Jó, hogy nem az utolsó pillanatban próbáltok összetákolni valamit és hogy lelkesek vagytok és igyekeztek jobbá tenni a versenyt. Drukkolok, hogy az idei rendezvény a tavalyinál még jobb, minõségibb legyen!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
vendég_Berger_*
Írta 2005. január 04. - 09:38

A Vakáció Vendégház egy tavaly áprilisban felújított épület, és az áraik is a földön járnak. Tavaly 2500 Forintot kértek el személyenként. Úgy tudom, hogy ezek a fejpénzek idén sem változnak.
Mindenkinek ajánlom, hogy aki ott akar szállást foglalni, az idõben tegye meg, mert ez egy diák- és turistaszálló is egyben. Ha begurul két-három busznyi iskolás, akkor telt ház van!
Igen ggx, változni fog a pálya nyomvonalának egy kis része, de ez nem érinti a frissítõket. Úgy értem, hogy a tavalyinál 2 állomással több lesz illetve jobban lesznek elosztva, már dolgoznak rajta a srácok. :bananadan :tank:
És hogy miért lesz részben új nyomvonal:
- mert szertnénk egy alternatív 40%-ban aszfaltozott esõpályát is kijelölni, ezért a tavalyi pályát úgy dolgoztuk át, hogy néhány ponton jobban közelítse meg a mûutat.
- mert lesz egy olyan rész ami átkelõs, partraszállós
- mert így az 50 km-nek is több szintet tudunk adni
- mert így nagyobb osztrák területen vezet a pálya, több osztrák települést érintve
Eric, Székesfehérvár nincs olyan messze.
Legalább kicsit kiengeded a gõzt a megpróbáltatások elött
Mindenkinek ajánlom, hogy aki ott akar szállást foglalni, az idõben tegye meg, mert ez egy diák- és turistaszálló is egyben. Ha begurul két-három busznyi iskolás, akkor telt ház van!
Igen ggx, változni fog a pálya nyomvonalának egy kis része, de ez nem érinti a frissítõket. Úgy értem, hogy a tavalyinál 2 állomással több lesz illetve jobban lesznek elosztva, már dolgoznak rajta a srácok. :bananadan :tank:
És hogy miért lesz részben új nyomvonal:
- mert szertnénk egy alternatív 40%-ban aszfaltozott esõpályát is kijelölni, ezért a tavalyi pályát úgy dolgoztuk át, hogy néhány ponton jobban közelítse meg a mûutat.
- mert lesz egy olyan rész ami átkelõs, partraszállós
- mert így az 50 km-nek is több szintet tudunk adni
- mert így nagyobb osztrák területen vezet a pálya, több osztrák települést érintve
Eric, Székesfehérvár nincs olyan messze.
Legalább kicsit kiengeded a gõzt a megpróbáltatások elött
Írta 2005. január 04. - 01:10

kár...
szervezõktõl kérdezném, hogy változik e a pálya, illetve terveznek e beiktatni még a hosszú távra egy frissítõt, mert ha nem, akkor én szerintem inkább megyek középtávon, tavaly emlékszem szétszomjaztuk magunkat, sõt asszem én ittam meg kex utolsó csepp vizét is
szervezõktõl kérdezném, hogy változik e a pálya, illetve terveznek e beiktatni még a hosszú távra egy frissítõt, mert ha nem, akkor én szerintem inkább megyek középtávon, tavaly emlékszem szétszomjaztuk magunkat, sõt asszem én ittam meg kex utolsó csepp vizét is

Írta 2005. január 04. - 00:59

Huh, nemtom már mennyi volt, de nem drága. L-Boy, Era, v vki biztos tudja. Ha nem akkor ott a tel.szám.
Idén sajna nem tudok jönni, a ballagásom utáni napon lesz, érettségi elõtti hétvégén.
Sajna ki kell hagynom, pedig nagyon el szeretnék menni...
ICQ-t most tettem fel megint winfos reinst után, holnap (ma) már leszek.

Idén sajna nem tudok jönni, a ballagásom utáni napon lesz, érettségi elõtti hétvégén.

ICQ-t most tettem fel megint winfos reinst után, holnap (ma) már leszek.
Írta 2005. január 04. - 00:56

ja ez jól hangzik, szerintem ez lesz!
Eric nektek ez mennyibe került tavaly egy éjszakára?
Te jössz idén is? ICQ-t már nem használod?
Eric nektek ez mennyibe került tavaly egy éjszakára?
Te jössz idén is? ICQ-t már nem használod?
Írta 2005. január 03. - 22:33

Ahol mi voltunk tavaly az a Vakáció Vendégház volt. Nagyon zsír hely, mi 5 ágyas szobában voltunk, 2 emeletes ágy volt, meg egy szimpla. A fürdõ is király, forró vizes zuhany van! Huuu mekkora király volt szarrá ázás után vagy 10pig engedni magunkra.... Na egy kis reklám. 
* Vakáció vendégházak - Holiday Youth Hostel
9400 Sopron, Ady E. 31.
(ifjúsági szálló, igényes 2-3-5 ágyas szobák)
Tel: 06-99/338-502
Fax: 06-99/506-779
Mobil: 20/933-8502
E-mail: jaszberenyi.klara@mailbox.hu

* Vakáció vendégházak - Holiday Youth Hostel
9400 Sopron, Ady E. 31.
(ifjúsági szálló, igényes 2-3-5 ágyas szobák)
Tel: 06-99/338-502
Fax: 06-99/506-779
Mobil: 20/933-8502
E-mail: jaszberenyi.klara@mailbox.hu
Írta 2005. január 03. - 20:46

Én is megyek, és idén szeretném tech probléma nélkül végignyomni. Aki most keres szállást Sopronban, annak egy jó tanács, hogy messzirõl kerülje el a Lõvér kempinget, mi tavaly ott voltunk, nagyon gázos hely, kb egy WC bódé méretû házat adtak hármunknak, szétfagytunk és még melegvíz se volt, ráadásul tök drága volt a hely!
Ha valakinek van ötlete idei szállásra, az szóljon legyen szíves!
Ha valakinek van ötlete idei szállásra, az szóljon legyen szíves!
Írta 2004. december 27. - 11:02

Hahó mindenkinek!
Meglepõdtünk azon, hogy mekkora sikere lett az elsõ körös elõnevezésnek (és még nincs is vége). KÖSZI A BIZALMAT MINDENKINEK!
Sokan kérdezik, hogy mikor kerülnek fel a váró- és a nevezettek listájára: A honlap kezelõjével úgy döntöttünk, hogy az adatok feldolgozása után 2005 február 1-tõl lesznek az adatok publikusak. Addig is minden nevezõ válaszlevél formájában visszaigazolást kap!
bye
Meglepõdtünk azon, hogy mekkora sikere lett az elsõ körös elõnevezésnek (és még nincs is vége). KÖSZI A BIZALMAT MINDENKINEK!
Sokan kérdezik, hogy mikor kerülnek fel a váró- és a nevezettek listájára: A honlap kezelõjével úgy döntöttünk, hogy az adatok feldolgozása után 2005 február 1-tõl lesznek az adatok publikusak. Addig is minden nevezõ válaszlevél formájában visszaigazolást kap!
bye