Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron

- - - - -

• Please log in to reply
1773 replies to this topic

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Hali!

érdeklõdnék hogy mi a pontos szintemelkedés távonként, és hogy van-e (lesz-e) térkép amin be van jelölve a pontos pályaútvonal?

Köv kérdésem az hogy nekem most melyik kategóriában kell indulnom ha 1977-ben születtem!? M4(férfi) 1984 elött vagy M2(férfi) 1966-1986 !?

A 3ik kérdésem pedig az, hogy ha én neten átutalással szeretnék befizetni 2 vagy 3 jelentkezõt, akkor mindenképpen kell postán feladni igazolást vagy elég ha küldenék egy e-mailt hogy errõl és errõl a bankszámlaszámról érkezik 2 vagy 3 egyén nevezési díjja!?

Köszi elõre is a válaszokat :)
Mert tekerni jó!

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Hétfõig felkerülnek a honlapra a nevezettek és a várólistások! Csekkoljátok!

Imádom, hogy a magyar nevezõk mellé felsorakoztak az osztrákok, románok és a horvátok is!!!!

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
Berger,
Tegnap neveztem, mai értéknappal (2005.03.08) megy a banki átutalás. Visszajeleznél, ha odaért és a nevezésemmel minden rendben. Sajnos megbízási kivonatom nincs amit el tudnák küldeni (mivel mindent telefonon/interneten intézek), de ha nagyon szükséges egy hónap múlva a számlakivonatomon meg fog jelenni ez a tranzakció is.

Jó lenne, ha a nevezés után a várólistát és a sikeresen nevezettek listáját is (mikor a pénz is megérkezik és beazonosítása is megtörténik) meg tudnátok jeleníteni (egyenlõre ezt nem találtam). Jó példa erre Bükk maraton...

Elõre is köszi a segítséget.

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
Üdv!
Csak hogy senkisene izguljon: nekem már nem zavar az éreccségiben, a zálamvizsgáig meg belefér a verseny.
A kezem is összefort, a tavalyi nagy élmény remélem ismétlõdik.
valakinek holnap reggel 1 Dobogókõ betonon?
üdv

Zéé_

Zéé_

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Honnan lehet nevezési lapot szerezni?
Néztem a honlapot, ott nem találtam linket.
Sport kiállításra idén nem megyek.
Veszprémben esetleg valamelyik bringaboltban?

raptor007

raptor007

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
LEVI! Tímpocak elnyomja a billentyûzetet?
GERGÕ! Dzsunbullmotors nembírja a netet?

Hol vagytok?????[/QUOTE]
:nonono:

Hiányoztam? Itt vagyok és a versenyen is ott leszek. Mostantól írhatsz megtalálsz!!!http://www.bikemag.h...reply&p=223037#

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Tunézia...uncsi..most jöttünk haza onnan:D

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Visegrádi versenyre beinvesztálok hóláncba vagy szöges gumiba vagy összkerekes bringába vagy kipörgésgátlósba vagy ........

Ha így marad, akkor mint a snowboard Magyar Bajnokságot Ausztriában, az MTB-t Tunéziában kell megrendezni. :cool2:

silverlui

silverlui

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
MaratonFanok! Srácok!

Mire olvad el ENNYIEKKORA hó!
Ha ez így marad, úgy jár egy2 maraton, mint a rettenetes "Borsodi Liga"
Ennyi hó, amit a hétvégén láttam Sopronban, soha nem olvad el. Ha meg igen az teljes KO az erõben!
Lehet, hogy ásni kéne pár nagy lukat és oda elrakni a havat, vagy hajszárítóval cangázni a gyorsabb olvadásért!
(az elõbbikért, mindenkinek bocs)
Teljesen beszûkültem! Március van és nem lehet kimenni tekerni, csak az a q...va dögunalom spinning.
Na mindegy. Akárhogy is VANLESZ indulok a flesakrosszon!!!! Mert köll a kupapont!

LEVI! Tímpocak elnyomja a billentyûzetet?
GERGÕ! Dzsunbullmotors nembírja a netet?

Hol vagytok?????

hocsa

hocsa

vendég

• fórumtag
  • 78 posts
Aki kilátogat a Sport 2005 kiállításra:

Nevezési lehetõség a KTM standon!

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
:doubletim

silverlui

silverlui

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Berger
Nem uncsi? Mindig ugynott, ugyan azzal?
Hány éves vagy? 50-55?

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Én ha Sopronban vagyok akkor inkább itthon alszok.
A Jégverem Fogadót nagyon sokan dícsérik, úgy hallottam, hogy a tavalyi indulók között is akadtak olyanok akik ott szálltak meg.

silverlui

silverlui

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Mi van gyerekek, mindenki alszik?
Tudtok a Vakáció Vendégházon kívül, valami elfogadható hugyszag mentes szállást Sopronban?

silverlui

silverlui

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
lensver
Hú de korán keltél, így vasárnap!
Én úgy tudom, hogy a kerékpározás legjobb kiegészítõ sportja a kerékpározás!
Ezért szoktam reggelente futni.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Nem kell ám mindenáron cangázni! Ha már nagyon gáz a helyzet, lehet gyalogtúrázni és szánkózni a hegyekben. ;)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

PR és Luki
Nekem vizsgák elött-után mindíg jól esett egy kicsit kiengedni a gõzt :badair:

Ezzel így vagyok én is, ma is kéne gõzt kiengednem csak... hol? Esik a hó, szóval bonyolódott a helyzet, ugyanis a szakfelelõs lelépett a fõsuliról és vitte magával az oktatói gárda 80%-át.
Szóval ma ott tartunk, hogy a tantárgyainkon kívül semmi sem biztos és államvizsga elõtt lesz még egy kis szigorlatunk, csak úgy felkészülésképpen.
Ennyit a fõiskoláról.
Megyek bringázni.....vagyis ááááááááááááá :help:
Szenvedek ma nagyon.
A chippel nekem tavaly semmi gondom nem volt, tényleg, volt aki odaverte és használhatatlanul hozta vissza?
Az eredményem szempontjából meg úgyis mindegy a chip :D

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

silverlui

silverlui

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Jól látom? Maraton kupafutam lett a flesakrossz?
Vagy ez csak nekem újdonság?

Azt hallottam, hogy idén nem a Tecsó-tól indul a verseny. Vagy csak kamu!?

Berger
Tekernék, száguldoznék két napot, de olyan Q..va jó melóhelyem van, hogy most szombat/vasárnap reggeltõl estig robi! Hétfõn meg hétfõ!

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Tekerj Lui. Vagy száguldozz két napig, az se rossz.

Arra, hogy helikopter lesz-e még nem tudok válaszolni, de hogy több itatóállomás lesz az biztos.

silverlui

silverlui

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Skacok!
Akkora jég van itt nyugaton! Reggel alig tudtam futóedzést tartani!
Pedig fontos felkészülési elem a flesakrossz maratonra!
Berger
Lesz idén is helikopter, vagy helyette, valami más dilit találtatok ki? Esetleg megnövelitek a Bombás csajok számát? Vagy betúljátok a helikopter zsozsóját a frissítõ állomásokba?
Idén lesz esõpálya?
Minden távon?

Vagy ne kérdezzek ennyit, inkább tekerjek?