Tudod Lui: Rock and Roll :ed:
A többiért meg :sm:
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron
Started by
vendég_Berger_*
, 2003. December 11. 21:53
Posted 2005. February 11. - 14:16

Posted 2005. February 11. - 13:53

Abszolút egyetértek én is. CSak furcsa volt nekem ez az uj rendszer de ha bevált külföldön akkor biztos jó lesz! És amint írtam nekem sem az idõmérés az elsõ, hiszen ugy is minidig valahol a középmezõnyben kullogok! Da ami fontos, hogy SZÉP helyeken vezességek a pálya nyomvonalát, mert fotózgatni szeretek a versenyeken :-)
Posted 2005. February 11. - 11:36

Hocsának
Szép az ami érdek nélkül tetszik!
Öreg az aki öregnek érzi magát!
Beteg az aki nem tudja elfogadni önmagát!
Minden MTB "õrültnek"
Úgy tudom karácsonyra kaptak a hevitúúlszos fiúk egy közöshasználatú ketáj kilóméter órát. Így vélhetõen nem lesz gond a távok pontos meghatározásával.
Juvina Joe és Frutta Fruzsi pedig a itató/etetõ pontoknál segít, azaz egy ásványvizes és egy gyümölcs nagyker sponzor került a képbe. Ezért meg duplázzák a frissítõ állomások számát, sõt a bõrnadrágosoknál is lesz egy itató pont.
Hocsának
Remélem nem gond, hogy eljárt a szám, de úgy örülök a sikereiteknek!
Ha még is akkor majd Graz/Statteg maratonon megvárlak a célban és ott megbeszélhetjük!
Parajnak
Gratulálok az eljegyzésedhez, de házasságkötés elõtt ne feledd, hogy
-A bigámia az, ha valakinek eggyel több felesége van, a monogámia ugyan az!-
a lakásvásárlásodhoz pedig:
-Akármennyire rossz a kölyök, adókedvezménynek megfelel!-
Szép az ami érdek nélkül tetszik!
Öreg az aki öregnek érzi magát!
Beteg az aki nem tudja elfogadni önmagát!
Minden MTB "õrültnek"
Úgy tudom karácsonyra kaptak a hevitúúlszos fiúk egy közöshasználatú ketáj kilóméter órát. Így vélhetõen nem lesz gond a távok pontos meghatározásával.
Juvina Joe és Frutta Fruzsi pedig a itató/etetõ pontoknál segít, azaz egy ásványvizes és egy gyümölcs nagyker sponzor került a képbe. Ezért meg duplázzák a frissítõ állomások számát, sõt a bõrnadrágosoknál is lesz egy itató pont.
Hocsának
Remélem nem gond, hogy eljárt a szám, de úgy örülök a sikereiteknek!
Ha még is akkor majd Graz/Statteg maratonon megvárlak a célban és ott megbeszélhetjük!
Parajnak
Gratulálok az eljegyzésedhez, de házasságkötés elõtt ne feledd, hogy
-A bigámia az, ha valakinek eggyel több felesége van, a monogámia ugyan az!-
a lakásvásárlásodhoz pedig:
-Akármennyire rossz a kölyök, adókedvezménynek megfelel!-
Posted 2005. February 11. - 09:42

Hocsa teljesen egyetértek azzal, amit irsz, és a chip számomra is marhára mindegy egészen addig, mig nem egy 10,000 vagy akár 5,000ft-os kaukciót szedtek be tõlem a nagy semmiért. Mert nekem annyira nem fontos az idõmérés, hogy az izgalomtól reszkessek, na vajon hanyadik lettem a sok közül? Mivel lányból meg kevés van, ezért azt nagyjából úgyis tudom.
Jó, jó tudom, srácoknál ez nem igy van.
Nos, de ha többezer ft-ot beszednek egy chip-ért és útközben folyton attól félek, nehogy leessen nekem valahol, aztán meg a célban kiderül hogy még chip-pel is kavarodás van az eredményekkel, na akkor már számit, csak akkor átmegy negativba az elõjel.
Egyébként meg az lényegesen fontosabb, hogy legyen kaja/pia a pontokon, hogy sár esetén se legyen pánik vagy trehányság se a pályán se a célterületen, hogy legyen egy nagy sátor, ahol melegedhet a népség és hogy legyen megfelelõ bringamosási lehetõség. No és persze, hogy a pályán tartozkodó egyének ne mondjanak mindenféle hülyeséget azzal kapcsolatban pl. hogy még hány km van hátra! Uff

Nos, de ha többezer ft-ot beszednek egy chip-ért és útközben folyton attól félek, nehogy leessen nekem valahol, aztán meg a célban kiderül hogy még chip-pel is kavarodás van az eredményekkel, na akkor már számit, csak akkor átmegy negativba az elõjel.
Egyébként meg az lényegesen fontosabb, hogy legyen kaja/pia a pontokon, hogy sár esetén se legyen pánik vagy trehányság se a pályán se a célterületen, hogy legyen egy nagy sátor, ahol melegedhet a népség és hogy legyen megfelelõ bringamosási lehetõség. No és persze, hogy a pályán tartozkodó egyének ne mondjanak mindenféle hülyeséget azzal kapcsolatban pl. hogy még hány km van hátra! Uff
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2005. February 11. - 09:22

Még occsó benzin is lesz hazáig :brum:
Off:
Az én ótóm 100Km-el kevesebbet megy 1 tank Tesco benzinnel. Én inkább máshol tankolnék...
Posted 2005. February 11. - 09:21

Azt hiszem, kis hazánkban az újdonság erejével és persze annak minden varázsával hatott ez a chip-es mizéria.
Nálam személy szerint nem tartozik a legfontosabb dolgok közé, hogy az adott versenyen milyen idõmérés van. A legjöbb, ha az ember nem is veszi észre. Legyen korekt eredménylista, idõben díjkiosztás és go home.
Sokkal fontosabbak számomra (és tapasztalataim szerint másoknak is), hogy a pálya frankón legyen kijelölve, igényes frissítõk legyenek és persze a jó hangulat. Ha részt vettünk egy külföldi versenyen sosem volt kapitális kérdés, hogy az a kütyü amit a bringára kell lógatni aktív, passzív vagy esetleg sugároz, MÛKÖDJÖN!
Uff
Nálam személy szerint nem tartozik a legfontosabb dolgok közé, hogy az adott versenyen milyen idõmérés van. A legjöbb, ha az ember nem is veszi észre. Legyen korekt eredménylista, idõben díjkiosztás és go home.
Sokkal fontosabbak számomra (és tapasztalataim szerint másoknak is), hogy a pálya frankón legyen kijelölve, igényes frissítõk legyenek és persze a jó hangulat. Ha részt vettünk egy külföldi versenyen sosem volt kapitális kérdés, hogy az a kütyü amit a bringára kell lógatni aktív, passzív vagy esetleg sugároz, MÛKÖDJÖN!
Uff
vendég_Berger_*
Posted 2005. February 11. - 08:34

Meg kell, hogy cáfoljalak Luki!
2004-ben három olyan osztrák versenyen voltunk, ahol ilyen idõméréssel dolgoztak (Lienzer Dolomit Marathon, Radstadt Marathon, Wienerwald Marathon). Ez a technika legalább annyira elfogadott és lényegesen egyszerûbb.
Hogy miért nem volt eddig ez idehaza is?
A monopol helyzet nagy úr!
Ha attól nyugodtabban alszol, akkor tõled beszedjük a kauciót is:D
2004-ben három olyan osztrák versenyen voltunk, ahol ilyen idõméréssel dolgoztak (Lienzer Dolomit Marathon, Radstadt Marathon, Wienerwald Marathon). Ez a technika legalább annyira elfogadott és lényegesen egyszerûbb.
Hogy miért nem volt eddig ez idehaza is?
A monopol helyzet nagy úr!
Ha attól nyugodtabban alszol, akkor tõled beszedjük a kauciót is:D
Posted 2005. February 11. - 01:29

Én is megpróbálok ott lenni ha az államvizsgáim engedik, mert azt hallottam, hogy jó buli volt tavaly. (sajnos akkor külföldön voltam) A Chip bérlés és kaució ugyanúgy lesz, mint tavaly?
ez átment ausztriába nem? tehát akkor mindenki külföldön volt aki indult.
Sirkövemre:
Nem baj, ugysem volt olyan fontos ember!
Nem baj, ugysem volt olyan fontos ember!
Posted 2005. February 10. - 20:37

Remélem, hogy addigra már vizsgák után leszek, akkor biztos, hogy jól fog esni :-)
Hát én nagyon kiváncsi vagyok erre az idõmérõ rendszerre, mert ha ez ilyen "egyszerû" akkor miért nem ezt alkalmazzák a külföldi versenyeken? Meg hogy lehet, hogy erre eddig senki nem jött rá? Szóval én lehet, hogy inkább fizetnék bérletet meg kauciót, csak biztos legyen a mérés (nem mintha pályarekordra hajtanék)
Hát én nagyon kiváncsi vagyok erre az idõmérõ rendszerre, mert ha ez ilyen "egyszerû" akkor miért nem ezt alkalmazzák a külföldi versenyeken? Meg hogy lehet, hogy erre eddig senki nem jött rá? Szóval én lehet, hogy inkább fizetnék bérletet meg kauciót, csak biztos legyen a mérés (nem mintha pályarekordra hajtanék)
vendég_Berger_*
Posted 2005. February 10. - 19:26

A chipek üzembiztosak és "tudják" a rajtszámot!
Kaució nincs mivel a kütyü eldobható. Az ára 800 Forint, melybõl a rendezõk 500-at átvállalnak, a delikvens 300-at dob a közösbe. :cool2:
PR és Luki
Nekem vizsgák elött-után mindíg jól esett egy kicsit kiengedni a gõzt :badair:
Jó hír, hogy idén a bringamosással sem lesz gond, ugyanis a Tesco benzinkutat épített mindennel amire csak szükség lehet. Még occsó benzin is lesz hazáig :brum:
Kaució nincs mivel a kütyü eldobható. Az ára 800 Forint, melybõl a rendezõk 500-at átvállalnak, a delikvens 300-at dob a közösbe. :cool2:
PR és Luki
Nekem vizsgák elött-után mindíg jól esett egy kicsit kiengedni a gõzt :badair:
Jó hír, hogy idén a bringamosással sem lesz gond, ugyanis a Tesco benzinkutat épített mindennel amire csak szükség lehet. Még occsó benzin is lesz hazáig :brum:
Posted 2005. February 10. - 18:53

és ez aktiv, vagy passziv eszköz?
szóval tartalmaz minden chip valami egyedi információt is, amibõl kiderül, hogy kié, vagy csak egyszerûen érzékeli az eszköz, ha keresztülmész a célon?
ugyanis ekkor a bojokban érkezõknél lehetetlen a pontos beérkezési sorrend regisztrálása
szóval tartalmaz minden chip valami egyedi információt is, amibõl kiderül, hogy kié, vagy csak egyszerûen érzékeli az eszköz, ha keresztülmész a célon?
ugyanis ekkor a bojokban érkezõknél lehetetlen a pontos beérkezési sorrend regisztrálása
Posted 2005. February 10. - 18:25

Állítólag a Hocsáék találtak valami "csíkos" gazdaságos chip-et. A rajtszámra kell felragasztani és ugyanúgy mér mint a másik + occsó!
Elõny: könnyû, nincs kaukció, csak 300,-Ft a bérleti díj, hazaviheted emlékbe
Hátrány:nem kapsz sms üzenetet, (lehet, hogy ez nem is függ össze a chip-el)
Ha ez igaz akkor, már most nagyot alkottak a Hevitúúlszos fiúk!
Kiváncsi vagyok még milyen kúúl dolgokat találnak ki a versenyre.
Silver Lui (2005 õszétõl remélem Gold Lui -nem PrivateGold, ez csak a Babócának-)
Elõny: könnyû, nincs kaukció, csak 300,-Ft a bérleti díj, hazaviheted emlékbe
Hátrány:nem kapsz sms üzenetet, (lehet, hogy ez nem is függ össze a chip-el)
Ha ez igaz akkor, már most nagyot alkottak a Hevitúúlszos fiúk!
Kiváncsi vagyok még milyen kúúl dolgokat találnak ki a versenyre.
Silver Lui (2005 õszétõl remélem Gold Lui -nem PrivateGold, ez csak a Babócának-)
Posted 2005. February 10. - 11:54

Na annyit sikerült kiderítenem, hogy ápr. 30-ig tart a félévem, utána kezdõdik a vizsgaidõszakom.
Ha "mákom" van azon a héten már vizsgázok így tán az uccsó pillanatban fogok odaérni.
Szóval már megint nem tudok semmit :cry:
Ha "mákom" van azon a héten már vizsgázok így tán az uccsó pillanatban fogok odaérni.
Szóval már megint nem tudok semmit :cry:
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Posted 2005. February 10. - 09:01

Én is megpróbálok ott lenni ha az államvizsgáim engedik, mert azt hallottam, hogy jó buli volt tavaly. (sajnos akkor külföldön voltam) A Chip bérlés és kaució ugyanúgy lesz, mint tavaly?
Posted 2005. February 06. - 01:11

vendég_Berger_*
Posted 2005. January 20. - 19:05

vendég_Berger_*
Posted 2005. January 19. - 21:03

Ha megint olyan jól lesz kimérve a táv, mint tavaly, javaslom, már most kezdjétek el párnázni a feneketeket!!!
Vettem! :smack:
Posted 2005. January 19. - 12:59

Posted 2005. January 19. - 12:57

Posted 2005. January 19. - 12:53

AHHHH... jégverem überrulez!!! tavaly mi is ott voltunk... iagz csak enni...
Én is ott leszek idén is... ;-)
Én is ott leszek idén is... ;-)
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák