Végigszenvedtem húsvétkor a pályabejárást.
Azóta nem bírok a bringára nézni.
Na nem olyan vészes, csak vicceltem, pláne ha a bringának, még jó segge is van.....
A pálya JÓL SIKERÜLT!!!!! Idén a környezetvédõk miatt változtatni kellett.
37km: végig változatos, föl-le ezerszer, igazán kellemes, arányaiban a legtöbb erdei út, a frissítõ elõtti hullámok kemények, meg a vége aszfalt elõtti két emelkedõ.
55km: magyar oldalon az eleje hullámok után az elsõ nagy emelkedõ közepénél ki a bõrgatyásokhoz. Az Osztrák huszonegynéhány km nem vészes, sok a döngölt erdei és erdei aszfalt út. Második frissítõnél vissza széphazánkba, ide fölmászni nem egyszerû. Innen megegyezik a rövid útvonalával. A vége aszfalt elõtti két emelkedõ 40kimcsi után eléggé cool!
80km: A második frisítõig megegyezik a középpel. Utána egy õrült ereszkedés és egy kellemes mászás. Ha esik akkor ez a mászás agyagos/sáros. Ez a pálya egyetlen ilyen szakasza. Aztán visszaérünk a második itató mellé. Onnan a többi távval együtt cangázunk egy darabig, aztán egy eszelõs lefele és eszelõs felfele a Poloskás bércre, majd kicsit lefele és a végére egy 4 kmes aszfaltos mászás után a megérdemelt, szintén aszfaltos gurulás a Tesco-ig.
A pályabejáráskor még itt ott hó is volt. A rengeteg csapadék hamar eltünt. A pálya 90%-a jól járható volt. Sár csak szakaszonként.
Ha száraz a pálya, akkor SpeedMax, vagy ZMax tök jó rá, ha esik, akkor a bevállalós maradhat SpeedMax mellett, vagy a "svalbi" valamelyik füligdzsimije, vagy részingralfja,(bár ezek szárazon is jók) SZERINTEM!