A rajtnál a speaker (Ádám) egy pár perces szónoklatot fog tartani a fontosabb dolgokról, arról, hogy mire kell figyelni a pályán, hol vannak veszélyes szakaszok stb.
Bukó nélküli versenyzõ nem rajtolhat!!! (tavaly ilyenre is volt pár helyen példa)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron
Indította
vendég_Berger_*
, 2003. december 11. 21:53
vendég_Berger_*
Írta 2005. május 02. - 06:18

vendég_Berger_*
Írta 2005. május 02. - 06:15

Írta 2005. május 01. - 20:51

Hi,
Nem tudom felmerült-e már itt ez a téma, de szeretném kérni a tisztelt verseny szervezõket, hogy erõsítsék meg azt, hogy a kiírt távokon megy majd a verseny, ill. ha esõ vagy bármi miatt módosítanak a pályán (hosszabbítás/rövidítés) akkor azt még a rajtnál bemondják, azaz idõben felhívják a figyelmünk a változásra.
Sajna a mostani Budamaratonon utólag derült ki, hogy 30 az a 40, ill. ha jól emlékszem Sopronban volt az tavaly, hogy középtávon 50-re neveztünk, 55rõl beszéltek(de csak pletyka szinten) a versenyzõk, aztán 67km lett a vége!
Én bízom benne, hogy idén már nem követ el senki ilyen durva hibát!
köszi
g.
Nem tudom felmerült-e már itt ez a téma, de szeretném kérni a tisztelt verseny szervezõket, hogy erõsítsék meg azt, hogy a kiírt távokon megy majd a verseny, ill. ha esõ vagy bármi miatt módosítanak a pályán (hosszabbítás/rövidítés) akkor azt még a rajtnál bemondják, azaz idõben felhívják a figyelmünk a változásra.
Sajna a mostani Budamaratonon utólag derült ki, hogy 30 az a 40, ill. ha jól emlékszem Sopronban volt az tavaly, hogy középtávon 50-re neveztünk, 55rõl beszéltek(de csak pletyka szinten) a versenyzõk, aztán 67km lett a vége!
Én bízom benne, hogy idén már nem követ el senki ilyen durva hibát!
köszi
g.
Írta 2005. május 01. - 20:27

Ma láttam a chipet.
Egy 3x3cm-es pvc fólia, amin olyan nyomtatott áramkörös, chipes izé van. Ez jelez vissza az érzékelõ kapuknak. Az Osztrákoknál, meg a Digóknál kaptam ilyen rajtszámokat tavaly. Ott mûködött!
Ja és mindez olyan atombiztos öntapadóssal, amit a nagynyomású sem hoz le.
Egy 3x3cm-es pvc fólia, amin olyan nyomtatott áramkörös, chipes izé van. Ez jelez vissza az érzékelõ kapuknak. Az Osztrákoknál, meg a Digóknál kaptam ilyen rajtszámokat tavaly. Ott mûködött!
Ja és mindez olyan atombiztos öntapadóssal, amit a nagynyomású sem hoz le.
Írta 2005. május 01. - 19:17

és nem kell félni hogy letörik vagy elhagyod, meg ugrik a 10 rugó !!!
köszönjük...
köszönjük...
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
Írta 2005. április 30. - 08:08

Chipes idõmérésrõl:
A bérleti díj 600 pénz, kaució nincs.
A chip a rajtszámra lesz integrálva, nem sérülékeny és elveszteni is nagy bravúr. A pályaszakaszokon három kontrollpont lesz felállítva, a befutónál csak az a chip "regisztrálódik" amely áthaladt a pontokon, a többi kizárásra kerül. A befutás sorrendjét manuálisan és célfotóval is rögzítjük.
A chipek más versenyen nem használhatók fel újra, a rajtszámmal eldobhatók.
Ez nagyon jól hangzik

Remélem beválik a módszer, mivel lényegesen egyszerûbbnek tûnik, mint a verseny után órákig tartó chipleadás.
Írta 2005. április 30. - 07:42

húhh ez nagyon jó hír ,hogY nem kell 10k ottanfelejteni a 600 píz nem összeg.
vendég_Berger_*
Írta 2005. április 29. - 22:00

Chipes idõmérésrõl:
A chip a rajtszámra lesz integrálva, nem sérülékeny és elveszteni is nagy bravúr. A pályaszakaszokon három kontrollpont lesz felállítva, a befutónál csak az a chip "regisztrálódik" amely áthaladt a pontokon, a többi kizárásra kerül. A befutás sorrendjét manuálisan és célfotóval is rögzítjük.
Fejkendõk ma lettek kész. Ütõsek!
Ano, sikerült szállást találnotok?
Fejkendõk ma lettek kész. Ütõsek!
Ano, sikerült szállást találnotok?
Írta 2005. április 29. - 21:28

Helloka ha kell valakinek szállítás sopronba + szállás csak a benzinbe kell beszálni akkor hivjato 3 fõ tuti a számom 06/20/3255018
Setike kicsi tigger (Mérgesmókus l.)
Veres Ördögök S.E.
Csillebérc bike park
Veres Ördögök S.E.
Csillebérc bike park
Írta 2005. április 29. - 15:07

Állítólag egy eddig még Magyarországon nem alkalmazott chip-es megoldás lesz.
Kaukció nincs!!!!!!!!!!!!!!!!
Bérlet: 600 magyar pénz!
Sajnos többet nem tudok róla!
Kaukció nincs!!!!!!!!!!!!!!!!
Bérlet: 600 magyar pénz!
Sajnos többet nem tudok róla!
Írta 2005. április 29. - 14:37

Tovabbra is kerdezem, lehet mar valamit tudni a chip-es idomerok berleti dijarol illetve a hozzajuk kapcsolodo kauciorol?
Írta 2005. április 29. - 12:40

ZÉÉ
Sponzorok jönnek-mennek.
A Löverek, meg a flesakrossz, meg a hevitúúlsz marad.
Ha Sopron, akkor aranylósárga SoproniÁszok és rikító sárga FlachAcross fejkendõ!
A sárga irigység üsse ki azokat akik nem jönnek el, Te pedid gyere el és az élmény mellé kapsz egy remek sárga fejkendõd!
Fontos!!!
Ha soproni MTB maraton, akkor HeavyTools FlachAcross Marathon, minden más csak silány utánzat!
Sponzorok jönnek-mennek.
A Löverek, meg a flesakrossz, meg a hevitúúlsz marad.
Ha Sopron, akkor aranylósárga SoproniÁszok és rikító sárga FlachAcross fejkendõ!
A sárga irigység üsse ki azokat akik nem jönnek el, Te pedid gyere el és az élmény mellé kapsz egy remek sárga fejkendõd!
Fontos!!!
Ha soproni MTB maraton, akkor HeavyTools FlachAcross Marathon, minden más csak silány utánzat!
Írta 2005. április 29. - 12:32

Sziasztok!
Eladnám jutányos áron (2500 forint) a középtávra szóló nevezésemet. Érd. 06 20 589 9277.
Üdv. Bors
Eladnám jutányos áron (2500 forint) a középtávra szóló nevezésemet. Érd. 06 20 589 9277.
Üdv. Bors
Írta 2005. április 29. - 10:59

pont azt akartam kérdezni, hogy bombásat vagy...?
Írta 2005. április 29. - 10:56

Szép sárga fejkendõt kap minden nevezõ!
Tudjátok: kinek a póló, kinek a kulacs, kinek a FEJKENDÕ!
Tavaly is sárga kendõt kaptunk. Akkor még értettem, hogy miért, mert a Bomba volt a szponzor. Most mié' sárga? Most a Bomba helyett nem a RedBull az egyik szponzor?
Írta 2005. április 29. - 10:36

Szép sárga fejkendõt kap minden nevezõ!
Írta 2005. április 29. - 08:51

télleg pólot vagy fejkendõt idén is kap aki beér?
vendég_Berger_*
Írta 2005. április 28. - 17:43

SAS fogadó és étterem
9400 Sopron Lõvér krt. 69 Tel: +36 99 316 183
Ezt próbáltátok?
9400 Sopron Lõvér krt. 69 Tel: +36 99 316 183
Ezt próbáltátok?
Írta 2005. április 28. - 16:48

Berger ... S.O.S. ben kéne valami szálláslehetõség (vmi normális és lehetõleg ne méregdrága) mert konamano már mindent végigcsörgött és vagy tele vannak vagy nagyon drágák ... szal kéne még valami ... asse baj ha kicsit messze van a tesco-tól!
Jah és összesen 8 fõre kéne ... legalábbis nekünk (konamanoékkal 1ütt)
thx
Jah és összesen 8 fõre kéne ... legalábbis nekünk (konamanoékkal 1ütt)
thx
Írta 2005. április 27. - 17:10

Jobb lesz a rendõri biztosítás és jobb lesz a pálya jelölés.
A rendezõ fiúk gondoltak 1et és dobtak pár sárgát.
Sárga mellényben rend és polgárõr.
Sárga jelzõtáblán a nyilak
Sárga (vagy majdnemsárgaLILA) útjelzõk
Tudom, hogy ezt senki nem kérdezte, de azt is tudom, hogy sokakat nagyon is érdekel.
Irigykedjetek! Rohanok pályát bejárni!
A rendezõ fiúk gondoltak 1et és dobtak pár sárgát.
Sárga mellényben rend és polgárõr.
Sárga jelzõtáblán a nyilak
Sárga (vagy majdnemsárgaLILA) útjelzõk
Tudom, hogy ezt senki nem kérdezte, de azt is tudom, hogy sokakat nagyon is érdekel.
Irigykedjetek! Rohanok pályát bejárni!