"Don" Lovas Gabi!
Én is elbénáztam elsõre. Egyébként a srácot véletlenül vettem észre a listában, mivel ebben a ketegoriában indulok és kerestem a nevemet. Ha jól emlékszem Te vagy az a srác akivel (többek között) együtt mentük végig tavaly a ZM utolsó részén?
Más: ki tud valami érdemlegeset (akár Sopron környéki levelibékáktól) a vasárnapi idõjárásról? A neten is ellentmondásos elõrejelzéseket találtam, a ma reggeli Metro újságban a következõ az állás:
"A hét végéig erõs zivatarok, 10 fokos lehûlés. A hét végén nagy esõkre, hidegre van kilátás". A térképes elõrejelzés meg az egész ország területe felett esõfelhõket jelez Sz and V.
Aignerné reggel a királyi tv-ben "felszakadozó felhõzetrõl, elszórtan kisebb esõkrõl" beszélt.
Remélem egyiknek sem lesz igaza! Elég volt tavaly a trutyiból, bár részemrõl lesz ami lesz megyek.
Kedves Berger!
Most milyen idõ van Sopronban, a pálya talaja milyen állapotú?
Köszi elõre is.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Flash Across Maraton | Sopron
Started by
vendég_Berger_*
, 2003. December 11. 21:53
Posted 2005. May 04. - 08:38
Posted 2005. May 04. - 08:23
Posted 2005. May 03. - 21:45
Ezért ment el a módosításom kétszer.MIHI, Bence javítva!
Arra kérnék mindenkit, hogy ellenõrizze a kategóriáját.
Ha gond van, akkor minden esetben a Ti készüléketekben van a hiba (a nevezéskor rosszul adtátok meg)
Ha szóltok javítjuk.
Verseny után már késõ!
De így rendben van.
Szombaton veletek ott.
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
vendég_Berger_*
Posted 2005. May 03. - 20:05
vendég_Berger_*
MIHI, Bence javítva!
Ha gond van, akkor minden esetben a Ti készüléketekben van a hiba (a nevezéskor rosszul adtátok meg)
Ha szóltok javítjuk.
Verseny után már késõ!
Ha szóltok javítjuk.
Verseny után már késõ!
vendég_Berger_*
Posted 2005. May 03. - 19:24
vendég_Berger_*
Posted 2005. May 03. - 14:56
szerda csüt esõ szombat vas felhõk meg 15-20 fok most így áll
a www.met.hu-n
a www.met.hu-n
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
Posted 2005. May 03. - 13:49
Posted 2005. May 03. - 13:07
Hát most néztem több helyen az idõjárás elõrejelzést. Hétvégén kb. 15 fok lesz, ami nem is annyira gond: jobb, mint a 30 fokos kánikula. Csak esõ ne legyen!
Lenne egy kérdésem a szervezõkhöz (Berger):
Van-e sátrazási lehetõség? (Bízom benne, hogy csúnyán tévednek a meteorológusok és remek 20-25 fok lesz:))
Lenne egy kérdésem a szervezõkhöz (Berger):
Van-e sátrazási lehetõség? (Bízom benne, hogy csúnyán tévednek a meteorológusok és remek 20-25 fok lesz:))
Posted 2005. May 03. - 11:06
Berger: Mi az a FLEKNI?
Ez a kérdés engem is rendkívül izgatott, ezért utánanéztem:
"flekni fn gyak Igazolvány."
http://mnytud.arts.k...to/szabo_e1.htm
Posted 2005. May 03. - 10:30
Berger!
Kimaradt - a srác FA-n 815-s rajtszámú, egyébként a BM-en 51. lett a sport férfi felnõtt kategóriában. Ja és a PCCC tagja. Biztos valami elírás történt.
Kimaradt - a srác FA-n 815-s rajtszámú, egyébként a BM-en 51. lett a sport férfi felnõtt kategóriában. Ja és a PCCC tagja. Biztos valami elírás történt.
Posted 2005. May 03. - 10:19
Berger!
Bocs, de leellenõriztétek a nevezéseket? Pl.: Sütöri Bence - Solymár M11, de 1981-es születésûnek van jelölve! A kiírásban 1960 elõtti születésûeké ez a kategória.
Legyen jó idõnk a hét végén, s legyünk minél többen a rajtnál!
Bocs, de leellenõriztétek a nevezéseket? Pl.: Sütöri Bence - Solymár M11, de 1981-es születésûnek van jelölve! A kiírásban 1960 elõtti születésûeké ez a kategória.
Legyen jó idõnk a hét végén, s legyünk minél többen a rajtnál!
Posted 2005. May 03. - 10:18
Berger: Mi az a FLEKNI?
Posted 2005. May 02. - 22:21
Gyors kérdés: az online nevezés csak "szándéknyilatkozatnak" minõsül, vagyis ha nevezek online, akkor a helyszínen rendezhetem a nevezési díjjat?
X.
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
vendég_Berger_*
Posted 2005. May 02. - 21:11
vendég_Berger_*
vendég_Berger_*
Posted 2005. May 02. - 19:52
vendég_Berger_*
Az esõt nem a pálya tolerálja hanem Ti!
Amar jól beszél!
Rvilike! Most már várd meg a szombatot és a helyszínen. Addig dobhatsz egy online nevezést.
FLEKNIT SENKI NE HAGYJON OTTHON!!!
Szerda csütörtök esõ, szombat vasárnap újra kánikula.
Rock and Roll!
Amar jól beszél!
Rvilike! Most már várd meg a szombatot és a helyszínen. Addig dobhatsz egy online nevezést.
FLEKNIT SENKI NE HAGYJON OTTHON!!!
Szerda csütörtök esõ, szombat vasárnap újra kánikula.
Rock and Roll!
vendég_rvilike_*
Posted 2005. May 02. - 19:09
vendég_rvilike_*
Posted 2005. May 02. - 12:55
Legjobb tudomásom szerint van alternatív aszfaltos rész az esõben járhatatlan szakaszok helyett. Részben ezért is módosult a pálya (közelebb került helyenként a betonhoz.) De javítsanak ki a szervezõk, ha nem így van. Én is a topicból szûrtem ezt le.
Posted 2005. May 02. - 12:23
nem akarok ördögöt pingálni, de az esõt hogy tolerálja a pálya?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Posted 2005. May 02. - 11:38
Posted 2005. May 02. - 09:13

Sign In
Create Account

Back to top