Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1773 hozzászólás a témában

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Ma (3 óra alvás után) ismét ragyogó napsütés!!!
Lehet, hogy megússzuk egy csepp esõ nélkül?

WEBCAM SOPRON

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
köszönöm az infót!!
ha jó idõ van holnap végig is megyek rajta lehet !!!

üdv mindenkinek és hajrá vasárnap!!!
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Brick! A pálya jelenleg teljesen száraz. Jönnek mennek a felhõk, de Sopronban leszámítva a tegnap hajnali csepergést egyáltalán nem volt esõ. Ma 20-22 fok volt és még a nap is kisütött.

Rövid táv: Tesco-Lõvér Camping-lõtér-Harka (határsáv alja, itt válik el a középtõl és a hosszútól)-határsávon Muck-határsávon Hermes (Ilona akna)-Óbrennberg-Muck-Károly kilátó parkoló-fedett uszoda-Deákkúti út-aluljáró-Csengery u.-Tesco

Egyébként a nyomvonalak tegnap óta kijelölve!

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás

A rövid táv egy kisebb kitérõt leszámítva nem változott.

Ha megnézed a honlapon a szinttérképeket ott láthatod az aszfalt/erdei út arányt. A közép és a hosszútáv az II. itatóig (kb. 35 km) múrván, sóderen vagy aszfalton halad, ez a rész esõben illetve esõ után is jól tekerhetõ. A II. frissítõ után a közép egy kb. 5 km hosszú hullámvasútra érkezik ami agyagos talaj, vizesen gáz. A hosszú (szintén a II. pont után) egy elég durva mászás-ereszkedésbe kezd (mindenki tartalékoljon!), ez a rész kb. 12 km hosszú és esõbe szintén a rosszabbik fajta. ezután becsatlakozik a középbe.

Durván köves, sziklás rész nincs a pályába ezért talán egy könnyebb, alacsonyabb mintázatú, jobban gördülõ gumi kifizetõdõbb lehet.

én tavaly nem voltam ,nem tudnád nagyvonalakban leírni, hogy merre megy a rövid táv ?
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Brick

Brick

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
aki a lõvér kempingbe megy, és faházban száll meg, mindenképp vigyen hálózsákot, olajkályhát, radiátort, hõerõmûvet :) Tavaly szétfagytunk, nagyon szutyok hely.

Berger:
a hosszútáv csak 35 és 47km között gázos esõben?
most mennyire saras a pálya?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
A hosszú távra de azt mondták a rendezõk hogy minden megoldható az átírásnál ...

Ano!
Melyik távra szól? Kategória?

Mert tekerni jó!

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Berger: merre van az a Lõvér Camping?
plíz help

Bár nem nekem szól, de:

Lõvér Camping
Pócsi domb
99/311-715
www.terkepek.hu oldalon pedig meg tudod nézni, hol is van ez Sopronon belül :)

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Berger: merre van az a Lõvér Camping?
plíz help

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
A rövid táv egy kisebb kitérõt leszámítva nem változott.

Ha megnézed a honlapon a szinttérképeket ott láthatod az aszfalt/erdei út arányt. A közép és a hosszútáv az II. itatóig (kb. 35 km) múrván, sóderen vagy aszfalton halad, ez a rész esõben illetve esõ után is jól tekerhetõ. A II. frissítõ után a közép egy kb. 5 km hosszú hullámvasútra érkezik ami agyagos talaj, vizesen gáz. A hosszú (szintén a II. pont után) egy elég durva mászás-ereszkedésbe kezd (mindenki tartalékoljon!), ez a rész kb. 12 km hosszú és esõbe szintén a rosszabbik fajta. ezután becsatlakozik a középbe.

Durván köves, sziklás rész nincs a pályába ezért talán egy könnyebb, alacsonyabb mintázatú, jobban gördülõ gumi kifizetõdõbb lehet.

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Berger: Akkor máshogy kérdezem! A tavalyi pályát már ismerem sárosan, és van elképzelésem arról, h milyen lehet szárazon. A kérdésem az lenne, h az új szakaszok miatt alapvetõen megváltozott-e a pálya jellege (gyorsabb-lassabb, kövesebb-porosabb, stb.)? Elõre is köszi!

Amar

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Ja, és izzítsa magát mindenki egy verseny utáni helikopterezésre!

Elvitt minket a pilóta egy próbakörre, hááááááát...........
Eddig ilyet csak akciófilmekben láttam. 10 méterrel a mezõ felett 250 km/h -val aztán fa kikerül és egy 180 fok. Sejt valamit!
Nem olcsó, asszem olyan 7000 körül lesz 10 perc, de aki megengedheti magának annak nagy élmény.

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Ma felhõt sem lehetett látni az égen és 25 fok körül volt. Hajnalban volt egy kisebb zápor, de ebbõl este 7-re már nem lehetett észrevenni semmit a pályán.

Ezt kell figyelni:
http://wetter.orf.at...tail?tmp=13293

Gumiügyben nem nyilatkozom, engem ne szídjon senki.

Lõvér Campinget próbáljátok.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Ano!
Melyik távra szól? Kategória?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Ha valakit érdekelne, akkor van egy eladó nevezés ... sajna én nem tudok menni mert Budamarcin borultam egy szépet és 7végéig nem fogok rendbejönni ...

jah és 3000 ft ért eladó

Ha valakit érdekel akkor privit vagy emailt küldjön ...
Mert tekerni jó!

1.9D

1.9D

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Persze, ez benne van, de sajnos senki nem tudja befolyásolni az idõt...
1.9D

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
ha azt vesszük tavaly is "csak" szombaton esett az esõ, vasárnap már nem, de ez épp elég volt ahhoz, hogy a felsõcsõig érjen a sár

1.9D

1.9D

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Hi mindenki! Tegnap voltunk kint pályát bejárni, lényegében teljesen száraz volt, csak egy két helyen volt egy-egy nagy tócsa, illetve dagonya. az éjjel volt egy jó nagy zuhé, nem tudom, hogy az erdõ állapota hogyan változott. Délelõtt még szemerkélt, jelenleg verõfényes napsütés van.

Készüljön mindenki, fantasztikus verseny lesz!

1.9D
1.9D

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Most, h változott a pálya, milyen külsõt javasoltok száraz idõben?

Esõ esetén érdemes brutál sárgumit felrakni?

flow

flow

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
OMSZ: Sopron szombat este:Feltöltött képvasárnap reggel:Feltöltött képAmúgy:Feltöltött kép
Egy kis zápor szerintem nem gond. Csak nagy esõ ne legyen! De nem várhatjuk el a meteorológusoktól, hogy tudják, mi lesz 4 nap múlva, mikor néha a másnapi idõjárásban is tévednek...

Kemping engem is érdekelne!!!

Baluu

Baluu

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás
Én most néztem az OMSZ oldalán, Sopron környékére vasárnap reggelre még egy kis esõt mond, de szombat estére zuhogást. Úgyhogy szerintem lehet készülni a sárdagasztásra ezerrel. Ezért kérnénk a szervezõket, hogy jól üzemeljék be a bringamosókat. :-)