Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Flash Across Maraton | Sopron
Indította
vendég_Berger_*
, 2003. december 11. 21:53
Írta 2006. január 02. - 18:16

Srácok!
Ti honnan szeditek ezt az infót?
Belinkelné valaki!
Ti honnan szeditek ezt az infót?
Belinkelné valaki!
Írta 2006. január 02. - 17:54

Elõnevezés máshol is mûködik.
A Flash idén egy Babenberger Trophy sorozat részeként kerül majd megrendezésre. A versenyközpont is átkerült Ritzingbe (A).
A hírlevélbõl nem teljesen ez derül ki:
'Inter-Mountain-Series' Az új maraton sorozat!
2006 egy különleges kihívás minden maratonmenõnek!
Két magyarországi- és a két legismertebb osztrák maraton összeállt egy új sorozatra melynek záróakkordja a horvátországi Parenzana Marathon.
A bécsi Babenberger Trophy a 'beavató' a sorozatra! Második állomás a Flash Across Marathon, melynek nyomvonala egyaránt vezet osztrák és magyar területeken.
Júliusban a legkedveltebb maratonok Budapesten és Bad Goisern-ben következnek, a finálé október elején a még kellemes hõmérsékletû Istrián lesz tálalva.
Idõpontok
2006.05.21 Babenberger Trophy, Bécs (UCI E1)
2006.06.04 Flash Across Marathon, Sopron (Ritzing)
2006.07.02 Duna Marathon, Budapest (UCI E2)
2006.07.15 Salzkammergut Trophy, Bad Goisern
2006.10.01 Parenzana Marathon, Porec (UCI E1)
Írta 2006. január 02. - 14:27

Persze elönevezés van máshol is. Na de fél évvel elöre nevezzek??
Örülök ha 1 hónapra tudok elöre gondolkodni. (mondjuk ez legyen az én bajom)
Örülök ha 1 hónapra tudok elöre gondolkodni. (mondjuk ez legyen az én bajom)
Írta 2006. január 02. - 13:52

Ezt ugye nem gondolják komolyan hogy 10000-ret elkérnek egy nevezésért???:scared: Mitõl lett a tavalyi 5000-nek a duplája???
Egy akármilyen osztrák, vagy német maratonon is kb ennyi a nevezés, és ott van színvonal is!!! És nem csak érem meg oklevél díjnak.
Egy akármilyen osztrák, vagy német maratonon is kb ennyi a nevezés, és ott van színvonal is!!! És nem csak érem meg oklevél díjnak.
Írta 2006. január 02. - 13:47

Elõnevezés máshol is mûködik.
A Flash idén egy Babenberger Trophy sorozat részeként kerül majd megrendezésre. A versenyközpont is átkerült Ritzingbe (A).
Írta 2006. január 02. - 11:50

dejó
493 nevezett van, a tavalyi lista 
mindenki mehet ingyen, aki tavaly volt?

mindenki mehet ingyen, aki tavaly volt?

Írta 2006. január 02. - 10:03

Néztem a verseny oldalát és vannak infok a 2006-ról
pl:
Nevezés
Határidõ: 2006. május 26.
Nevezési díj minden kategóriában:
2006 január 31-ig 2000,- Ft
2006 május 26-ig 7000,- Ft
2006 június 4-ig 10.000,- Ft (és a helyszínen)
Ez komoly? Januárban nevezzek juniusi versenyre, hogy ne legyen brutál a nevezési díj?
pl:
Nevezés
Határidõ: 2006. május 26.
Nevezési díj minden kategóriában:
2006 január 31-ig 2000,- Ft
2006 május 26-ig 7000,- Ft
2006 június 4-ig 10.000,- Ft (és a helyszínen)
Ez komoly? Januárban nevezzek juniusi versenyre, hogy ne legyen brutál a nevezési díj?
Írta 2005. május 20. - 18:11

Berger! Van fent valahol a neten kép a maratonról, mert néztem a velo.hu-n, a celfoton, az actionphoton, meg nálatok (ahol szégyen szemre még a tavalyi képek vannak), de sehol nem leltem rájuk?
Ízirájder öcsém...
Gyilkos Lódarazsak SE - Killer Hornets
Gyilkos Lódarazsak SE - Killer Hornets
Írta 2005. május 20. - 12:38

Az eredményhírdetés elött a konferanszié agyon kereste egy B+ pumpa tulajdonosát.
Így jártam.

Verseny és tésztazaba után egybõl húztunk haza. Amikor kérdeztem nem tudott még róla senki.

vendég_Berger_*
Írta 2005. május 20. - 06:35

Elkészült a video!
22 perces, a versenyzõk 60-70 %-a látható rajt, tartalmazza a légifelvételeket is! És szerintem ku.va jó lett!
Megrendelheted DVD formában igényes borítóval és csomagolásban.
Info: Winter Video, 20/965-9682
22 perces, a versenyzõk 60-70 %-a látható rajt, tartalmazza a légifelvételeket is! És szerintem ku.va jó lett!
Megrendelheted DVD formában igényes borítóval és csomagolásban.
Info: Winter Video, 20/965-9682
Írta 2005. május 19. - 11:59

Az eredményhírdetés elött a konferanszié agyon kereste egy B+ pumpa tulajdonosát.
Írta 2005. május 19. - 11:43

Tényleg. A pumpámat odaadtam egy eldefektelt sporttársanak. Azóta sem jelentkezett. 
Szervezõk: Nem adta le véletlenül a srác a célban? bikepozitiv márkáju
Köszi

Szervezõk: Nem adta le véletlenül a srác a célban? bikepozitiv márkáju
Köszi
Írta 2005. május 19. - 11:26

Sokan kérdezték, hogy honnan kéne ismerniük a jelöléseket, és a szabályzatot. elõszöris el kell, hogy oszlassak egy tévhitet, nem UCI szabályokról beszélünk, hanem a magyar OX és MX szabályzatról, ami bárki számára elérhetõ a szövetség honlapján ( www.mountainbikesport.hu ) .
Teljesen igazad van. Mea Kulpa. Utólag megnéztem a Sopronban kapott anyagokat.

Tényleg szépen minden le volt írva, jelölések, szabályok infók. Gond esetén hívható telefonszám is meg volt adva. Teljesen korrekt volt. Én voltam figyelmetlen és ezeket csak utólag olvastam.

A hét végén Zalaszentgróton figyelmesebb leszek ígérem.

Írta 2005. május 18. - 22:50

Most már sajnálom, hogy nem voltam ezen a versenyen.
Verekedés is volt?

Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2005. május 18. - 18:11

Írta 2005. május 18. - 17:15

KEdves MIHI, nem a TE irásaid voltak azok, amik szerintem ide nem kellettek volna, és egyedül rajtad lehetett látni hogy nem állsz egyik "oldalon" sem. És abszolut egyet értek az utólsó véleményeddel, és most már tényleg PONT.
Csocsi
Csocsi
VDT Forever!!! TÓÓÓDNEKI!!!
Írta 2005. május 18. - 11:26

XCracer!
Részemrõl senki kedvét nem akarom elvenni sem a forumozástól, sem mástól. Mindössze rá szerettem volna világítani egy más aspektusból az eseményre, mindenféle személyeskedés nélkül. A jó tanácsot hogy "remélem tanultatok az eseménybõl" tiszta szívvel adtam, remélve, hogy a jövõben elkerüli az ilyen-olyan (akár büntetõeljárásban folytatódó) botrány a montis társadalmat. Szvsz most inkább csendre, nyugalomra lenne szükség (az MKSZ háza táján is), hogy a TI érdeketekben is felfigyeljen a média sportágunkra (már kezd mocorogni a Sport tv-n valami), s a szponzorok is megtaláljanak Titeket. Az Elit sikere, növekvõ szponzorációja szerintem kihat ránk az amatõrökre, hobbistákra is pl.: a versenyrendezés szinvonalát, volumenét tekintve. Jó tekerést.
Részemrõl senki kedvét nem akarom elvenni sem a forumozástól, sem mástól. Mindössze rá szerettem volna világítani egy más aspektusból az eseményre, mindenféle személyeskedés nélkül. A jó tanácsot hogy "remélem tanultatok az eseménybõl" tiszta szívvel adtam, remélve, hogy a jövõben elkerüli az ilyen-olyan (akár büntetõeljárásban folytatódó) botrány a montis társadalmat. Szvsz most inkább csendre, nyugalomra lenne szükség (az MKSZ háza táján is), hogy a TI érdeketekben is felfigyeljen a média sportágunkra (már kezd mocorogni a Sport tv-n valami), s a szponzorok is megtaláljanak Titeket. Az Elit sikere, növekvõ szponzorációja szerintem kihat ránk az amatõrökre, hobbistákra is pl.: a versenyrendezés szinvonalát, volumenét tekintve. Jó tekerést.
Írta 2005. május 18. - 10:56

Írta 2005. május 18. - 10:39

NAH megint jó magyar szokás szerint, csak véleményt akartam leírni, és egybõl TÁMADTOK, mintha a fejemet akarnátok, mind1. Bocsásssssson meg mindenki hogy leírtam a véleményemet. OH SORRY
JAh McCLANE: igen elõször voltunk 10-en, de mire rátaláltunk a helyes útra addigra felértek a többike is,és így lettünk 20-an. BOCS!
Mégegyzser bocsánat az összes irásomért, elvettétek a kedvemet a forúmozástól.
csocsi
JAh McCLANE: igen elõször voltunk 10-en, de mire rátaláltunk a helyes útra addigra felértek a többike is,és így lettünk 20-an. BOCS!
Mégegyzser bocsánat az összes irásomért, elvettétek a kedvemet a forúmozástól.
csocsi
VDT Forever!!! TÓÓÓDNEKI!!!
Írta 2005. május 18. - 10:27

Na irok kicsit énis véleményt:
Tetszett idén is, jövõre is szeretnék menni.
Pár észrevételt azért megejtenék:
Jóvolt a bringamoso, csak majd jólenne még egy versenyzõmosó is.
Meg hamár írtatok szintidõket, azokat légyszi taretsátok be, mert a csapatunkból 3an tekertünk, egy a rövid, másik srác a hosszú, szerénységem a középtávot.
Szal a rövidtávos srácot én a közös itatópontnál találtam meg, és utána nekem kellett végigrugdalni a pályán, mert punnyadék is, meg erõsen másnapos állapotokat mutatott. így én is kategóriám utolsó helyét szereztem meg 4ó19perccel, de a srác is fennvan a 37es távon 4ó 19-el. szintidõ 3óra volt.
Ez nem baj, sõt ha úgy vesszük jó is, hogy akik gyengébbek, másnaposak stb... azok is fennvannak a listán.
DE a haver aki hosszún ment,(Õ slicgumikkal nyomta végig a távot.) az Õ ideje:5ó40perc körül volt, de a listákon már nincs, sõt ekkor már a kordon is levolt bontva.Õ még bõven a szintidõn bellül volt. Mind1 mi azért méltóan fogadtuk!
A chippel kapcsolatban:
Az osztrák szõlõkben egy erõs balos kanyar elõtt az emelkedõ tetején jobbra az egyik szõlõskaróhoz erõsítve volt egy rúd antennával napelemmel dobozzal, én arra tippeltem, hogy az egy checkpoint, jól tippeltem?
Képek vannak fenn a Bikemagos-galériámban (de az jövõhét végégig áll).
Egyébként ott megtekinthetõek a rajtcélterületen cirkáló "hangtechnikás"KonaBlast elkészültének képei is, mert a srác szintén velünk volt.
Itt szeretném megköszönni, annak a piros Authoros srácnak a 4 Heinekkent, amit a kocsinkhoz vitt, mert megcsináltam a defektes hátsókerekét az én belsõmmel. (Ki akarta fizetni, de mondtam egy sör a célban.)
Ez osztrákoknál történt az erdõben, egy osztrák VW Ventos megállt hogy tud-e segíteni, de a többi bringás asszem 7-8an, semmit nem szóltak, meg a srác meséje alapján addig már jósokan nem érdeklõdtem, mert mikor én megálltam már szenvedett vele 30perce.
Üdv:LangFeri
(Fapuma Bringás Társaság)
Tetszett idén is, jövõre is szeretnék menni.
Pár észrevételt azért megejtenék:
Jóvolt a bringamoso, csak majd jólenne még egy versenyzõmosó is.

Meg hamár írtatok szintidõket, azokat légyszi taretsátok be, mert a csapatunkból 3an tekertünk, egy a rövid, másik srác a hosszú, szerénységem a középtávot.
Szal a rövidtávos srácot én a közös itatópontnál találtam meg, és utána nekem kellett végigrugdalni a pályán, mert punnyadék is, meg erõsen másnapos állapotokat mutatott. így én is kategóriám utolsó helyét szereztem meg 4ó19perccel, de a srác is fennvan a 37es távon 4ó 19-el. szintidõ 3óra volt.
Ez nem baj, sõt ha úgy vesszük jó is, hogy akik gyengébbek, másnaposak stb... azok is fennvannak a listán.
DE a haver aki hosszún ment,(Õ slicgumikkal nyomta végig a távot.) az Õ ideje:5ó40perc körül volt, de a listákon már nincs, sõt ekkor már a kordon is levolt bontva.Õ még bõven a szintidõn bellül volt. Mind1 mi azért méltóan fogadtuk!
A chippel kapcsolatban:
Az osztrák szõlõkben egy erõs balos kanyar elõtt az emelkedõ tetején jobbra az egyik szõlõskaróhoz erõsítve volt egy rúd antennával napelemmel dobozzal, én arra tippeltem, hogy az egy checkpoint, jól tippeltem?
Képek vannak fenn a Bikemagos-galériámban (de az jövõhét végégig áll).
Egyébként ott megtekinthetõek a rajtcélterületen cirkáló "hangtechnikás"KonaBlast elkészültének képei is, mert a srác szintén velünk volt.
Itt szeretném megköszönni, annak a piros Authoros srácnak a 4 Heinekkent, amit a kocsinkhoz vitt, mert megcsináltam a defektes hátsókerekét az én belsõmmel. (Ki akarta fizetni, de mondtam egy sör a célban.)
Ez osztrákoknál történt az erdõben, egy osztrák VW Ventos megállt hogy tud-e segíteni, de a többi bringás asszem 7-8an, semmit nem szóltak, meg a srác meséje alapján addig már jósokan nem érdeklõdtem, mert mikor én megálltam már szenvedett vele 30perce.
Üdv:LangFeri
(Fapuma Bringás Társaság)