Halihó
Szept.15 Dragan kör....
Megyek!
Halihó
Szept.15 Dragan kör....
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Szept.15 Dragan kör....
Szasztok!
A Szepesváralja Maraton után, lehet átnyargalok (õszre/indián nyárra) egy kis orzságutizásra, úgyhogy szeptemberben valamikor lesz egy Hejcére oda vissza hétvége! Bõvebb infót még irok!
Megyek...Szept.15 Dragan kör....
Mennék!A Szepesváralja Maraton után, lehet átnyargalok (õszre/indián nyárra) egy kis orzságutizásra, úgyhogy szeptemberben valamikor lesz egy Hejcére oda vissza hétvége! Bõvebb infót még irok!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Még nincs tervem. Lehet egy Hortobágy >< is.
Még nincs tervem. Lehet egy Hortobágy >< is.hmm "induló a lukoiltól, hortobágy-vissza?" vagy milyenre gondoltál? : ) (igaz, az nem kör, hanem "odavissza")
Valaki egy outi kör ma 16:00-tól?
Halihó
Index - Gazdaság - 367 millióból épült bicikliút
Gábor,egyet magyarázz meg nekünk,ez létezik,hogy ezt kevesebbõl nem is lehet megépíteni?
Szerintem ilyenkor sok ember azt mondaná,hogy vállalkozik ennek a 4 km-nek a megépítésére,és egy életre megvan a zsebpénze.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Ha számít az átlag, ne a bringán szalonnázz, azt elõtte kellett volna!
Tegnap mentem a 33-ason: Debrecen-Nádudvar körforgó-Balmazújváros-Debrecen (Macsi Balcsi felõl). Az idõm 1:31:18; ami 29,0109 km/h átlagot hozott. Ezen a körön most voltam elõször. Elfogadhatónak mondható ez az átlag úgy, hogy a körforgóig szembeszél volt?