Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

István nem tõsgyökeres debreceni,ezért néha tájszólással beszél/akarom mondani ír ;)

Ezért szoktam az a, á helyett ea, eá-t használni :cool2:

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Amúgy meg vannak olyanok, akik a 8-kor találka, 9-kor indulás-ra 9:30-ra se érnek oda... :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Mert a fotós letette a gépet, mikor ivott.... :)

Halihó

Nahhh...jólesett! :)
Amúgyis nem olyan túra volt hogy nem várunk senkire..volt idõ mindenre,enni,inni,napozni.
Vidámság a lényeg :D

A tályékozódást tájékozódásnak írják. Magyarul.

István nem tõsgyökeres debreceni,ezért néha tájszólással beszél/akarom mondani ír ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Bocs, és köszönöm a kiigazítást!

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 posts

Hapek: ez nálunk is így volt.... aztán másra bíztuk a tályékozódást! :)

Álljunk má' meg egy szóra végre valahára!

A tályékozódást tájékozódásnak írják. Magyarul.

Sz'asztok:
Dr.Grétsy

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

István ! Ha elment aki jobban bírta a terepet, bevárt miután kiélvezte a lejtõt, vagy az emelkedõt. Nem csinált problémát senki semmibõl.

Akinek volt már terepismerete, az is többször túlszaladt a checkpoint-okon, de ezek a kis pluszok se vették el a jó kedvünket.

Hapek: ez nálunk is így volt.... aztán másra bíztuk a tályékozódást! :)

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Visszaolvastam a hétvége eseményeit. A vasárnapi kirándulással kapcsolatos csipkelõdések szórakoztatóak. Remélem, azért senki sem gondolja komolyan, hogy bárki is akadt közöttünk, aki nem akart a másikkal tekerni! Annak, hogy mi nem a Zemplénbe mentünk, a térkép illetve a terepismeret hiánya volt az oka. Mi 8-an voltunk, három különbözõ erõnléti szinttel, úgy hogy az "arcoknak" elég sok pihenõ jutott, míg mi utolértkük õket.
A lényeg, hogy mindenki jól érezte magát, még sok ilyen hétvégét kívánok mindenkinek a szezonban!

István ! Én örülnék a legjobban, ha tényleg nem gondolták komolyan az "arcok" :-) A szervezés ettõl függetlenül eléggé hirtelen fordulatot vett.
Mi is nagyon jól éreztük magunkat, de számítva Soma fényképezõjére, s annak hiányában eléggé kevés kép készült. Többet tekertünk, mint fotóztunk :)
Coldi hozott fényképezõt, s pár képet biztos készített, a feltöltésrõl még nem tudok.

Coldi! Várjuk azokat a képeket!

Én nem vagyok kütyümániás, s a telefonommal készített pár 320*240-es kép az minden, csak nem kép. :)
Velünk mindenki nagyon jól érezte magát. Ha elment aki jobban bírta a terepet, bevárt miután kiélvezte a lejtõt, vagy az emelkedõt. Nem csinált problémát senki semmibõl.

Mi 10-en voltunk, s ha jól tudom 3-an kezdõk. Ebbõl kifolyólag se térkép, se terepismeretem, hisz elõször voltam életemben igazán csak és kizárólag terepszakaszon. Akinek volt már terepismerete, az is többször túlszaladt a checkpoint-okon, de ezek a kis pluszok se vették el a jó kedvünket.
Ebbõl 10-en 10 erõnléti szinttel, hiszen ha nem így lett volna, egymás mellett felsorakozva letaroltuk volna az erdõt :))

Ha úgy adódik én szívesen megyek bárkivel hegyet mászni. Ebbõl a tegnapi társaságból nekem mindenki új volt tekerésileg. Munkámból kifolyólag ismertem akit ismertem, vagy Zoli, akit részben elõzõ munkahelyem (elnézést a korábbi "le-Zolikázásért"), és/vagy az õ munkahelye által. A többieket most láttam elõször. A biciklizés szeretete hozta össze ezt a kis túrát, és minden bizonnyal lesz még rá alkalom. Ha nem pontosan ebben a felállásban, de lesz. Tervek mindenestre vannak :)
Csipkelõdésnek számít az, ha azt mondom, hogy ismeretlen(n)(ekk)el közöset túrázni nagyobb kurázsira vall, mint egy bevállt csapatot választani? Aki csipkelõdni akar, az úgyis megteszi.
A labda fel van dobva.

Más: A bikemag fórumán mit keres a body building rovat?
csak nem a Hell Power miatt?? ;-)
Red Bull4ever

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Tipikusan az a gyenge csapat, amelyik a sziklásnak megy mert nem bírnak tekerni,

Nem baj Coldi...:glaszcze:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Röfi: amit sikerül venni. Mozogjon hátul és NE legyen karbon. Eddig ennyi.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Szombati Vekeris piknikelést én is támogatom. Ilyen távra még fussa a hitelesítésem.:)
Többiek? Hozzatok gyerkõcöket is!

gyerkõcvivésben jó vagyok :)
mikor indulna a társaság? jó eséllyel csatlakoznék 1-2 pulyával... :wesoly:

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

István leírta a lényeget: ha mindeki jól érezte magát akkor fognak menni legközelebb is (remélhetõleg kevesebb szervezkedés közbeni hajhúzással körítve) :)

Sok ilyen hétvégét mindenkinek!

Lámpás, a lényeget te emelted ki!
Amúgy meg a többség arra ment, amerre vitték...
Röfi: elmehetnél politikusnak. :)

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
István leírta a lényeget: ha mindeki jól érezte magát akkor fognak menni legközelebb is (remélhetõleg kevesebb szervezkedés közbeni hajhúzással körítve) :)

Sok ilyen hétvégét mindenkinek!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

....a térkép illetve a terepismeret hiánya... Mi 8-an voltunk, három különbözõ erõnléti szinttel...

Csak a lényeget emelném ki...

Epyc: Milyen lesz az új vázad?

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Visszaolvastam a hétvége eseményeit. A vasárnapi kirándulással kapcsolatos csipkelõdések szórakoztatóak. Remélem, azért senki sem gondolja komolyan, hogy bárki is akadt közöttünk, aki nem akart a másikkal tekerni! Annak, hogy mi nem a Zemplénbe mentünk, a térkép illetve a terepismeret hiánya volt az oka. Mi 8-an voltunk, három különbözõ erõnléti szinttel, úgy hogy az "arcoknak" elég sok pihenõ jutott, míg mi utolértkük õket.
A lényeg, hogy mindenki jól érezte magát, még sok ilyen hétvégét kívánok mindenkinek a szezonban!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Nocsak, már MEO-zva is van, ki hogy és mennyit teker? Azt hittem, hogy maga a bringázás öröme számít csak... ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Elég sok képen toljátok...

Tipikusan az a gyenge csapat, amelyik a sziklásnak megy mert nem bírnak tekerni, hegyre is csak a lejtõ kedvéért kínozzák fel magukat!

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Soma, köszi az aszfaltrajzot, remélem azért az üveget nem hagytátok ott. ;)

Szia Röfi!

Az üveget visszahoztuk, bár út közben a tartalma elpárolgott.

Tekerés / gurlás közben te se sokat fotóztál!

a zempléni képekre én is kíváncsi lennék.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Soma, köszi az aszfaltrajzot, remélem azért az üveget nem hagytátok ott. ;)
Zempléni képek nem lesznek?!

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Amelyik képen a Hubertust látom elõvillanni, az zömében mindig Dina kezében van! Háthogyvanez? :D

Mert a fotós letette a gépet, mikor ivott.... :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Amelyik képen a Hubertust látom elõvillanni, az zömében mindig Dina kezében van! Háthogyvanez? :D