Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Igen és nekünk is nagyon jó volt és mi is sokat nevettünk és a tekerés öröme és ilyenek...
:muah1:

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Itózs, Zsuzsi, Lecsa, Dani, Epyc, Juci és Megi akkor szintén egy bükki túrát nyomtatok?

Ez már kezd izgi lenni. Akkor ki is a "hunyó" ?:chin:

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

No, civakodó bagázs

Júdeai nemzeti front.......

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Pillanatképek
(18.45.-kor lesz teljes a feltöltés)

Itózs, Zsuzsi, Lecsa, Dani, Epyc, Juci és Megi akkor szintén egy bükki túrát nyomtatok?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Imi1

Imi1

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Én szándékosan nem szólok semmit,ki,mit mennyit teker...Fölösleges ilyenekért koptatni a billentyût!Na meg szinte senkit nem ismerek,de ha ismernék is,senkinek nem kell bizonyítanom semmit,csak is magamnak,és ez sikerült is!Én itt nem tartok senkit ellenfélnek,hogy jaj le kéne nyomnom,de ha volna is,azt is tisztelném,azért amit csinál!
"Az igazi dicsõség térdre kényszerülni, és azután mégis felállni." Vince Lombardi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
No, civakodó bagázs, itt egy "mihez tartás végett" zeneszám. Tessék meghallgatni, lecsillapodni és lentebb adni a sértettségbõl, mert kezd a dolog lesüllyedni tizenéves szintre. Lécciköszi.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Na persze, de én olyan bunkó vagyok, hogy mammutot lehetne velem kergetni!

Ez nem mentség...

Dina

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Nem sok hiányzott, hogy összefussunk a másik bükki embersereggel. dr. jucival Bánkútról legurultunk Nagy Mezõre, hogy majd megyünk tovább Három Kõre, de végül visszafordultunk és bevártuk a törpieket :) No meg Nagy Mezõn letelepedtünk a hóvirágok közé, mert hogy volt bõõven :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Ismeretlenül meggondolatlanság ilyet kijelenteni...

Na persze, de én olyan bunkó vagyok, hogy mammutot lehetne velem kergetni!

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Tipikusan az a gyenge csapat, amelyik a sziklásnak megy mert nem bírnak tekerni, hegyre is csak a lejtõ kedvéért kínozzák fel magukat!

Ismeretlenül meggondolatlanság és tiszteletlenség ilyet kijelenteni...

Dina

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Ha úgy adódik én szívesen megyek bárkivel hegyet mászni. Ebbõl a tegnapi társaságból nekem mindenki új volt tekerésileg.

Hárman voltunk innen és MZ, a többieket én sem ismerem noha bemutatkoztunk egymásnak. Aki ismeri a többieket képek alapján az bemutathatná õket!

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Kocka: :birth:

Dina

Imi1

Imi1

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Tomi!Csütörtök,szombat szabad vagyok,ja és húsvét hétfõn;)Utána még nem tudom,mert kavar van a beosztással.Csak szólok ha esetleg...:)
"Az igazi dicsõség térdre kényszerülni, és azután mégis felállni." Vince Lombardi

chpisti

chpisti

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Ja és szuperek lettek a képek nagyon!

chpisti

chpisti

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok Bükkös banda! Na én lennék az aki nem sokat fórumozik pontosabban semmit :-O.
Szeretném megköszönni a szervezõknek a túrát és bocs hogy olyan sokat és sokszor kellett bevárnotok az emelkedõk után. Legközelebb majd jobban fogok igyekezni. Ezzel azt szeretném mondani, hogy szivesen hozzátok verõdnék legközelebb is :-P ha szabad.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Pillanatképek

(18.45.-kor lesz teljes a feltöltés)

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Továbbiakra nézve meg jó kérdés, hogy elinduljak-e akárhova is, oda amit itt szervezünk?!
Ámen

Coldi!

Nekem is csak egy-két alkalommal sikerült részt vennem ITT szervezett összejövetelen. Elõfordul, hogy az utolsó pillanatban fixálódnak a dolgok, de eddig mindíg jól éreztem magam. Szívesen tekertem volna együtt veletek, de biztosan lesz még rá alkalom. Úgyhogy szerintem IGEN, elindulhatsz.
Nemrég is volt egy jó hétvégi tekerésünk, ami a te felvetésed alapján kezdett el szervezõdni, mint fórumépítõ kirándulás. Aztán úgy alakult, hogy nem tudtál jönni, de akik ott voltak, jól érezték magukat. De ahogy a többiek is írták, a tekerés örömérõl kell szólnia ennek a fórumnak, nem pedig a megtett Km-ek MEO-zásáról. Ez utóbbi megjegyzés nem neked szólt, hanem a "kiskakasoknak".

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Egyébként nálam ott ér véget az elmúlt hétvége emlegetése, hogy köszönet Lecsának amiért kommentálta a szervezést, különben nem mentem volna! A Hegy Szelleme tartsa meg jó szokását!
Továbbiakra nézve meg jó kérdés, hogy elinduljak-e akárhova is, oda amit itt szervezünk?!
Ámen

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Hapek: ez nálunk is így volt.... aztán másra bíztuk a tályékozódást! :)

Nálunk egy ember tudta igazán (Molnár Zoli) merre is akarja, hogy menjünk.
Ettõl függetlenül, ha a terep ismerõsei túlmentek az útmutatásai alapján, (mert Zoli épp hátul bevárta akit éppen kellett, defekt, vagy az erõnléti szintkülönbség miatt ) olyankor minket is túlvittek az elsõk, ilyenkor sem anyáztunk, mert a tekerés öröme mindent ûberelt :)

Eredeti szerzõ epyc Feltöltött kép
Amelyik képen a Hubertust látom elõvillanni, az zömében mindig Dina kezében van! Háthogyvanez? :D

Mert a fotós letette a gépet, mikor ivott.... :)

más: Akkor nálad a kiszáradás mert túl sokat fotóztál, s nem jutottál hozzá elégszer a Hubertus-os üveghez?
Red Bull4ever

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Aki csipkelõdni akar, az úgyis megteszi.
A labda fel van dobva.

Más: A bikemag fórumán mit keres a body building rovat?
csak nem a Hell Power miatt?? ;-)

Nem fogsz behúzni a csõbe;)