Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Coldi, Coldi....... Rólad a vicc jut az eszembe a sünivel, a rókával és a fûnyíróval. Sebaj, legalább tekertél egy jót.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Ez így rendben van részedrõl is?

Teljesen igaz amit írsz! Tökéletesen jól éreztem magamat a hétvégén, azzal nincs is baj!

Ezek után elõttem hitelétvesztett minden itt olvasandó szó, részemrõl lezárom fórumbeli pályafutásomat!
Sziasztok!

coldi@lajt.hu

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás
Én úgy sajnálom, hogy ebbõl kimaradtam... :D

Lecsa! Holnap?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
néha egyesek azt csinálják, mint az ovisok :cool1:

még jó, hogy én már komoly felnõtt vagyok

Imi1

Imi1

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Srácok,sok fórumon fent vagyok,és higgyétek el az egyik legjobb módszer nem is reagálni a dolgokra,had írja,majd megunja...Egyszer valaki belém állt,így tök ismeretlenül,én meg csak folyamatosan :) jeleket írtam,a végén már majd felrobbant az idegtõl:)Aztán kilépet:)
"Az igazi dicsõség térdre kényszerülni, és azután mégis felállni." Vince Lombardi

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Szerda de. 9 virsligumi szakkör?

Ezek után még szeretnéd...;)

KKrisz: hunyó? Nem úgy volt, hogy entével ketten szétkapjátok a zemplént estébe hajolva, hozé lámpákkal? :)

De, csak közben változtak a dolgok. De ez a változás téged úgy se érintett volna.
Egyébként Enté tényleg nem jött velünk. Nem is tudom ki lehet azon a képen;) :)

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Most, hogy mondod, lehet nem voltam ott.

EnTé!
Te vagy a legnagyobb celeb, neked már dublõröd is van. Még én is bedõltem, akkora volt a hasonlóság!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Coldi: már ne is haragudj, de kicsit sem szeretem, ha tök idegenek kérnek számon, akik nem tartoznak a rokonságomba. Nem hinném, hogy bárkinek is bármi elszámolni valója lenne feléd. Te vagy az idõsebb, ez tény, de nem vagy egyikõnk apukája sem, így jó lenne, ha lenyugodnál kicsit, mielõtt átcsap ez az egész durva személyeskedésbe. Rajtad kívül SENKI nem vette zokon, hogy nem egy felé tekertünk a hétvégén. Mindenki jól érezte magát a saját kis társaságában, nem értem miért kell csinálni a feszültséget, amikor már túl vagyunk az egészen. Ez így rendben van részedrõl is?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

...senkinek nem kell bizonyítanom semmit,csak is magamnak ...Én itt nem tartok senkit ellenfélnek,hogy jaj le kéne nyomnom,de ha volna is,azt is tisztelném,azért amit csinál

Imi1-nek szerintem igaza van. Nem felejtettük el, hogy ennek az egésznek a tekerés szépségérõl kellene szólnia?

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Szerzõdést nem írtunk a hétvégérõl és bocs, hogy mi is használjuk a fórumot. :mybad:

Tényleg.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Boldog Kocka napot! :tort:

De itt volt egy határozott szervezõdés amit majdnem sikerült nektek fû alól indítva szertefoszlatni! Csak azt nem értem miért nem telefonon szervezõdtök, ha ennyire önállóak vagytok?!

Szerzõdést nem írtunk a hétvégérõl és bocs, hogy mi is használjuk a fórumot. :mybad:

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Most, hogy mondod, lehet nem voltam ott. Vagy csak nincs rajtad a szemüveg. ;)
http://bogacs2009040...ctureid/6199196

Bocsánat, Ti alapanyagot kerestem és hát, mivel ilyet nem találtam és bukóban-napszemüvegben profilból nem ismertelek fel, így hajlamos voltam azt hinni, hogy esetleg te nem voltál :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Coldi: úgy látom, téged igen mélyen érintett, hogy nem egyfele mentünk. Talán nem érezted jól magad a hétvégén, vagy mi volt a baj?

Szabad országban mindenki oda megy ahova akar! De itt volt egy határozott szervezõdés amit majdnem sikerült nektek fû alól indítva szertefoszlatni!
Csak azt nem értem miért nem telefonon szervezõdtök, ha ennyire önállóak vagytok?!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

és entét nem is látom a képeken... :)

Most, hogy mondod, lehet nem voltam ott. Vagy csak nincs rajtad a szemüveg. ;)
http://bogacs2009040...ctureid/6199196

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Mirõl beszélsz Krisz? Jól néznék má ki akkora vádlival meg háttal mint ami neked van.
Szerda de. 9 virsligumi szakkör?
:muah1:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
KKrisz: hunyó? Nem úgy volt, hogy entével ketten szétkapjátok a zemplént estébe hajolva, hozé lámpákkal? :) Ettõl függetlenül ti is a bükkben kötöttetek ki... és entét nem is látom a képeken... :)

Coldi: úgy látom, téged igen mélyen érintett, hogy nem egyfele mentünk. Talán nem érezted jól magad a hétvégén, vagy mi volt a baj?

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Itt a fórumon senki sem különb a másiknál. Csak egybõl a hiszti meg a sértõdés megy!
Egyformák vagytok/ vagyunk!

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Ez is egy "szerelem"

Hát szeressétek egymást!:ogien:
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Ez már kezd izgi lenni. Akkor ki is a "hunyó" ?:chin:

Mikor elkezdtünk visszaszámolni 100-tól, 2-nél is szaladtak még bizonyos irányokba de még 1-nél is voltak villámindulók!

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Miféle hunyó? Jót hunytunk egy jó napi tekergõzés után minnyájan...
:muah1: