Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2009. április 07. - 20:59

a 15% nyiregyet azért irtam ki, mert tesóm ott lakik és sokat vagyok ezért ott, meg közel is van 26km- és sokszor átmegyek- amugy nem lakok ott:)
Írta 2009. április 07. - 20:55

Robinson kupára így, hogy áttették nem biztos, hogy megyek. Akkor lesz Szombathelyen dijákolimpia ha minden igaz, de annak még utána kell nézni.
labidani
Írta 2009. április 07. - 20:47

Egy teljesen más téma!Informatikában jártasaknak,vagy szakdogázóknak szól a kérdésem.Valaki ismeri az SPSS for Windows címû programot?A szakdogám kiértékeléshez kellene,és szorít az idõ...ha tudna valaki segíteni akkor kérlek titeket jelezzetek!

Köszi elõre is!
Írta 2009. április 07. - 20:45

Soma én benne lennék egy borházas buliba, fõleg ha nem behányós lesz.
Írta 2009. április 07. - 20:36

HalihóSoma: Csinálunk egy Borházas bulit? (Csak mi ketten?)
Én azt hittem errõl már le is mondtál...
Krisszel,meg aki csatlakozik még péntek reggel tartunk is egy terepszemlét arra..
Kivel tekertél ma?
Írta 2009. április 07. - 20:29

Írta 2009. április 07. - 20:21

Oké, akkor legyen mondjuk tiszta csokoládé egy kis pisztáciával.
(egyéb iránt egyiptomi, vagy jordániai dohány?)
A pisztácia elfogyott!
A dohány pedig nem tudom milyen.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2009. április 07. - 19:19

HalihóEzek után elõttem hitelétvesztett minden itt olvasandó szó, részemrõl lezárom fórumbeli pályafutásomat!
Sziasztok!
coldi@lajt.hu
Nektek játszik:

Mondták egyesek,hogy olvassak már fórumot,mert tanulságos...

Itt a tavasz és mindenkinek az agyára szállt ez a nagy hõség,...talán.
Az a lényeg,hogy mindenki jót tekert és nem kell ezt túlmisztifikálni.
Amúgy kötekedni a legkönyebb,csak nekem nincs itt a partnerem(Puzsi

Sziasztok Bükkös banda! Na én lennék az aki nem sokat fórumozik pontosabban semmit :-O.
Szeretném megköszönni a szervezõknek a túrát és bocs hogy olyan sokat és sokszor kellett bevárnotok az emelkedõk után. Legközelebb majd jobban fogok igyekezni. Ezzel azt szeretném mondani, hogy szivesen hozzátok verõdnék legközelebb is :-P ha szabad.
Jó volt veletek,remélem Manitou már felépült...nagy a csend.
Amúgy kifejezetten jól mentél Tar kõ felé a köves részeken,másnak meg az a fingatós..
Írta 2009. április 07. - 19:04

valakinek nincs e kedve talán a hétvége egyik napján Tokajba elgurulni?
hogy a viharba ne! egy gond, én országútizom, de akkor ezt kompenzálom azzal hogy fixivel megyek. de akkor mínimum egy 30as átlagot jóvón tartanunk...
szombat vagy vasárnap?
Írta 2009. április 07. - 17:52

Dina
Írta 2009. április 07. - 17:47

Van vegyes gyümölcsös, almás, narancsos, sárgadinnyés és meggyes dohányom is a vízipipába, ha gondoljátok.
Oké, akkor legyen mondjuk tiszta csokoládé egy kis pisztáciával.
(egyéb iránt egyiptomi, vagy jordániai dohány?)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. április 07. - 17:21

Én is ezt szoktam mondani, ha szivatom magam, vagy ha nagy a szél:)Nem baj, legalább erõsödtem kicsit.
Krisz: Köszi a konci segítséget, jó volt nagyon! Másnap Beck Zoliék hogy muzsikáltak?
Elhiszem hogy jól érezted magad. Ahogy kinéztél:tank:. Másnap is tuti buli volt.
Írta 2009. április 07. - 17:13

Írta 2009. április 07. - 17:06

Mackó úgy eltévedt 3x is Tállya és Erdõbénye között a letarolt területeken, h a tervezett 100 km helyett 130-at ment. Olyan dózerok vannak, amik sosem voltak ott, no és a piros jelzés sincs meg mindenütt - hiszen fa sincs, amire ráfesthetnék pótlólag.
Nem baj, legalább erõsödtem kicsit.
Mackó: Gratula!
Krisz: Köszi a konci segítséget, jó volt nagyon! Másnap Beck Zoliék hogy muzsikáltak?
Korcs: Neked is jó volt a buli?

Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Írta 2009. április 07. - 16:53

Csak zárójelben jegyezeném meg, hogy Mackó is elment a Zemplénbe.
Mackó úgy eltévedt 3x is Tállya és Erdõbénye között a letarolt területeken, h a tervezett 100 km helyett 130-at ment. Olyan dózerok vannak, amik sosem voltak ott, no és a piros jelzés sincs meg mindenütt - hiszen fa sincs, amire ráfesthetnék pótlólag.
Nem baj, legalább erõsödtem kicsit.

Írta 2009. április 07. - 15:51

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2009. április 07. - 15:51

Zsu: holnap 10-re megyek dolgozni,DE ha neked jó,akkor mehetünk egy reggel 7-tõl 9-ig-et,ha fel tudsz kelni és esetleg nem lesz a 9-es indulásodra partner!
Én szívesen mennék veletek! Outiznátok vagy monti?
Aha, ma megyünk mászni!
A történtekre:nem akartam, hogy ez legyen a vége. Nem szándékos kics.szés akart lenni, így alakult.
Sajnálom !C!oldi, hogy emiatt megrettent a hited a fórumban.
Lecsában is csak annyi a furcsa, hogy még õ mondta legutoljára, a Chilis találkozót, ennek ellenére nem ott találkoztak, és a hazajövetelig sem tudtuk meg, hová lettek a többiek a virágszedõs kirándulós társaságból.
Ja, és Zoli tudta, hogy oda megyünk és kérdeztem, hogy miért nem megyünk oda mind(!), de neki Nyíregyen kellett felszednie pár embert és így nagy kerülõ lett volna! Ami, érthetõ.
Az útmódosítás az utolsó este történt.
Azért írtam én a fórumra, mert Zolinak se nete nincs otthon, se fórum adminja és felhívtam, hogy mi hogyan legyen, mert sokan kérdezõsködtek, teljes joggal. Hát gondoltam közvetítek.
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Írta 2009. április 07. - 15:15

Még egy emlék helyrerázás: 15-en álltunk és vártuk izzadtan 5 fokban a defekteseket, majd elindultunk hogy ne fagyjunk szét. A második megállás után páran vissza fordulTATOK . Mi 12-en pedig tovább mentünk a mûútig és ott vártunk be benneteket. Na ennyit a "visszamentélrõl" és arról, hogy mi meg otthagytunk mindenkit a búsban. Csak a tisztább kép kedvéért és azért, hogy nehogy valaki azt gondolja, hogy nagyobb gennyzsákok vagyunk mint amilyeneknek kinézünk.
Mert milyen volt Coldi helyében lenni? Valami trauma érte? Mert nem volt ott az sok általa nem ismert és nem szeretett ember? Ugyan már Röfi, ezt te sem gondolhatod komolyan.
Volt egy félre sikeredett szervezés, aminek az lett a vég, hogy 3 csoportban de igen jót tekert mindenki. (kb. 26 ember- te jó ég, mi lett volna ha ez a csapat együtt próbál mozogni a hegyen) Ennél nagyobb baj ne történjen velünk soha (és persze Coldival és Hapekkel se).
Na, most jöhet a békepipa.
Írta 2009. április 07. - 14:55

Írta 2009. április 07. - 14:18

Részemrõl vita lezárva, én is tekertem egy jót mint mindenki, inkább magunkban rendezzük a dolgot és szívjuk el a békepipát. :offtopic:
Ezzel egyetértek!