Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2009. április 07. - 13:26

Írta 2009. április 07. - 13:20

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. április 07. - 13:04

Nem tudom neked milyen kedved lett volna Clodi helyében?! Csak zárójelben jegyezeném meg, hogy Mackó is elment a Zemplénbe.
Ha megyek szinte mindig kiírtam a fórumba, de ezek után meggondolom kivel megyek és kit várok meg!

Írta 2009. április 07. - 12:22

Hapek: ...
Elnézést kérek, nem akartam hogy ingerültség legyen úrrá rajtad.
Más szavait idézve írtam a "sutyit". Ez számodra is világos kellene legyen, ha visszaolvasol.
Nem vonok kérdõre senkit, nem vádaskodok, s beszólni sem akartam senkinek.
Zoliékkal elindultunk, s tekertünk egy jót. Részemrõl a téma lezárva. Senkire nem haragszom, örülök, ha jól éreztétek magatokat.
Ez mindenkire vonatkozik.
Írta 2009. április 07. - 12:13

Hapek: Akinek kellett az tudta, hogy módosítunk. Nem nagyon érdekelhetett a dolog, ha a legavatottabbat nem kérdezted- mondjuk Zolit? A tekerõk 2/3- át nem ismerem, beleértve Coldit és téged. Egyeztetnem kellett volna mindenkivel személyesen? Nálunk megvolt mindenkinek a helye, senkit nem hoztunk rossz helyzetbe a döntésünkkel. Akkor mi a bajod? Megengedhetem magamnak - fõleg ezek után- , hogy ne legyek rád kíváncsi? Gondolom te se vagy rám, úgyhogy itt le is zárhatjuk a dolgot. Bocs a kicsit ingerültebb hangért, de sosem osztottalak, cikiztelek, te meg itt "sutyizol", célozgatsz, kérdõre vonsz embereket.
Az itteni fórumos beszólások meg olyanok mint az itteni Coldis és Hapekes beszólások. Befejezhetnéd már az okoskodást meg az névtelen célozgatást. Ja, és légyszi ne írj válaszul olyat, hogy nem érted miért ez a hangnem, mit kell így felkapni a vizet. Csak olvasd el a hozzászólásaidat kicsit hátrébb lépve. Köszi.
Röfi: Bravó, te mint az empátia nagymestere, hahahaha- de ha ezek után megtudom, hogy úgy mész fel a hegyekbe, hogy nem szerveztél ezer embert és nekem sem szólsz, kiszúrom a gumidat.

Írta 2009. április 07. - 11:51

De szerintem ott is 6-10-es csoportokra oszlik a mezõny.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. április 07. - 11:48

Ez nagyon szép történet volt Hapek, elmorzsoltam egy könnycseppet a szemem sarkában. Bocs attól akit bántott, hogy külön mentünk, igazság szerint megelégeltük ezt a balhét, ami itt ment. Meg aztán sunyik is vagyunk, fõleg én:pirat:.
Nem akartam, hogy megsirasd a történetemet.

Lehet jobb lett volna le se írnom?
Írta 2009. április 07. - 11:41

Írta 2009. április 07. - 10:44

Dina: nem tudom, mi legyen, nem vagyok benne biztos, hogy fel tudok kelni...de még beszélünk.
Gabi: megyek, meg Levi is mondta
Kösz Krisz, asszem jobb is a gép, lefelé is felfelé is (vagy megerõsödtem a szélárnyékodban...)
Írta 2009. április 07. - 10:23

Ma másszuk a falat, vagy csak kaparjuk?
Írta 2009. április 07. - 09:32

Coldi amúgy nem miattatok, a "nagy fórumos csapat" miatt ment fel a Zemplénbe, hogy találkozzon veletek? Gondolom meglepõdött amikor alíg talált ismerõst, most meg kiderül, hogy homlokegyenest más zajlott. Valamennyire átérzem csalódottságát, nem vagyok Krisz pártján, de õk legalább megmondták kerek perec hova mennek és miért...
Tényleg nem tudom minek a fórum, ha senki sem akar a másikkal tekerni és sutyiban mennek a dolgok.
Coldi tényleg ezért a fórumos társaság miatt jött fel a Zemplénbe. Ha csak tekerni akart volna, ment volna a maga útján, s csalódott is volt. Annyira azonban nem, hogy ne érezte volna jól magát a tekerés közben, s még utána is. Az itteni fórumos "beszólások" miatt törölte a feltöltött képeit is.
Kriszék, Somával karöltve tényleg felvállalták, hogy másfelé mennek. Ezt tisztelem is bennük, voltak akik kitartottak, s így is maradtunk páran.
Lecsában is csak annyi a furcsa, hogy még õ mondta legutoljára, a Chilis találkozót, ennek ellenére nem ott találkoztak, és a hazajövetelig sem tudtuk meg, hová lettek a többiek a virágszedõs kirándulós társaságból.
Mindenki arra ment végül amerre akart, s én nem is hisztizek, csak tényfeltáróként írtam. Röfi megjegyzése komolyan elgondolkdtathat pár embert, hogy nyíltan szervezve majd sutyiban áttervezve több mint furcsa. No de hagyjuk.
A lényeg, hogy a tekerés közben mindenki jól érezte magát, s csak a kommentek miatt szakított Coldi ezzel a fajta szervezkedõs, fórumozós társasággal. Az utakon még találkozhat vele aki épp arra gurul. Nem vagyok a szószólója, így csak a fogadatlan prókátor szerepet vállalva írtam le.
Ettõl függetlenül remélem még lesz olyan szervezés, ami úgy is alakul

Írta 2009. április 07. - 09:25

Dina
Írta 2009. április 07. - 08:53

Írta 2009. április 07. - 08:53

Zs: az új bringa szebb mint a régi.

Coldi: Ne hisztizz már! Tudom én, ahogy öregszik az ember egyre nyûgösebb, de azért na....
Írta 2009. április 07. - 08:44

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. április 07. - 08:20

szombaton akinek kedve van, most szólok, elõre, bárkinek, akárkinek, valakinek:
vekerin szalonnasütést tervezünk páran (nem elsõsorban a fórumról, de innen is), délelõttõl 3ig biztos kinn leszünk, gyertek sütni, vagy csak kitekerni
Írta 2009. április 07. - 08:14

Nem akarom a tegnapi vitát folytatni, de Somáék még esete megmondták, merre megyünk. Coldit személyesen nem ismerem, de az itteni eddigi megszólalásai alapján jó véleményem van róla, teljesen meglepett, hogy ilyen összeakaszkodás alakult ki belõle.
Soma:
http://bukk090405.de...ctureid/6211319
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2009. április 07. - 07:47

Tényleg nem tudom minek a fórum, ha senki sem akar a másikkal tekerni és sutyiban mennek a dolgok.
Soma: Csinálunk egy Borházas bulit? (Csak mi ketten?)

Imi: A héten nekem nem jó, de jövõhéten csinálhatunk még egyet, bár a beosztásom még nem tudom.
Írta 2009. április 07. - 06:03

vasárnapi tekerés:http://nagykovacsi09...z.fotoalbum.hu/
Írta 2009. április 07. - 00:31

Biking may be hard, but it's easier than growing up!