Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Részemrõl vita lezárva, én is tekertem egy jót mint mindenki, inkább magunkban rendezzük a dolgot és szívjuk el a békepipát. :offtopic:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Csak zárójelben jegyezném meg, hogy Mackó is tudott róla, hogy nem leszünk ott. De ez lényegtelen, õt felesleges belekeverni ebbe most.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Itózs: Miért van az, hogy Zsu és te mindig ezzel ez emberség és empátai dologgal jöttök. A Bogácsi turnén is ti beszéltek emberségrõl aztán én megyek vissza a defektes brigádhoz, ti meg elmentek a búsba.
Nem tudom neked milyen kedved lett volna Clodi helyében?! Csak zárójelben jegyezeném meg, hogy Mackó is elment a Zemplénbe.

Ha megyek szinte mindig kiírtam a fórumba, de ezek után meggondolom kivel megyek és kit várok meg!:P

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Hapek: ...

Elnézést kérek, nem akartam hogy ingerültség legyen úrrá rajtad.
Más szavait idézve írtam a "sutyit". Ez számodra is világos kellene legyen, ha visszaolvasol.
Nem vonok kérdõre senkit, nem vádaskodok, s beszólni sem akartam senkinek.
Zoliékkal elindultunk, s tekertünk egy jót. Részemrõl a téma lezárva. Senkire nem haragszom, örülök, ha jól éreztétek magatokat.
Ez mindenkire vonatkozik.
Red Bull4ever

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Kkrisz: tudod annyira lassú vagyok felfelé, hogy nincs szembeszél és túlhevül a rendszer.:)
Hapek: Akinek kellett az tudta, hogy módosítunk. Nem nagyon érdekelhetett a dolog, ha a legavatottabbat nem kérdezted- mondjuk Zolit? A tekerõk 2/3- át nem ismerem, beleértve Coldit és téged. Egyeztetnem kellett volna mindenkivel személyesen? Nálunk megvolt mindenkinek a helye, senkit nem hoztunk rossz helyzetbe a döntésünkkel. Akkor mi a bajod? Megengedhetem magamnak - fõleg ezek után- , hogy ne legyek rád kíváncsi? Gondolom te se vagy rám, úgyhogy itt le is zárhatjuk a dolgot. Bocs a kicsit ingerültebb hangért, de sosem osztottalak, cikiztelek, te meg itt "sutyizol", célozgatsz, kérdõre vonsz embereket.
Az itteni fórumos beszólások meg olyanok mint az itteni Coldis és Hapekes beszólások. Befejezhetnéd már az okoskodást meg az névtelen célozgatást. Ja, és légyszi ne írj válaszul olyat, hogy nem érted miért ez a hangnem, mit kell így felkapni a vizet. Csak olvasd el a hozzászólásaidat kicsit hátrébb lépve. Köszi.
Röfi: Bravó, te mint az empátia nagymestere, hahahaha- de ha ezek után megtudom, hogy úgy mész fel a hegyekbe, hogy nem szerveztél ezer embert és nekem sem szólsz, kiszúrom a gumidat.:)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Egyébként majd a Zemplén 50-en lehet ismerkedni, oda szinte mindenki elmegy.
De szerintem ott is 6-10-es csoportokra oszlik a mezõny.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Ez nagyon szép történet volt Hapek, elmorzsoltam egy könnycseppet a szemem sarkában. Bocs attól akit bántott, hogy külön mentünk, igazság szerint megelégeltük ezt a balhét, ami itt ment. Meg aztán sunyik is vagyunk, fõleg én:pirat:.

Nem akartam, hogy megsirasd a történetemet. :P
Lehet jobb lett volna le se írnom?
Red Bull4ever

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

Kocka: :birth:

Köszi mindenkinek!

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 posts
Ez nagyon szép történet volt Hapek, elmorzsoltam egy könnycseppet a szemem sarkában. Bocs attól akit bántott, hogy külön mentünk, igazság szerint megelégeltük ezt a balhét, ami itt ment. Meg aztán sunyik is vagyunk, fõleg én:pirat:.
Dina: nem tudom, mi legyen, nem vagyok benne biztos, hogy fel tudok kelni...de még beszélünk.

Gabi: megyek, meg Levi is mondta

Kösz Krisz, asszem jobb is a gép, lefelé is felfelé is (vagy megerõsödtem a szélárnyékodban...)
:muah1:

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Zs.! Lecsa!

Ma másszuk a falat, vagy csak kaparjuk?

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Coldi amúgy nem miattatok, a "nagy fórumos csapat" miatt ment fel a Zemplénbe, hogy találkozzon veletek? Gondolom meglepõdött amikor alíg talált ismerõst, most meg kiderül, hogy homlokegyenest más zajlott. Valamennyire átérzem csalódottságát, nem vagyok Krisz pártján, de õk legalább megmondták kerek perec hova mennek és miért...
Tényleg nem tudom minek a fórum, ha senki sem akar a másikkal tekerni és sutyiban mennek a dolgok.

Coldi tényleg ezért a fórumos társaság miatt jött fel a Zemplénbe. Ha csak tekerni akart volna, ment volna a maga útján, s csalódott is volt. Annyira azonban nem, hogy ne érezte volna jól magát a tekerés közben, s még utána is. Az itteni fórumos "beszólások" miatt törölte a feltöltött képeit is.
Kriszék, Somával karöltve tényleg felvállalták, hogy másfelé mennek. Ezt tisztelem is bennük, voltak akik kitartottak, s így is maradtunk páran.
Lecsában is csak annyi a furcsa, hogy még õ mondta legutoljára, a Chilis találkozót, ennek ellenére nem ott találkoztak, és a hazajövetelig sem tudtuk meg, hová lettek a többiek a virágszedõs kirándulós társaságból.
Mindenki arra ment végül amerre akart, s én nem is hisztizek, csak tényfeltáróként írtam. Röfi megjegyzése komolyan elgondolkdtathat pár embert, hogy nyíltan szervezve majd sutyiban áttervezve több mint furcsa. No de hagyjuk.
A lényeg, hogy a tekerés közben mindenki jól érezte magát, s csak a kommentek miatt szakított Coldi ezzel a fajta szervezkedõs, fórumozós társasággal. Az utakon még találkozhat vele aki épp arra gurul. Nem vagyok a szószólója, így csak a fogadatlan prókátor szerepet vállalva írtam le.

Ettõl függetlenül remélem még lesz olyan szervezés, ami úgy is alakul :)
Red Bull4ever

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Zsu: holnap 10-re megyek dolgozni,DE ha neked jó,akkor mehetünk egy reggel 7-tõl 9-ig-et,ha fel tudsz kelni és esetleg nem lesz a 9-es indulásodra partner!

Dina

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Epyc: %/!+"%/=!%+" :air:

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Itózs: csak nehéz még felfelé az a bukó :P
Zs: az új bringa szebb mint a régi. ;)
Coldi: Ne hisztizz már! Tudom én, ahogy öregszik az ember egyre nyûgösebb, de azért na....

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Röfike: pfff... már csak a te véleményed hiányzott... (amit legalább visszaolvasnál, mielõtt le okézod)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
na!

szombaton akinek kedve van, most szólok, elõre, bárkinek, akárkinek, valakinek:

vekerin szalonnasütést tervezünk páran (nem elsõsorban a fórumról, de innen is), délelõttõl 3ig biztos kinn leszünk, gyertek sütni, vagy csak kitekerni

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Röfi:
Nem akarom a tegnapi vitát folytatni, de Somáék még esete megmondták, merre megyünk. Coldit személyesen nem ismerem, de az itteni eddigi megszólalásai alapján jó véleményem van róla, teljesen meglepett, hogy ilyen összeakaszkodás alakult ki belõle.
Soma:
http://bukk090405.de...ctureid/6211319

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Coldi amúgy nem miattatok, a "nagy fórumos csapat" miatt ment fel a Zemplénbe, hogy találkozzon veletek? Gondolom meglepõdött amikor alíg talált ismerõst, most meg kiderül, hogy homlokegyenest más zajlott. Valamennyire átérzem csalódottságát, nem vagyok Krisz pártján, de õk legalább megmondták kerek perec hova mennek és miért...
Tényleg nem tudom minek a fórum, ha senki sem akar a másikkal tekerni és sutyiban mennek a dolgok.
Soma: Csinálunk egy Borházas bulit? (Csak mi ketten?):D
Imi: A héten nekem nem jó, de jövõhéten csinálhatunk még egyet, bár a beosztásom még nem tudom.

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
szombat gyalogtúra:http://holdvilagarok...z.fotoalbum.hu/
vasárnapi tekerés:http://nagykovacsi09...z.fotoalbum.hu/

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Boldogat Kocka! :impreziar:mmraise:

Bükki képek

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com