Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

30ért magellán hydra jó állapotban elsõtelós.

Vázméret? 195cm-es emberrõl van szó! Ha jó a méret, ma lemegyünk kollégával és stipistopi!

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
30ért magellán hydra jó állapotban elsõtelós.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Ööö, lehet.:)
Amúgy hogy sikerült abból a "csodából" kihozni valamit?:)

Hát kb. 4 óra csiszolással, kromofágozással majd a Robsol Kft közremûködésével... de "csicsázás" még csak most következik... igazi metál SS lesz;-)

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Ööö, lehet.:)
Amúgy hogy sikerült abból a "csodából" kihozni valamit?:)

Izomtéridõninja-geológus!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Piros nyereg, piros pedál? Mert akkor az én voltam és a te vázadból épített "csoda" Mr. kolompér:-D (Egyébként SS)

Jaja, gázspray nem finom.:)

Én is láttam egy egysebis emberkét valamelyik nap, lehet, hogy fixi volt, nem tudom...Fekete bicaj volt, ha jól láttam vágott országúti kormánnyal, a Kossuth térnél.
Valaki magára ismer?

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

Tényleg, van valakinek valami nem túl brutális, de hatásos módszere vagy ötlete a nem igazán barátságos kutyák, esetleg rókák ellen?
Bántani nem szeretnék egy állatot sem, csak elijjeszteni, hogy õ se harapdáljon meg.
Hangos kürt, kellemetlen szagú, de nem ártalmas spray, ...
(A gáz-spray-t néha inkább kétlábú "állatoknál" alkalmaznám.)

http://www.hedgehog....-Deterrent.html

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Jaja, gázspray nem finom.:)

Én is láttam egy egysebis emberkét valamelyik nap, lehet, hogy fixi volt, nem tudom...Fekete bicaj volt, ha jól láttam vágott országúti kormánnyal, a Kossuth térnél.
Valaki magára ismer?

Izomtéridõninja-geológus!

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás

Fagyira este szentelem magam.

Tegnap spinning után mi is elindultunk fagyizni, de pizza lett belõle kólával.:D Meg otthon még egy kis sülthús zsíros kenyér h legközelebb tudjunk zsírt égetni is. :lol1:
És valóban szép a bringa, tegnap nem mondtam.:)
Ride 'n' roll

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Van 4db donorkeró bent a bótban.
Ócsóért.....

30-ért használható? kollégám most venne..

Bub: na távolról megcsodáltam a Füredi sörözõbõl a gépsárkányod... rikít, messzirõl kiszúrni:-DDDD Ja és bár nem ide tartozik, de tiszteletem a magyar jégkorong válogatottnak...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Halihó

De jó dolgom van! :D
Pedig ehhez is kitartó munka kell,hogy elérjem eme csodálatosan kidolgozott áramvonalas felsõtestemet,amin még a szél is átfúj(pedig barátunk) ;)

Áramvonalas!? Inkább tele vagy hûtõbordákkal a jobb teljesítmény miatt!:D

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Soma! Reggeliztél már? Ha nem,akkor kelés felfele és ugrás a hûtõbe!! :D

Halihó

De jó dolgom van! :D
Pedig ehhez is kitartó munka kell,hogy elérjem eme csodálatosan kidolgozott áramvonalas felsõtestemet,amin még a szél is átfúj(pedig barátunk) ;) Ha valaki aggódik még az egészségi állapotom iránt,akkor ma egésznap Balmazújváros és Debrecen között ingázok,mint valami metró,úgyhogy elég gyakran leszek a Nagyállomáson,lehet kaját kihozni!
A tojáslevesen kívül minden jöhet! ;) :)

Soma:Reggeliztél? Ha igen, akkor most tessék megenni a fagyi másik felét is!:lick:

Fagyira este szentelem magam.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Dave; Epyc: A spray kétélû fegyver, fõleg ha "kétlábú állatok" ellen használjátok. Gyakorolni kell a használatát, mert visszafele is elsülhet. Tudom majd most jönnek az okosságok, de ott éles helyzetben azért minden más egy kicsit! Igaz Mackó ;)
Én a vércsorogi túrán megtanultam egy életre... :cry: :D

Soma:Reggeliztél? Ha igen, akkor most tessék megenni a fagyi másik felét is!:lick:

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Soma! Reggeliztél már? Ha nem,akkor kelés felfele és ugrás a hûtõbe!! :D

Dina

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Soma, vacsoráztál már? Ha igen, akkor repetázzál:)

Halihó

Amikor hívtál(15.46)akkor ebédeltem,majd 19.35-kor vacsiztam,most meg lecsúszott egy fél doboz fagyi a bánatomra :D(jegyzek mindent! :D :D :D )Nehezebb is vagyok egy kilával,még a végén elhízok miattatok!!!

Repeta után pedig NASSOLJ!!!:D

Fagyi számít? ;),ha nem még kinyitom a hûtõt....

Pókmalac
Fixi

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Halihó

Én nem tudom:kutyák engem nem szeretnek kergetni,pedig mindig cukkolom õket,Edi megmondhatja :D

Hát persze,mert zörög a csontod,már tudják nem érdemes kergetni! Repeta után pedig NASSOLJ!!!:D

Dina

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

egy autós a dudálásával elûzte:)

Meg van a megoldás. Veszel egy dudát a bringára!

Soma, vacsoráztál már? Ha igen, akkor repetázzál:)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Akna:emlékszem gyerekkorunkban mindig volt vasgyûjtés--->mindig jöttek a tûzszerészek is :D. Régen ilyen aknavégekbõl gyûjteményem volt,különbözõ méretben...volt még egy fej is,amihez szintén kijöttek a tûzszerészek,No azt elég volt visszakönyörögni.Aztán apám egy nap szelektálta az egészet.. :(.Egyedül egy kb 70 cm magas réz hüvely maradt meg,szárazvirágot tartottam benne sokáig,most apáméknál pihen a pincében.
Ha kimentek Hadházra,van ott egy ócskavasfeldolgozó,akinél a sámsoni raktárból "selejtezett"katonai anyagok szoktak feltünni.Ehhez hasonló aknákból a múltkor vagy 3 konténernyi volt leborítva...

Váz szinterezés:a Metró mellett homokfúvással együtt a szinterezés kb 5 ezer.
Gábor napárnyékolástechnika:Ragoda dûlõ 3
30/2193-387 52/520-790

Zsibi mellett a következõ kis utca balra(asszem ott van a spektrum telephelye is)majd a következõ kis utca jobbra és az elsõ udvar/telep.
Egri Benjamin 30/3499-339
52/471-051
A helyét én a Tengerész- Böllér utca sarkára tippelném.
Itt viszont nincs homokfúvás,fémtiszán kell odavinni a cuccost.
Ja ugyanebben az udvarban eloxálnak is...

Én nem tudom:kutyák engem nem szeretnek kergetni,pedig mindig cukkolom õket,Edi megmondhatja :D

Pókmalac
Fixi

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

van valakinek eladó városi bicaja, vagy régi montija? itt DebrecenBE

Van 4db donorkeró bent a bótban.
Ócsóért.....
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
Tényleg, van valakinek valami nem túl brutális, de hatásos módszere vagy ötlete a nem igazán barátságos kutyák, esetleg rókák ellen?
Bántani nem szeretnék egy állatot sem, csak elijjeszteni, hogy õ se harapdáljon meg.
Hangos kürt, kellemetlen szagú, de nem ártalmas spray, ...
(A gáz-spray-t néha inkább kétlábú "állatoknál" alkalmaznám.)

Asszem, sikerült "szakszerûen" megoldani a fogaskeréksorom idegesítõ, fémes csörömpölését. Felhasznált alkatrészek: 3 db kábelkötegelõ,
2 db O-gyûrû, és 1 db óvszer. Meggájver bekaphatja!
Nem Shimano, nem szabvány, de mûködik.

Izomhod:
Nekem még megvan a régi (kb 10 éves) olasz, gagyi montembájkom, a Csapókertben, nagyanyó padlásán. Nem tudom, milyen állapotban van, régen láttam.
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

Jenessanyi

Jenessanyi

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Barátnõmet nagy nehezen rávettem a biciklizésre, és beadta végre a derekát :)
Úgyhogy most egy régi német nõi vázas trekkinget akarok neki megcsinálni, amit újra kell festenem. Szinterezve lesz, majd itthon leszedem a festéket, és akkor csak a fújás marad. Hol tudom ezt a legolcsóbban megúszni? Állítólag van valami a zsibi mellett, ott 2 ezerért fújták le egy gyereknek akivel cm-en találkoztam még õsszel, csak arról sem tudom hogy hol van pontosan. Arról tud valaki valamit, vagy máshol mennyiért szintereznek váz+villát?