"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Akkor neked mit jelent a sprint? Homokban szenvedést, lassan? :chin:
Pénteken, a balmazon döntjük el.
Kulluz, egy darabban vagy?![]()
Vagy már az éjjel:
:blowup:
Beszóltál a yardra?
Szombati körte nekem most nem megy, mostanába országútira ülni, hosszabb utakra nincs indittatásom..
Én 4tõl rövid sprint
Jó az, jó az! Vicces, de jó! Meghát sose megyek Barnusékhoz új láncért meg hátsó sorért, ha nem vágom szét a homokban!
Pallag felé jársz még az erdõn keresztül? Én tegnap nagyon megküzdöttem a homokban!
Én 4tõl rövid sprint, aztán max 6kor ott vagyok!
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Én ma spinningre megyek. Kissé megcsúsztam, és szombatig le kéne járnom hat alkalmat. Úh ha valakinek kedve támad teremben izzadni, a vendégem.Mikor megyünk ma másziba fiúk&lányok?
Mikor megyünk ma másziba fiúk&lányok?
Halihó
Kassa maratonra ki jönne?Tudom,hogy Kocka szeretne a hosszún menni,társulnék én is,most kell kiírnom a júniusi szabikat...
Néztem a honlapon az elõnevezést.Elküldöm elektronikus formában és a helyszinen aláírom???(- az elektronikus formában küldött jelentkezési lap elfogadásának feltétele ,hogy azt a versenyzõ a nevezésnél sajátkezûleg aláirja. )
Fizetni meg csak a helyszinen lehet???(Készpénzben a nevezéskor. Hitelkártyával való fizetés nem lehetséges.)
És akkor az mennyi lesz???
Igy elõnevezõnek számítok majd???
Nem mindegy hogy 10 vagy 20 euro...
Okosok,akik tavaly voltak,nyilatkozzatok!
Más is mondta már régebben,hogy hagyni kellene az Explorer-t,no de hát...ez van oszt kísz...
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Lunática:
Igen, egy napos akcióra gondoltam én is. Péntek reggel megyünk, tekerünk, jövünk.