Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Gréta Gardrób

Gréta Gardrób

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás
A TT -vel kapcsolatban...
Elõször is meredten figyelni kell az itinert meg a túrajelzéseket, mert tavaly konkrétan 3-4x elmentünk a fingutcába. Amúgy eltévedések nélkül sem könnyû a táv, de szerintem mindenki számára teljesíthetõ. Jó szórakozás, amikor mondjuk szembejönnek veled, akik elvileg ugyanazon a távon mennek, azt agyalhattok, hogy akkor ki nézett el mit és hol. Mindenképpen próbáld ki. Renélhetõen nem lesz elõtte (közben) esõ, mert a Zemplén akkor játhatatlan.

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás

Tavaly a "nem olyan gyors lábú" lányok is végigmentek rajta, szerintem te sem vagy gyengébb. Meg volt egy veterán német harcos is, aki a nagyapád lehetne. ;)

a lányok alatt a fórumos lányokat érted? amugy kicsit attól tartok, hogy a legtöbben országutival mennek/mentek, és annak a szintideje fele ennyi mint a montisé, és hogy abból még gond is adódhat hogy nem várna meg az akivel mentem, és "otthagy".
tudom ez eléggé pesszimista felfogás-meg elnézést mindenkitõl a "vádért", csak elsõnek megyek ilyenre:)-veletek és egyébként is

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Tavaly a "nem olyan gyors lábú" lányok is végigmentek rajta, szerintem te sem vagy gyengébb. Meg volt egy veterán német harcos is, aki a nagyapád lehetne. ;) A terep meg nem olyan nehéz, mint ahogy írják.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
hali
köszi enté az ideirányitást:)

most a kérdésemet azokhoz intézem, akik már voltak, vagy tapasztaltak a Zemplénben. Mint tudjátok máj. 10én lesz a zemplén TT. ott két féle biciklista utvonal lesz, az egyik o.útis 30km, a másik 50km mtb. azt irják hogy a mtb útvonal eléggé nehéz-szintidõn belül.
mit gondoltok aki közületek már volt esetleg montival milyen nehézségû a pálya? kell e az ott indulónak sok gyakorlottság a terepen+valaki szándékozik montival indulni rajta?

azért kérdem mindezeket, mert gondolkozok rajta hogy elmenjek rá, de nem tudom hogy az élményszerzésen kivül van e más értelme számomra. mit tanácsoltok egy olyan emberkének mint én: hegyen még kezdõ-napi 30-40km montival

bocsi a sok kérdést egy huzamba:-)
ui: http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1902

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Fúú, szerinted mennyit gyakorolták mire sikerüt?

Szerintem egyszer se rontottak a próbán:lol1: mert akkor nem lett volna fõ müsor csak egy rövid hír:scared:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
a videót megnézve azt mondom hogy õrült-igaz jó értelemben:)

Gréta Gardrób

Gréta Gardrób

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás

Na de ez az igazi parasztság. Ugyanattól.

Fúú, szerinted mennyit gyakorolták mire sikerüt?

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Na de ez az igazi parasztság. Ugyanattól.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Hát.. szeretem amikor van akinek erre van lehetõsége:

'Hááá jó helyre kell születni... de ezt már elcsesztem, bár okom sincs panaszra;-)

Azért a 3. kísérlet eleje kicsit karcos volt :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Hát.. szeretem amikor van akinek erre van lehetõsége:

'Hááá jó helyre kell születni... de ezt már elcsesztem, bár okom sincs panaszra;-)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Öntapadós harcosok: eredeti szakmám az nyomdász és elég sokat dolgoztam a nyomdaiparban, közvetlenül a gyártásnál és elég sokszor dolgoztam öntapadós papírra, így 1-2 tanácsot adnék, hogy mi a tuti. Elõször is, lehet kapni extra erõsen tapadó öntapadóst a nyomdaipari üzletekben, de sima papír-írószerben is, olyat ajánlok. Továbbá mindenképp olyat vegyetek, aminek a hordozó része (maga az öntapadó papír) papír alapú! Ne mûanyagosított legyen, hanem echte papír!!Továbbá vágdossátok/perforáljátok be a pirossal jelzett helyeken. Mivel papír alapú, be van perforálva és extra erõs a ragasztó része, így garantáltan az elsõ eltávolítási kísérletnél (értsd, körömmel lekaparás) beszakad és nem jön le. Mire leküzdi a matricát vízzel, és alkohollal a ragasztót, garantáltan megbassza az idegbaj vagy 5x. ;)

Itt a jelzett kép: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Gréta Gardrób

Gréta Gardrób

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás
Szerintem ez sima garázdaság és a fazon valszeg bolond. Olvastam errõl korábban is, a sértetteknek fogalmuk sem volt, hogy a barom miért karistolja össze a kocsikat, szóval egy nehezen levakarható matricával többet elért volna, és nem okoz kárt, max bosszúságot.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Nem tûnt fel neki, hogy járõrautót akar összekarcolni?:D Amúgy a rendõröket miért nem állítják elõ, ha tilosban parkoltak?:)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

http://index.hu/bulv..._kornyezetvedo/

Halihó

Fecskendõben kromofág sokkal jobb,zajtalan,és "nem azonnal"látszik a hatás,szépen lassan dolgozik ;)
Meg sem nézte hogy ülnek e a kocsiban,annyira buzgó volt.... :D
Amúgy meg elég ha benyomod a tükröt,már tudni fogja hogy miért.

Kossuth rádió:kerékpárkölcsönzés:most!

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Halihó

Ma is jól indult reggel valakinek a nap a vasútnál :D
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Amikor odaértem már "mentették" nem volt pofám fotózni,de erre mindig van megfelelõ ember ;)

Mégse kéne kisbuszt venned, ha így vezetsz! :lol1: :D

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
http://index.hu/bulv..._kornyezetvedo/

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Norbi megmondta.....

Hát igen, a pálcikák tartsanak össze :)

( Ezek a csajok úgy rázzák a seggüket, mintha kötelezõ lenne;) )

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Részeg vagy,mi? :D
Ilyenkor enni?
Norbi megmondta.....

Pókmalac
Fixi

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Soma, egyél valamit, ha már nem jöttél a Hubertus partyra;)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Ma is jól indult reggel valakinek a nap a vasútnál :D
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Amikor odaértem már "mentették" nem volt pofám fotózni,de erre mindig van megfelelõ ember ;)

Pókmalac
Fixi