Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
én is voltam kinn ma országúton egy laza 30ast, aminek az utolsó 10 km-e szembeszél volt.

örültem az oldalszélnek is, akkor csak arra kellett figyelni, hogy ne fújjon le az útról

ilyenkor a legjobb nézni, hogy a galambok jobban szenvednek, mint te.

ez ad nekem erõt (és mindent lebíró akaratot :D)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Somának:
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

Dina, köszi a lángost:)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Gyúrjál is hónapra, ha mindenigaz :lol1:

Ott is ilyen É-i szél fútt, merrõl mentél ?

Martinka-Panoráma-Léta irányzékkal mentem, majd Nyírábránytól a Gúthi erdõn át. A "szél" az sértõ kifejezés a román-oldali légmozgásra nézve, inkább orkánnak becézném drága barátomat.
Miértis gyúrjak? Holnap én ballagós utózöngén leszek. Különben meg gyúrás nélkül is tudok várni rád bármikor :-) :-)

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

Húbakker, kemény volt! Nyomtam egy román kört, de olyan szélben, hogy a bringát majd' kikapta alólam. Somára nézve ez már papírsárkány effektus :-) Székelyhíd elõtt rendesen az útra van borúlva 2 kábeloszlop, odaát még keményebb a szél, ráadásul mivel hétköznap van, sok a kamion is, kaptam az oldalirányú impulzusokat szép számmal. Kereken bruttó 5 óra alatt varrtam az órába a 127Km-t, máskor ezen röhögnék, de ma..... Most pedig kés villa ló.

Gyúrjál is hónapra, ha mindenigaz :lol1:

Ott is ilyen É-i szél fútt, merrõl mentél ?

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Húbakker, kemény volt! Nyomtam egy román kört, de olyan szélben, hogy a bringát majd' kikapta alólam. Somára nézve ez már papírsárkány effektus :-) Székelyhíd elõtt rendesen az útra van borúlva 2 kábeloszlop, odaát még keményebb a szél, ráadásul mivel hétköznap van, sok a kamion is, kaptam az oldalirányú impulzusokat szép számmal. Kereken bruttó 5 óra alatt varrtam az órába a 127Km-t, máskor ezen röhögnék, de ma..... Most pedig kés villa ló.

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
hali
köszi a segitséget mindenkinek!:)
aludtam rá egyet s eldöntöttem, megyek, s még szülõi engedélyem is lett hozzá azonnal, szóval irány megvan.
ha majd szervezõdik a csapat, vagyis hogy ki kivel megy, remélem majd valakihez be tudok ülni, s menni.

valakinek nincs e szüksége egy kis kézi fujtatóra? asszem teleszkópos-nekem 2van ezért nincs rá szükségem

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
nem kõ valakinek crossmax gyorszár párban egy csomó pénzért?

egy évesek, az elsõn sérült a mûanyag borítás

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Jó tekerést a hegyimenõknek és a Balmazosoknak!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Zemplén 50 közvetlenül a Salzkammergut Tropy után van nálam a ranglistában :) Nagyon szép hely, nagyon jó kis terep és nagyon nagy hangulat! Ahogy Oszi meg enté is mondta elõttem, vicces tud lenni, amikor szerinted jó irányba mész és jön veled szemben valaki, aki szerint meg õ megy jó irányban... ;) Tavaly Zsu-val is így futottunk össze :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Jó szelet holnapra(az mindenkinek barátja úgyis ;) )!

Úgy látom akkor megint ott lesz fél Debrecen a Zemplén 50-en.Hurrá!

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Köszönjük szépen, reméljük jó idõ lesz !
Te nem jössz ?

Nem, nem leszek itthon, csak vasárnap este jövök haza.
A tavalyi Zemplén 50 nekem is az 1. volt, emlékezetes volt az biztos. Ki kellett miatta hagynom 2 fontos versenyt, mert a bénázásom és vakmerõségem miatt eltörtem a csuklóm. Nem akarlak megijeszteni, tényleg én voltam a hülye, amúgy nagyon jó a terep is, a zsíros kenyér is meg az egész tt, én is csak ajánlani tudom.

szmaica

szmaica

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Szia !
Szerintem bátran megpróbálhatod. Tavaly csináltam meg elõször a Zemplén 50 TT-t, montival. Nem mondom kemény, de szint idõn belül meg lehet csinálni. Az is biztos, hogy közben egy kicsit még tályékozódni is kell. Van azért segítség is. A talajon és a fán is
rikító színû pont felfújások, természetbarát spray-el :)
A Top Maraton sorozatokon én is mindig a rövid távon indulok, tehát 30-40-50 km-hez vagyok szokva.
Idén újra ott leszek és végig csinálom, úgyhogy HAJRÁ !!!!

Gyere Te is !!!!

Üdv. :Mariann

szmaica

szmaica

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Köszönjük szépen, reméljük jó idõ lesz !
Te nem jössz ?

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Egy kalappal azoknak akik holnap indulnak a Balmazon!:spoko:

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Azért te is segítettél térképet olvasni, ha jól emlékszem!

Igen, de sajnos nem arra mentünk. ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Annyira nem nagy ügy a navigálás, valaki térkép nélkül nyomja.

Azért te is segítettél térképet olvasni, ha jól emlékszem!

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Fúú, szerinted mennyit gyakorolták mire sikerüt?

Ezen én is gondolkodtam, hogy hogy értetted. Vagy õ hármas ikrek? :D

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Daveee277!

Én személy szerint rövidtávú maratonokon sereghajtóként szoktam résztvenni, ami 30-39 Km. Nem vagyok sem túl edzett, sem túl fiatal. A tavalyi Zemplén TT-n 10 perccel csúsztunk ki a szintidõbõl melynek hosszabb pihenõk, kisebb bukás illetve 1-2 defekt volt az oka. Entének igaza van, a nagymenõk hajtanak, mennek is plusz kilométereket. :) Egyébként kisebb csapatokban tekerve, odafigyelve nem lehet eltévedni. Megerõltetõ, de szerintem érdemes kipróbálni. Ha jól emlékszem, 1-2 települést érint a montis TT is, tavaly is volt, aki aszfalton gurult vissza.

Gréta Gardrób

Gréta Gardrób

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás

Annyira nem nagy ügy a navigálás, valaki térkép nélkül nyomja. A papíron ott vannak a távolságok és a jelzések. Ha 10 km-t kell menni pl. a piroson akkor csak a jelzést kell figyelni, a térkép csak tartalék. Tavaly abból volt gond, hogy az eleje izomból ment és nem figyelt semmit.

Gond? Pedig ezek az emlékezetes dolgok..., jókat nevettünk.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Annyira nem nagy ügy a navigálás, valaki térkép nélkül nyomja. A papíron ott vannak a távolságok és a jelzések. Ha 10 km-t kell menni pl. a piroson akkor csak a jelzést kell figyelni, a térkép csak tartalék. Tavaly abból volt gond, hogy az eleje izomból ment és nem figyelt semmit.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]