örültem az oldalszélnek is, akkor csak arra kellett figyelni, hogy ne fújjon le az útról
ilyenkor a legjobb nézni, hogy a galambok jobban szenvednek, mint te.
ez ad nekem erõt (és mindent lebíró akaratot

Gyúrjál is hónapra, ha mindenigaz :lol1:
Ott is ilyen É-i szél fútt, merrõl mentél ?
Húbakker, kemény volt! Nyomtam egy román kört, de olyan szélben, hogy a bringát majd' kikapta alólam. Somára nézve ez már papírsárkány effektus :-) Székelyhíd elõtt rendesen az útra van borúlva 2 kábeloszlop, odaát még keményebb a szél, ráadásul mivel hétköznap van, sok a kamion is, kaptam az oldalirányú impulzusokat szép számmal. Kereken bruttó 5 óra alatt varrtam az órába a 127Km-t, máskor ezen röhögnék, de ma..... Most pedig kés villa ló.
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Nem, nem leszek itthon, csak vasárnap este jövök haza.Köszönjük szépen, reméljük jó idõ lesz !
Te nem jössz ?
Igen, de sajnos nem arra mentünk.Azért te is segítettél térképet olvasni, ha jól emlékszem!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Annyira nem nagy ügy a navigálás, valaki térkép nélkül nyomja.
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Fúú, szerinted mennyit gyakorolták mire sikerüt?
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Annyira nem nagy ügy a navigálás, valaki térkép nélkül nyomja. A papíron ott vannak a távolságok és a jelzések. Ha 10 km-t kell menni pl. a piroson akkor csak a jelzést kell figyelni, a térkép csak tartalék. Tavaly abból volt gond, hogy az eleje izomból ment és nem figyelt semmit.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]