30ért magellán hydra jó állapotban elsõtelós.
Vázméret? 195cm-es emberrõl van szó! Ha jó a méret, ma lemegyünk kollégával és stipistopi!
30ért magellán hydra jó állapotban elsõtelós.
Hát kb. 4 óra csiszolással, kromofágozással majd a Robsol Kft közremûködésével... de "csicsázás" még csak most következik... igazi metál SS lesz;-)Ööö, lehet.
Amúgy hogy sikerült abból a "csodából" kihozni valamit?
Izomtéridõninja-geológus!
Jaja, gázspray nem finom.
Én is láttam egy egysebis emberkét valamelyik nap, lehet, hogy fixi volt, nem tudom...Fekete bicaj volt, ha jól láttam vágott országúti kormánnyal, a Kossuth térnél.
Valaki magára ismer?
http://www.hedgehog....-Deterrent.htmlTényleg, van valakinek valami nem túl brutális, de hatásos módszere vagy ötlete a nem igazán barátságos kutyák, esetleg rókák ellen?
Bántani nem szeretnék egy állatot sem, csak elijjeszteni, hogy õ se harapdáljon meg.
Hangos kürt, kellemetlen szagú, de nem ártalmas spray, ...
(A gáz-spray-t néha inkább kétlábú "állatoknál" alkalmaznám.)
Izomtéridõninja-geológus!
Tegnap spinning után mi is elindultunk fagyizni, de pizza lett belõle kólával.Fagyira este szentelem magam.
30-ért használható? kollégám most venne..Van 4db donorkeró bent a bótban.
Ócsóért.....
Halihó
De jó dolgom van!
Pedig ehhez is kitartó munka kell,hogy elérjem eme csodálatosan kidolgozott áramvonalas felsõtestemet,amin még a szél is átfúj(pedig barátunk)
Soma! Reggeliztél már? Ha nem,akkor kelés felfele és ugrás a hûtõbe!!
Fagyira este szentelem magam.Soma:Reggeliztél? Ha igen, akkor most tessék megenni a fagyi másik felét is!:lick:
HalihóSoma, vacsoráztál már? Ha igen, akkor repetázzál:)
Fagyi számít?Repeta után pedig NASSOLJ!!!
Halihó
Én nem tudom:kutyák engem nem szeretnek kergetni,pedig mindig cukkolom õket,Edi megmondhatja
Dina
egy autós a dudálásával elûzte:)
Van 4db donorkeró bent a bótban.van valakinek eladó városi bicaja, vagy régi montija? itt DebrecenBE