Ha fontosnak érzed Istvánnal (Kassa) lefordítathatom a visszajelzést. Bár eddig minden évben meg tudták oldani a többiek Szlovák nyelvtudás nélkül is... Valaki nincs jó hatással rád rinyálás ügyileg.

...
A szilvasvaradmaraton.hu-n lévõ vidiben sokan feltûnnek kb. 10 másodpercre, akinek van ideje és jó szeme, nézze meg!
HalihóA szilvasvaradmaraton.hu-n lévõ vidiben sokan feltûnnek kb. 10 másodpercre, akinek van ideje és jó szeme, nézze meg!
Ilyen nagy spanok vagytok a JóniBalival?
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Levi! szólok,mert elfelejted!!!! Cserébe dedikálnád a tipp újságom 8. oldalán lévõ celeb képedet???? köszi!
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Valamelyik nap felhívom a csávót, de sztem még van idõ gondolkodni.Ynga: én is feliratkozom a visegrádi szállásra, valószínûleg Anna is velem jön - utóbbit meddig kell eldönteni?
élménybeszámoló-Anita-Eszter-nap: kötelességemnek mindenképp eleget fogok tenni :piatka::onajego::cheers:
ha a többieknek is jó, nem volna célszerûbb péntekre idõzíteni? vagy te nem dolgozol szerdán...?! :rubik:
Dina:Néhány cucc ami jár még a telóhoz nálam maradt (pót U-turn kar), majd szólj, mert elfelejtem.
Dina
Kék Osztriga bár, teljes nyitvatartási idõben.
Levi! Mikor, meg hova tudnék elmenni a sisakomért?
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Még csak 1/2 12 és máris ilyen sokat ittál?
:cheers: