az a lényeg hogy busszal mentünk éjszaka szerpentinen fel kemény 30al azon a kétsávosnak nevezett egysávos rögös istenháta szaron, erre úgy elõz egy szõröstalpú rumán slambuc a dácsiájával a platóján 2raklap gázpalackal, hogy matt sötétben beláthatatlan hajtûkanyarban hetvennel!!

aztakúrva kicsit lefõttem, mivanHA...
de ez kész hogy náluk nincsen rendszer!

olyan is volt hogy lakott településen ment a policia ótó, a dácsia fogta osz még majdnem letolta az árockba úgy megelõzte, persze a rendõr csak legyintett egy't...román rend'õrség':"szolgálunk és félünk"
ja meg feltünt hogy romániába kizárt fogalom hogy kerékpáros társadalom, ott a dácsia a putri bikája, az mindent letakarít maga elõtt.
láttam egy országútis nagy túrás slambucot, csóri ott nyelte a port meg nézett jobbra balra, szinte az árokba ment mert akkora elmebeteg fennforgás volt az úton. rájöttem nem ajánlatos romániába kerótúrázni, mert mire elérném a magas kárpátokat addig vagy elbasz egy dácsia, vagy szétrabolnak a hurkás szájú zsíros cigányok.
minden esetre amíg szétnem lopják az erdõket IS(!) addig érdemes menni mászni mert a hely gusztustalanul szép.!. személy szerint vasárnap hajnali háromkor kéccer másztam meg egy ott kicsinek számító 1050méter magos sípályát, aminek szöge akkora volt hogy felezte a teret. de, "jókatona nemfázik".