Ez most invitáció vagy óvás lenne?Dave227:Mégegy tt? némi tereprutin végett...
)

kulluz: azt hogy tutira megyek még egyeztetnem kell majd az õsökkel, még 50-50az állás hogy megyek e vagy nem, viszont addig is szívesörömest összetekerek valamikor veled (de akárkivel) igaz csak 19.-e után.
ájh, most jöttem ma haza az idei osztálykirándulásról-szilvásváradon voltunk...szemem majd' sírásnak eredt mikor láttam sorról-sorra a boldog kerékpárosokat miközben tekernek ott a hegyen, s én meg gyalog voltam:cry:
viszont több o.társam is elhatározta: mentem elkezd kerékpározni: a kilátóhoz menet az utolsó 50-60m elég meredek, s lassan haladós rész, s egy angol csaj ki(onnan tudjuk hogy angol, mert elõtte hozzánk szólt angolul hogy menyünk már arrébb mert fényképezni akar) szõke, hosszú hajú, kékes-zöldes szemû, falatnyi fehér binyiglis nadrágban ment felfele a lejtõn-tolva a biciklit:Dpersze a sok bolond meg pont mögötte ment felfele-igaz meg volt rá az okuk:D
annyi szent hogy ha már egyszer szilvásváradon vagytok, akkor vagy keróval legyetek, vagy pedig vigyetek pénzt hogy béreljetek kerót:)