Köszi! Láma vagyok. Én csak küllõdekor néven ismertem.
De hogy "BMX kerékpár küllõtisztító gyöngyök"
szakkifejezés a pontos megfogalmazás...
Na ezt nem gondoltam volna!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
ynag nagy beszállító ebben, nekem is tõle van... igaz még nem raktam fel:-DDD
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Neeeeem... Hanem amilyen régen volt a bmxeken, meg a campingeken
a gyerekeknek.Tudod olyan szép kis színes bizbaszok, amik még
a küllõt is tisztították amikor szépen pirregtek elinduláskor.
(Olyan régen volt már, hogy sajna képet sem találok róla...)
tone: milyen küllõdekorra gondolsz? szines küllõk stb?
... eszembe jutott egy másik hely is: Arló. jártál már ott? ott van egy nyaralója bátyámnak amit kb 1éve kezdett épiteni és lassan kész is lesz mindennel ...
Krisz! Itt egy neked való bringa!
http://i104.photobuc...pg?t=1245062291
ezt arra értettem hogy ha pl esel akkor beléd is állhata kiálló "szarv", igaz nekem még nem volt s nem is próbáltam, szóval nem tudom hogy veszélyes e vagy nem:D
röfi: éés ezt mire ajánlod?![]()
tone: milyen küllõdekorra gondolsz? szines küllõk stb?
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
gondolkodtam bikaszarvban is,
Én még hasonlóról sem hallottam. Ilyen alapon leszedheted a kormányt, a fékkart, meg a pedálokat is. Gumit vettél már? A Pótkerékben van 2.1-es kevláros Conti Expolerer. Rendes mintázata van, darabja 2400.ezt arra értettem hogy ha pl esel akkor beléd is állhata kiálló "szarv", igaz nekem még nem volt s nem is próbáltam, szóval nem tudom hogy veszélyes e vagy nem:D
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
köv. lépésem egy ülés lesz, meg gondolkodtam bikaszarvban is, de lebeszéltek a sérüléslehetõségek miatt:)
Sérüléslehetõség?... hát ha Dahle kisasszonynak eddig nem volt vele gondja, szerintem akkor nekem se lesz:-D
nem a szög miatt, valóban költöttem rá
kormány egyenes KATEEM, stucni Merida X-Mission 110mm-es, így a keró kb 2-3centivel hosszabb lett s a stucni pár fokot mínuszba lejt:)
most is gyûlytöm a pénzt aztán szépen lassan egy nagyon jó keróvá akarom alakítani
köv. lépésem egy ülés lesz, meg gondolkodtam bikaszarvban is, de lebeszéltek a sérüléslehetõségek miatt:)
Te/Ti mit ajánlanátok fejlesztésre?
rögtön teszek fel újabb képet az aláírásba, mert az még "régi verzió"
nem a szög miatt, valóban költöttem rá
kormány egyenes KATEEM, stucni Merida X-Mission 110mm-es, így a keró kb 2-3centivel hosszabb lett s a stucni pár fokot mínuszba lejt:)
most is gyûlytöm a pénzt aztán szépen lassan egy nagyon jó keróvá akarom alakítani
Te/Ti mit ajánlanátok fejlesztésre?
rögtön teszek fel újabb képet az aláírásba, mert az még "régi verzió"