Mi különlegesek vagyunk . EnnyiKorcs: Master 1 nõ, Pumpi: felnõtt nõ... micsoda fertõ van itt.

Mi különlegesek vagyunk . EnnyiKorcs: Master 1 nõ, Pumpi: felnõtt nõ... micsoda fertõ van itt.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Szerettem volna Zsuzsi nevezését elkérni ...Mert idén is dobogós szeretnél lenni?
Mert idén is dobogós szeretnél lenni?Akkor mégis jöttök a Mátrára? Dani mint ha olyat mondott volna,hogy nem fogtok
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Akkor mégis jöttök a Mátrára? Dani mint ha olyat mondott volna,hogy nem fogtokNekünk kell 2 fõre, de az IT (ifjú titánok) nevében is mondhatom, hogy +2 fõ.
Halihó
Akinek a Mátra maratonra kellene szállás kérem jelezze már péntekig.(nõvérszálló a Szanatóriumban)
Nekünk kell 2 fõre, de az IT (ifjú titánok) nevében is mondhatom, hogy +2 fõ.Halihó
Akinek a Mátra maratonra kellene szállás kérem jelezze már péntekig.(nõvérszálló a Szanatóriumban)
én meg óvatosan kocogtam be utánatok: K519 L.E. 04:08:42
Én meg meg se merem magam nézni:Dén meg óvatosan kocogtam be utánatok: K519 L.E. 04:08:42
Gratula a Bükkösöknek!
Jók voltunk. Kellemesen fáradt és bamba vagyok.
A velo.hu-n már vannak képek.
ITSH-s kollegák (Atusch és Izomhod) holtversenyben:
450 K91 NAGY Attila 04:07:11 01:52:49
451 K542 GYÖRFI Gergõ 04:07:11 01:52:49
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"