Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Izom! Ezexerint tavaly a Mátrán is eljátszottuk már ugyanazt, mint most a Bükkön:

380 K105 Nagy Attila 04:11:27 01:47:04
381 K108 Györfi Gergõ 04:12:03 01:47:40

http://www.vuelta.hu...ylista_2008.pdf

Muhahaa...

te nyomozó vagy?:)

érdekes tényleg amúgy

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

Ez nem május 9-én volt? Nem kevered véletlenül a Tisza maratonnal, ami Szeged környékén lesz?

Ott a pont, már repül is a pontos labda!
Viszont azóta tárgytalan a dolog, mert ütközik a Pálya OB-val.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

Tisza-tó Maratonra jönne valaki?

Ez nem május 9-én volt? Nem kevered véletlenül a Tisza maratonnal, ami Szeged környékén lesz?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
24h-ra én is keresnék helyet egy csapatba ha lehet még, vagy szedjünk össze egy 6 fõst.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts
Izom! Ezexerint tavaly a Mátrán is eljátszottuk már ugyanazt, mint most a Bükkön:

380 K105 Nagy Attila 04:11:27 01:47:04
381 K108 Györfi Gergõ 04:12:03 01:47:40

http://www.vuelta.hu...ylista_2008.pdf

Muhahaa...
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Nagy pacsi Titty! Gabicával küldjük a gratulációnkat! Csak sör és egészség legyen!

Csatlakozom!

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Nagy pacsi Titty! Gabicával küldjük a gratulációnkat! Csak sör és egészség legyen!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts
Halihó!

Na, ja! Egy külföldi verseny nem olcsóságos játék, az biztos. De mindenképpen nagyon fasza élmény. Fõleg a Trophy. Én tavaly nagyon élveztem.

Nekem a szállás ingyérbe volt, a nevezési díjat pedig tesóm utalta át, amit azóta se adtam oda neki. :D
Szóval költségekrõl inkább kussolok.

Télleg...
Ha valaki véletlenül Osztrákiában járna aug. 22.-23.-án, Graz/Stattegg környékén:
http://www.bike09.at/show_page.php?pid=371
Valami binyiglista rendezvény,... ilyen montembájkvilágbajnokság, vagy mi...

Tavaly, szept.-ben voltam itt maratonozni egyet.
Számomra kegyetlen szenvedés volt, de szerintem ti lazán lenyomtátok volna.
67 km táv, 2651m szintemelkedés. A kerékpárcipelõs falmászás és a downhill sajátos ötvözete.
Volt néhány magyar emberke, de Debibõl, asszem, egyedül voltam.
Mit kerestem én ott egyáltalán...?:chin:

Lunática: Minnyá átküldöm a képet, amelyen a cél-kapu már mögötted, de te még 80-nal száguldassz. :stop: :cool2:
Start/cél kapu látványa = Scooter:FFIIRREE!!!
Scooter: FFIIRREE!!! = tekerés

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
titty: nagyon aranyos kis vasgyúró :) :clap:

Szállás:
-István 74
-Robi
-Zsu
-Itózs
-Lecsa
-Dani
-Soma
-Pumpi
-dr. juci
-epyc

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Hajjajaj, ezek a master1-es, nõi versenyzõk...! :D

jól tekertél nagyon, ügyes vagy!

pedig amikor a DH pályán toltuk felfelé lógó nyelvvel, a mögöttem toló fiatalember megkérdezte: "te ilyen õzikelábakon nyomod végig..?!" :D:D
hát, mondok, ha ilyen van...

Titty: szuper a kissrác, legyen (lesz!) nagyon sok örömötök benne! :clap:

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 posts

Csak leírtam a másik oldalt is.

Persze, én sem akarom isteníteni a hazai maratonokat, hiszen tudod, hogy nem sajnáltam a pénzt sem Salzra, sem a Gardára. Nekem annyit jelentenek, hogy ez a négy alkalom van, amikor a saját tempómban, gyakori megállások, tájékozódási problémák nélkül tudok tekerni 60-100 km-t. Az igazából hidegen hagy, hogy találkozhatok egy csomó hasonló idiótával, mint én...:) A hétvégi közös hegyi bicajozások jó bulik, de azokon ezt nem tudom megvalósítani.

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 posts
Egy 4 ágyas szoba-Zs&ZS +IT-k
:muah1:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Na jó lehet, de árban akkor sem olyan sok a különbség...
Salz:
Nevezés: 12000
Szállás: 12000 (3 éjszaka)
Út: ~32000Ft/Autó (benzines)
Kaját lehet itthonról vinni, meg otthon is eszik az ember.

Csak leírtam a másik oldalt is.

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts
üdv!

gratula a babáért!:)

a 24órás versenyre jelentkeznék szivesen egy nem túl erõs, de jó csapatba, hallottam Mikrobiról meg István74-rõl hogy õk is akarnak menni, talán egy csapatot össze tudnánk alkotni, amely nem az elsõ helyre megy:)

az idei hol is lesz, melyik városban?

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 posts

Titty: Ismét gratula. Az elsõ szava szerintem az lesz, hogy kejék, vagy bijigli. :)
Örülök, hogy tetszettek a képek. A négy "nagy" hazai maraton árán simán ki lehet menni...

Azért ne túlozz...a hazai négy "nagy" maraton nekem utazással együtt van 20-25 ezerbe max. Jól tudom, mennyibõl lehet megjárni ezeket a helyeket, fõleg, ha az ember fizeti a szállást, étkezik és nem von meg mindent magától. Arról nem is beszélve, hogy a Salz nevezésért annyit fizettem, mit a 4 hazaiért együttvéve, de hát az idõjárás közbeszólt...
Jó volt nézegetni a képeket, szép helyeken jártatok, a D60 is jól szuperált és a fotós is...:)

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 posts
Titty: Én is gratulálok! Nagyon cuki a kisember.
Gondolom, már csukott szemmel szedi szét és rakja össze a Rohloff váltót.

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 posts
Én is gratulálok a kis utódhoz Titty !
Csak így tovább :D
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Titty: Ismét gratula. Az elsõ szava szerintem az lesz, hogy kejék, vagy bijigli. :)
Örülök, hogy tetszettek a képek. A négy "nagy" hazai maraton árán simán ki lehet menni...

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 posts
Titty: gratulálok még egyszer.Gondolom hamarabb fog megtanulni kerékpározni mint járni (:
Röfi: megnéztem az összes képet.Hihetetlenül szép helyeken voltatok.Egy két képet nézve,szinte érezni lehetett a friss levegõt
Soma:Nekem jó a 4 ágyas is.8 évig voltam kolis.Szerintem Daninak nem lenne újdonság egy légtérben aludni velem...
Krisz:Ha valami olcsóbb kategória lenne,akkor odaadnám ingyen,de ha el akarod venni megadhatom a címemet.Vigyázz mert pájszerrel a párnám alatt alszok ... (: (Most találtam egy 110 es régi Ritchey-t normál méretût)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Korcs: Kösz a linket. Tipikus Amerika.
Röfi: Jók a képek. Szép helyeken jártatok.
Pumpi: Pénzt nem akarok adni stucniért. Vagy adtok önként, vagy elveszem erõszakkal:)
Titty: Aranyos a gyerek, már most jobban néz ki, mint te:) Elõször a 2/4-et tanítsd meg neki;)