Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

ixos

ixos

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Nem várok holnapig, nem várok holnapig,
Ó, nem, nem várok holnapig, ó nem! (Zalatnai Cini idézet) :)
Benne vagyok!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Csak szereztem egy Aldis lámpát én is! Baromi jó! 3500-ért olyan lámpát kapsz, ami így 24h elõtt igen jól jön (meg egyébként is)! Aki teheti, az uzsgyi ki az Aldiba :) A Corával szembeniben van még jó pár darab.

24h csapat!

Kis gebasz történt, mert egy emberke sajnos kiesett a csapatunkból (Barnus). Utólagos engedelmetekkel szóltam egy kedves csoporttársamnak, aki elgondolkodik a dolgon és holnap visszaszól. Ha rábólint, akkor vele pótolnánk a hiányt, ha részetekrõl is rendben van!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

MikRoby

MikRoby

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás

Még mindig van egy kis kavar a 24 órás nevezésünkkel, mert még nem kaptunk visszajelzést, s most kiderült, hogy az egyik tagunk kiesett. Valaki akar/tud helyette erre idõt szakítani?
Ha lehet évjáratot váltani, akkor mindegy ki jönne, ha nem; akkor egy 36 éves korú embert várunk szeretettel. Nevezés és szállás anyagilag rendezve így a jelentkezõnek csak magáról kell gondoskodni, meg a szállítási/utazási költségbe beszállni.
(természetese a mizéria miatt még nagyon ne élje bele magát, de addig is ez a lehetõség adott)

Engem érdekelne a téma, viszont csak 19 vagyok :D Meg érdekelne h a szállítási/utazási költség kb mennyi, meg egyáltalán hogy lesz megoldva az utazás?

PyxiS
"Mindig élj a mának, mert a tegnap elmúlt és a holnap talán sose jön el!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Röfi: A bringád elekelt. A pénzt holnap megkapom. Lógsz egy csokival.

Köszi, holnap este tudok bemenni a lecsóért, mert melózom. Csoki természetesen jár! ;)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

izom az extrém sportoló :D a hideg futkorászott a hátamon, amikor megláttam a mátrán, hogy mennyire be van ülve a telója :D

én meg csak lestem, amikor azt mondtad, hogy ül a telóm.

nem volt himnusz, hogy álljon, de majd felfújatom valamikor

Krisz: levizsgáltam, de nem volt olyan jó. viszont láttam egy másikat is a kettõbõl lehetne egy jót összetenni :D

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Röfi: A bringád elekelt. A pénzt holnap megkapom. Lógsz egy csokival.

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Kérdésem visszavonva, Zoli nem is abban a csapatban van.:mybad:

Ahogy mondod. Tõlünk esett ki valaki, s erre a helyre kellene 1 ember.
Még legalábbis nem tudom, hogy sikerült e valakit a helyére.
Red Bull4ever

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Halihó

Ellened? :D
Biztos mert sosem látlak.
Amúgy ott benne van az árban.

izom az extrém sportoló :D a hideg futkorászott a hátamon, amikor megláttam a mátrán, hogy mennyire be van ülve a telója :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

topmarcikon biztosítva vagyunk?

Halihó

Ellened? :D
Biztos mert sosem látlak.
Amúgy ott benne van az árban.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Coldi: mibõl gondolod, hogy rád gondoltam? :chin: (sry)

Mert volt 2 esélyes :-)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Itózs: 83 csapat, 17 duo és 23 solo elfogadott nevezés.

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Halihó

A legöregebbek egyike,és bátor fixisként(meg szar montisként :D)ránéznék arra a hátsó agyra,szerintem csak a távtartóval kell variálni(kivenni)és meglesz a kívánt tengelyszélesség.

szia! azt nagyon megköszönném, jó lenne, nem szeretem, hogy feszíteni kell a vázat. Mégegyszer kösz, majd mondd, mikor, alkalmazkodok én bármihez :) :)
M

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Kb. 60-nal, nem mertem írni, hogy 60 fölött, nem vagyok méltó rá. :) Meg ugye én csak kamuújságíró vagyok, aki nem beszél spanyolul. :D

Forgalomban ugyanezt?:-D Egyébként szerintem nem kellett volna kivágni a mögötted jövõ villamost, meg ha "rázummolok", akkor tökéletesen kivehetõ, hogy a sínvájatban nyomod... kötöttpályáspuhamaci!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
hali!

augusztusi bikemag kellene egy példány pár napra, ha van valakinek, akkor írjon

köszi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Én a Tátrában találkoztam már nem egyszer sherpákkal. Azért nem semmi csókák, volt aki szandiban nyomta fel Ótátrafüredtõl a Téryhó házig. Fel sem tudnám sorolni mennyi minden volt a hátán...

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
http://www.teambuild...lakát_2009..jpg

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
topmarcikon biztosítva vagyunk?

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Kérdésem visszavonva, Zoli nem is abban a csapatban van.:mybad:

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

B+ Denver II iparis agyhoz rövidebb anyát(a lánckerék és a váz közt a tengelyen, nem tudom, mi a pontos neve), a mostanival 135 a szélesség, nekem 120-125 kéne.

Halihó

A legöregebbek egyike,és bátor fixisként(meg szar montisként :D)ránéznék arra a hátsó agyra,szerintem csak a távtartóval kell variálni(kivenni)és meglesz a kívánt tengelyszélesség.

Nekem van egy "tucat"biztosításom,de nem fogom a kötvényeket magammal cipelni,az bizti.Ha leszakad valami alkatrészem majd az ott található mentõben visszavarják,ha nem meg van kábelkötegelõ meg szigszalag...
Itt Harangnak már nem fért bele az egyszeri biztosítás mint a Top maratonokon?Megint lenyúlás...
Apropó szigetelõszalag:valaki otthagyta a Mátrán az övét,kinek/hova?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Epyc: Nem teheti meg. Passz. Ajánlani lehet, feltételül szabni nem. De ha jól értem a felháborodott beírásokból csak ajánlja.
Zoli esett ki a 24 h-s csapatból?