Ó, nem, nem várok holnapig, ó nem! (Zalatnai Cini idézet)

Benne vagyok!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Még mindig van egy kis kavar a 24 órás nevezésünkkel, mert még nem kaptunk visszajelzést, s most kiderült, hogy az egyik tagunk kiesett. Valaki akar/tud helyette erre idõt szakítani?
Ha lehet évjáratot váltani, akkor mindegy ki jönne, ha nem; akkor egy 36 éves korú embert várunk szeretettel. Nevezés és szállás anyagilag rendezve így a jelentkezõnek csak magáról kell gondoskodni, meg a szállítási/utazási költségbe beszállni.
(természetese a mizéria miatt még nagyon ne élje bele magát, de addig is ez a lehetõség adott)
PyxiS
"Mindig élj a mának, mert a tegnap elmúlt és a holnap talán sose jön el!"
Röfi: A bringád elekelt. A pénzt holnap megkapom. Lógsz egy csokival.
izom az extrém sportoló
a hideg futkorászott a hátamon, amikor megláttam a mátrán, hogy mennyire be van ülve a telója
Kérdésem visszavonva, Zoli nem is abban a csapatban van.:mybad:
Halihó
Ellened?
Biztos mert sosem látlak.
Amúgy ott benne van az árban.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Halihótopmarcikon biztosítva vagyunk?
Coldi: mibõl gondolod, hogy rád gondoltam? :chin: (sry)
Halihó
A legöregebbek egyike,és bátor fixisként(meg szar montisként)ránéznék arra a hátsó agyra,szerintem csak a távtartóval kell variálni(kivenni)és meglesz a kívánt tengelyszélesség.
Kb. 60-nal, nem mertem írni, hogy 60 fölött, nem vagyok méltó rá.
Meg ugye én csak kamuújságíró vagyok, aki nem beszél spanyolul.
HalihóB+ Denver II iparis agyhoz rövidebb anyát(a lánckerék és a váz közt a tengelyen, nem tudom, mi a pontos neve), a mostanival 135 a szélesség, nekem 120-125 kéne.