Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2009. szeptember 04. - 15:29

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2009. szeptember 04. - 15:24

Írta 2009. szeptember 04. - 15:23

pumpi: állj! miért 4-en? te, István, Zoli, Csipisz, Örs, én. Ha Zoli kiesik, még akkor is 5 ember. Whatever, ma megyek a Chilibe és akkor utána járok a dolgoknak. Nem lesz ez így jó..........:mad:
Akárhogy alakuljon is, megyünk amennyien megyünk. Nem dobogóért hajtunk, így bulifutam lesz/lett volna.
Ha kell, én is tudok egy verytartalék embert...
Észrevennék ugyan, hogy 7en tekerünk egy csapatban?

Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2009. szeptember 04. - 14:09

Akárhogy alakuljon is, megyünk amennyien megyünk. Nem dobogóért hajtunk, így bulifutam lesz/lett volna.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. szeptember 04. - 13:52

Akkor lehet az a gond, hogy én túl szorosra próbáltam húzni a fejpánt gumiját. Azt hiányoltam kicsit, hogy felülrõl nincs pántja. A tervezõk gondolom tesztelték, bár ha úgy oldották volna megy hogy nem egy ilyen a rögzítése a guminak a lámpa elülsõ oldalánál, akkor azért bizalomgerjesztõbb volna.
Mindegy, ha nekem nem tetszik, akkor valahogy megerõsítem

Azért még a törött kormányon lévõ lámpám is viszem, max extra rögzítéssel. Az a 4db AA azért elég nagy súly...
Juci: Réka végül megy veletek segítõnek? Ha hazajön H.országból...
innentõl epyc ír:)
hapek: felvettem a lámpát, rá a sisakot (csak a lámpa lógott ki a sild alól, mint egy küklopsz szeme), tökéletesen mûködött a rendszer. Headbangeltem otthon kicsit, de még úgy sem esett le:) Szerintem próbált meg úgy.
Írta 2009. szeptember 04. - 13:49

A 24órással kapcsolatban lehet,hogy Zoli sem fog jönni.A hangjából ítélve úgy 50%... Maximum 4 en megyünk és a váltást úgy osztjuk be,hogy mindenki bírja.
Írta 2009. szeptember 04. - 13:29

hapek: felvettem a lámpát, rá a sisakot (csak a lámpa lógott ki a sild alól, mint egy küklopsz szeme), tökéletesen mûködött a rendszer. Headbangeltem otthon kicsit, de még úgy sem esett le:) Szerintem próbált meg úgy.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. szeptember 04. - 13:18

Írta 2009. szeptember 04. - 12:38

Csak szereztem egy Aldis lámpát én is! Baromi jó! 3500-ért olyan lámpát kapsz, ami így 24h elõtt igen jól jön (meg egyébként is)! Aki teheti, az uzsgyi ki az Aldiba
A Corával szembeniben van még jó pár darab.
24h csapat!
Kis gebasz történt, mert egy emberke sajnos kiesett a csapatunkból (Barnus). Utólagos engedelmetekkel szóltam egy kedves csoporttársamnak, aki elgondolkodik a dolgon és holnap visszaszól. Ha rábólint, akkor vele pótolnánk a hiányt, ha részetekrõl is rendben van!
Lámpa: Én is beszereztem egy ilyet a versenyre. Számomra egy gyenge pontja van, ami feltûnt. A lámpatestnél könnyen kigrik a gumi a kis "kapocsból". Valami plusz erõsítés, rögzítés ajánlott hozzá.pl. a két mozgó gumi egymáshoz varrása és egy-két hurokkal a lámpatesthez varrás, hogy a lámpa egyben maradjon.
A sisakhoz rögzítés még egy plusz feladat lesz, de ez a jobb megoldás.
A homlokot ugyanis szerintem kiszívná a gumi. Pláne ha aláizzad az ember, s még rájön a por...
A tépõzáras rögzítésben annyira nem bízok.
Az ember pótlásotokhoz: Legalább nem a Guszti "vicce" jött be, hogy tõlünk megy át az ifjú titán

Írta 2009. szeptember 04. - 12:32

Szeretnék itt és most elhatárolódni az olyan kijelentésektõl és gondolatoktól miszerint a 24 órás versenyen, aktív alkoholizálás és egyéb nem igazán sportjellegû cselekvés történik.Halihó
Üdv itt.A 24 óráson meg gondolom látunk majd eleget:D,s ott kicsit beszédesebb leszel...Ha nem majd rásegítünk(némi alkohollal)
Minden olyan kijelentést ami szerint ÉN ilyennek részese lennék ,jogi úton fogok orvosoltatni.(nem?DE!4! )

Írta 2009. szeptember 04. - 11:53

Hát akkor megbeszéljünk! Ma dél nagytemplom elõtt mindenkinek jó?
Már annyi az idõ! Délután pedig utazunk. Jövõ hét elején valamikor?
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2009. szeptember 04. - 11:47

Írta 2009. szeptember 04. - 11:25

Más. Sátor ügyben kérdezgetek, kisbuszról pedig eddig sem tudtam

Csapattagok: István jelezte, hogy kellene tartanunk egy gyûlést. Ki mikor érne rá?
Írta 2009. szeptember 04. - 11:13

Alkoholra nem lesz szükség. Amúgy is már "párszor" megfogadtam, hogy csínyján bánok az alkohollal.
Üdvözöllek a csapatban!
A biztonság kedvéért azért viszünk...
Epyc: hogy sikerült a vizsgád? Lesz mit ünnepelnünk? Remélem az Aldis lámpa nem csak a 24 órás elõtt jön jól!
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Írta 2009. szeptember 04. - 09:05

Írta 2009. szeptember 04. - 08:25

Üdv itt.A 24 óráson meg gondolom látunk majd eleget:D,s ott kicsit beszédesebb leszel...Ha nem majd rásegítünk(némi alkohollal

Írta 2009. szeptember 03. - 21:53

Írta 2009. szeptember 03. - 21:48

Írta 2009. szeptember 03. - 21:41

Írta 2009. szeptember 03. - 21:39