Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Buda Maraton. :)

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
A 24 órás után mi lesz a következõ verseny?

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

pumpi: állj! miért 4-en? te, István, Zoli, Csipisz, Örs, én. Ha Zoli kiesik, még akkor is 5 ember. Whatever, ma megyek a Chilibe és akkor utána járok a dolgoknak. Nem lesz ez így jó..........:mad:

Akárhogy alakuljon is, megyünk amennyien megyünk. Nem dobogóért hajtunk, így bulifutam lesz/lett volna.

Ha kell, én is tudok egy verytartalék embert...
Észrevennék ugyan, hogy 7en tekerünk egy csapatban? :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
pumpi: állj! miért 4-en? te, István, Zoli, Csipisz, Örs, én. Ha Zoli kiesik, még akkor is 5 ember. Whatever, ma megyek a Chilibe és akkor utána járok a dolgoknak. Nem lesz ez így jó..........:mad:

Akárhogy alakuljon is, megyünk amennyien megyünk. Nem dobogóért hajtunk, így bulifutam lesz/lett volna.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Köszi a válaszotokat.

Akkor lehet az a gond, hogy én túl szorosra próbáltam húzni a fejpánt gumiját. Azt hiányoltam kicsit, hogy felülrõl nincs pántja. A tervezõk gondolom tesztelték, bár ha úgy oldották volna megy hogy nem egy ilyen a rögzítése a guminak a lámpa elülsõ oldalánál, akkor azért bizalomgerjesztõbb volna.
Mindegy, ha nekem nem tetszik, akkor valahogy megerõsítem :)
Azért még a törött kormányon lévõ lámpám is viszem, max extra rögzítéssel. Az a 4db AA azért elég nagy súly...

Juci: Réka végül megy veletek segítõnek? Ha hazajön H.országból...

innentõl epyc ír:)

hapek: felvettem a lámpát, rá a sisakot (csak a lámpa lógott ki a sild alól, mint egy küklopsz szeme), tökéletesen mûködött a rendszer. Headbangeltem otthon kicsit, de még úgy sem esett le:) Szerintem próbált meg úgy.

Red Bull4ever

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás
Amit vittem magammal fejlámpát a mátra szállásra,azt nagyon egyszerûen fel lehet tenni az öntapadós tépõzáras módszerrel.Csak az aksi tartót gyors kötegelõztem meg.Úgy áll mint Katiban a gyerek.
A 24órással kapcsolatban lehet,hogy Zoli sem fog jönni.A hangjából ítélve úgy 50%... Maximum 4 en megyünk és a váltást úgy osztjuk be,hogy mindenki bírja.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
innentõl epyc ír:)

hapek: felvettem a lámpát, rá a sisakot (csak a lámpa lógott ki a sild alól, mint egy küklopsz szeme), tökéletesen mûködött a rendszer. Headbangeltem otthon kicsit, de még úgy sem esett le:) Szerintem próbált meg úgy.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Juci írja: tavaly mi kötegelõvel rögzítettük a bukóhoz a lámpát és tökéletesen mûködött....

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Csak szereztem egy Aldis lámpát én is! Baromi jó! 3500-ért olyan lámpát kapsz, ami így 24h elõtt igen jól jön (meg egyébként is)! Aki teheti, az uzsgyi ki az Aldiba :) A Corával szembeniben van még jó pár darab.

24h csapat!

Kis gebasz történt, mert egy emberke sajnos kiesett a csapatunkból (Barnus). Utólagos engedelmetekkel szóltam egy kedves csoporttársamnak, aki elgondolkodik a dolgon és holnap visszaszól. Ha rábólint, akkor vele pótolnánk a hiányt, ha részetekrõl is rendben van!

Lámpa: Én is beszereztem egy ilyet a versenyre. Számomra egy gyenge pontja van, ami feltûnt. A lámpatestnél könnyen kigrik a gumi a kis "kapocsból". Valami plusz erõsítés, rögzítés ajánlott hozzá.pl. a két mozgó gumi egymáshoz varrása és egy-két hurokkal a lámpatesthez varrás, hogy a lámpa egyben maradjon.
A sisakhoz rögzítés még egy plusz feladat lesz, de ez a jobb megoldás.
A homlokot ugyanis szerintem kiszívná a gumi. Pláne ha aláizzad az ember, s még rájön a por...
A tépõzáras rögzítésben annyira nem bízok.

Az ember pótlásotokhoz: Legalább nem a Guszti "vicce" jött be, hogy tõlünk megy át az ifjú titán :)
Red Bull4ever

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Halihó

Üdv itt.A 24 óráson meg gondolom látunk majd eleget:D,s ott kicsit beszédesebb leszel...Ha nem majd rásegítünk(némi alkohollal ;))

Szeretnék itt és most elhatárolódni az olyan kijelentésektõl és gondolatoktól miszerint a 24 órás versenyen, aktív alkoholizálás és egyéb nem igazán sportjellegû cselekvés történik.
Minden olyan kijelentést ami szerint ÉN ilyennek részese lennék ,jogi úton fogok orvosoltatni.(nem?DE!4! )
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Hát akkor megbeszéljünk! Ma dél nagytemplom elõtt mindenkinek jó?

Már annyi az idõ! Délután pedig utazunk. Jövõ hét elején valamikor?

ixos

ixos

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Hát akkor megbeszéljünk! Ma dél nagytemplom elõtt mindenkinek jó?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
István: 3-as lettem mecha2-bõl. Ez sokaknak nem nagy szó, de egy kisebb szüléssel ér fel :) Ez nálunk az egyik nyíró tárgy.
Más. Sátor ügyben kérdezgetek, kisbuszról pedig eddig sem tudtam :)

Csapattagok: István jelezte, hogy kellene tartanunk egy gyûlést. Ki mikor érne rá?

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Alkoholra nem lesz szükség. Amúgy is már "párszor" megfogadtam, hogy csínyján bánok az alkohollal.

Üdvözöllek a csapatban!
A biztonság kedvéért azért viszünk...
Epyc: hogy sikerült a vizsgád? Lesz mit ünnepelnünk? Remélem az Aldis lámpa nem csak a 24 órás elõtt jön jól!

ixos

ixos

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Alkoholra nem lesz szükség. Amúgy is már "párszor" megfogadtam, hogy csínyján bánok az alkohollal.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Üdv itt.A 24 óráson meg gondolom látunk majd eleget:D,s ott kicsit beszédesebb leszel...Ha nem majd rásegítünk(némi alkohollal ;))

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

ixos

ixos

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
ÓÓÓÓ majd elfelejtettem! Itt nem szeretik, ha valaki nem mutatkozik be! Szóval én vagyok Epyc csoporttársa. (Örs)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Te még hagyján is, Misi a számológépet nem tudja használni :D Mechánál tud "némi" gondot okozni...;)

ixos

ixos

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Most nem találtál helyesírási hibát? :P

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Helyes-helyes:) Egy levelet még dobok a szervezõknek, hogy írják át Barnus nevét a Tiedre! Ha elintézik oké, ha nem, akkor Barnus nevén tekersz :)