Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

freeride77

freeride77

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

Rövidülnek a nappalok :-( mire hazatekertem már nem láttam a km órát. Jó kis szeles nap volt amit holnap délelõtt egy rövid 130-as román kör vezet le, lehet csatlakozni!

Hello! Meilykel mész? A montival?

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Rövidülnek a nappalok :-( mire hazatekertem már nem láttam a km órát. Jó kis szeles nap volt amit holnap délelõtt egy rövid 130-as román kör vezet le, lehet csatlakozni! (outi)

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás

Hát ez nagyon szép! Hogy a p.csömbe tudjuk mink felvenni a kesztyût Ronikkal, Szemán Csillákkal meg ilyenekkel?:scared:
ott lesznek még biztosan a meridások meg a virágok is oszt pont lecsúszunk...Valamit ki kell találni. Dina, nem hagynád el mégis az öregfiúk csapatát? Vagy, Pumpi, ha beöltöztetnénk lánynak...?
VÁLSÁGSTÁB!

Hááát igaz már benne vagyok a gyakorlatban ,mert nõvérem lagziján is én voltam a bolond menyasszony de mostmár csak felnõtt férfi kategóriában indulok :D

Most voltunk nagy bevásárláson és a Cora melletti Aldiban is megfordultunk.Van még 5db fejlámpa.Próbáltam elrejteni,hogy ne legyen annyira feltûnõ (:Ha valakinek kell még tud szerezni.MEGÉRI!!!

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Ez pedig a története.

http://www.bringato....mei/Page377.htm

Dina

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Szeptember 10-én csütörtökön megemlékezés lesz a 31 éve harckocsis balesetben elhunyt László Sándor emlékére. Találkozás a Metró elõtti Lukoil kútnál 16:35-kor, indulás 16:45-kor. Az emlékmûnél rövid megemlékezés, majd közösen indulunk haza.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Jó, most nézem, az odin-t, ahol még írja a Száguldó Virágokat is. (valamiért csak az egyik egyik listán a három közzül) Tekertek egy jót, aztán biztos összejön a dobogó. ;) Szerintem semmivel rosszabb ez a csapat mint a tavalyi, sõt!

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Zsu: sajnos a testemmel nem én rendelkezem :D de ha odaadnak....
De ne izgulj,jók lesztek és ahogy Röfi is írja én is azt látom a nevezések közt,no para!!! Lesz egy nagyon szurkoló Tittynk is,aki majd vezércselekkel elvonja a többi lány csapat figyelmét és nem lesz elõttetek akadály!!! HAJRÁ!!!!!!! A varázssütimre pedig vendégeim vagytok Ti is!

Dina

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Zsu: Két nõi csapat van eddig elfogadva, a Happy-sek és ti, nem értem az aggódást. Roni nincs nõi csapattal nevezve. Meg ha lenne is az akkor is csak egy, a Happyvel meg meccseltek egy jót. ;)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
No para 24 órások,úgyis inni megyünk.....(nem?)
Kedd ok,chili méginkább,egész nap ott leszek....Pumpit nem aggyuk!Levi cica amúgy is búza,nem is nálunk van,õt vihetitek.....

Más: http://debrecenifixi.blog.com/

Szóval lehet készülni aki akar!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

http://home.unas.hu/...ek_honlapra.xls
Két elfogadott csapat van eddig (09.04.).

Kíváncsi vagyok mikor írják át a 150 év alatti hobby csapatokat elitté. Jelenleg is ott van Bogár Gábor csapata a hobby csapatok között :icon_conf Azt sem értem, hogy miért nem képesek a nõi kategóriában is csinálni elit kategóriát, ha már a 251 év feletti férfi kategóriában is van elit.Az már megint más kérdés, hogy teljesen eltér a nevezési lista attól ami a Sportaktívon van meg ami az Odinon:icon_conf

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Hát ez nagyon szép! Hogy a p.csömbe tudjuk mink felvenni a kesztyût Ronikkal, Szemán Csillákkal meg ilyenekkel?:scared:
ott lesznek még biztosan a meridások meg a virágok is oszt pont lecsúszunk...Valamit ki kell találni. Dina, nem hagynád el mégis az öregfiúk csapatát? Vagy, Pumpi, ha beöltöztetnénk lánynak...?
VÁLSÁGSTÁB!
:muah1:

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Nna úgy néz ki, hogy tudok vinni még egy embert Yngán kívül, mert nem viszem a kongákat.
(de mást igen!!)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Röfike: ez 17-es. Az nekem kicsi lenne, de köszi:)

Csipisz: Zoli hétfõn szól vissza, hogy jön e. Ha nemet mond, akkor szívesen várjuk a hölgyet :) Mivel ugye hétfõn derül ki a fenti kérdés, aszondom kedden 17:00-kor a Chiliben találka!

Ebbõl a nevezési listából sok dolog nem derül ki számomra. Gondolok itt a nõi csapatokra elsõsorban. Száguldó Virágok vegyesre vannak beírva például (Száguldó Virágok 1. Kóbor Edit 24 órás Csapat vegyes id) és õk nõi csapat, nem?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
http://home.unas.hu/...ek_honlapra.xls
Két elfogadott csapat van eddig (09.04.).

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Én két nõi csapatról tudok összesen. :s De ettõl függetlenül lehet. Ronival semmiképp sem lehettek egy katagóriában, mert nálluk kapásból két ember licenses.

A nõi csapatban licence megkötés nincs :(

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Én két nõi csapatról tudok összesen. :s De ettõl függetlenül lehet. Ronival semmiképp sem lehettek egy katagóriában, mert nálluk kapásból két ember licenses.
Amúgy ideje lenne elkezdenetek a káészülõdést, mert egy éve már egy hónappal elõtte elkezdõdött a nagy szervezkedés, mégis voltak hibák...
Darts: MTB Víg-End Októberben... Igaz nem verseny, de emberes. ;)
Epyc: http://piacter.bikem...=248893&cat=all 100-é? Igaz van benne egy kis pink, de az neked belefér ugye!
Tudok egy nagyon jó állapotú 24-es lányka bicót, ha valakit érdekel. (Priviben)

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Sanyi, én megyek! 1úttal pápázhatunk+ a lyánycsapi megdumcsizhatná a stratégiát... Még csak a Happy Chicks láccik a listán rajtunk kívül, a felsorolásban meg 6 nõi csapat van:chin:. Remélem a Roniék kõkemény csapata nem a mi kategóriánkban van... Nem látott valaki várólistát?
:muah1:

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Hétfõ este Campuszüret a Kassai úti Campuson. Hadházi Stand-upol, utána pedig a Mystery Gang nyomja a rockabillyt, hogy legyen mire pörgetni-forgatni a lányokat. Kinek van kedve jönni? Hatalmas italakciók. ;)

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Hahhó!
Üdv IXOS,én vagyok a csapat jobbkeze!(amivel a seggét törli.......:D)
A gyülevészkedés tényleg jó lenne,nekem minden délután jó hétfõ és csütörtök kivételével,kb 5 tõl akárhol debrecenben.
Epyc: 0670 50 66 594 ezen vagyok elérhetõ,mert gépközelben ritkán vagyok.
A sátor megvan,lesz 4 oldala,így véd egy szeles-esõs bulitól is, csak jó erõsen kell a pályán levõ fejére kötözni....ja,depó lesz.....
más:Alkoholt a verseny alatt ne fogyasszunk,de sört,várdát,unikumot,házipáleszt,vagy bármit ami tartalmazza lehet....
Ha nem lesz ki a létszám,bevetem õt: http://szarvako.lord...ctureid/8273256
Épp az ördögoldalt mászja a szilvás útvonalán.....

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Szeretnék itt és most elhatárolódni az olyan kijelentésektõl és gondolatoktól miszerint a 24 órás versenyen, aktív alkoholizálás és egyéb nem igazán sportjellegû cselekvés történik.
Minden olyan kijelentést ami szerint ÉN ilyennek részese lennék ,jogi úton fogok orvosoltatni.(nem?DE!4! )

:rofl: Titty, remélem ezt komolyan gondolod, mert viccnek elég rossz! :rofl: