Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

titty: ha tudsz vinni bringát is, akkor a Örst beraknánk hozzád, mert õ olyan, aki vállalhatóan tud viselkedni vállalhatatlan társaságban is :D És természetesen egy csókot lehelnék orcádra érte :)

ha figyelmesen VISSZAolvasnál, akkor látnád, hogy azt írta, hogy embernek. kerónak nem!

E! :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
titty: ha tudsz vinni bringát is, akkor a Örst beraknánk hozzád, mert õ olyan, aki vállalhatóan tud viselkedni vállalhatatlan társaságban is :D És természetesen egy csókot lehelnék orcádra érte :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Még mindíg van hely hátul a ótómban, embernek.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Csajok!

Imáink meghallgatásra találtak :D
Igaz nem Nivea, de ez is jó lesz az Avonos pakolás helyett:

Sportaktív-24 órás:
"Az idei év abban különleges, hogy új terméktámogatóink lesznek, akik segítségével szeretnénk erõsíteni a "nõi Vonalat", hiszen minden elismerésünk azoknak a hölgyeknek, akik bevállalják ezt a kemény megpróbáltatást! Ezért idén minden hölgy induló a GARNIER világhírû termékeibõl kap egy ajándékcsomagot, valamint az elsõ 3 nõi csapat is értékes GARNIER ajándékokban részesül."
Plusz: "Szombaton 15 órakor be!beautiful percek a színpadon, ahol a hölgy versenyzõk átvehetik az Innovative Beverges vadonatúj termékét, a be!beautiful szépségitalt! Idén ez a cég lesz a versenyzõk hivatalos "ébren tartója"!:sloneczni

És a sátorhely is ingyenes (már aki szét akar fagyni), és felelõsségbiztosítás sem kötelezõ már, TB bõven elég.

ixos

ixos

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Sziasztok! Nincs valakinek egy elfekvõ km óra kábeles része? Ha meg van szakadva, az sem gond, mert úgyis csak a szenzort akarom hasznosítani róla. (Cateye velo5-höz passzentos elõny)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Mackó: a tegnapi napom nekem is az intervalról szólt :) 5x5perc, köztük 3 perc a regenerálódó zónában. Nem nagy dolog, de ez is kellemesen szétszedett ;) A 45 km/h-t elképzelni se tudom, de így kb. azt is nehezen, hogy mi együtt tekerjünk román kört :D (éés nem a társaságoddal van a baj;))

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Nekem ott dolgozni is kell, nem csak ott lenni... Azért köszi!
A Kazinczy-ra viszont mindenképp menni akarok, igaz csak a kaja miatt.

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
[quote name='Röfike']Mackó: Este életeket mentek, nem tudok menni.../QUOTE]

19.00-ra visszahozunk, csak stéherezni kell a kéklámpa mögött!

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.gif
Twelve times ironman

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Mackó: Este életeket mentek, nem tudok menni...

Korcs: Mégegyszer köszi, a felnik nálam, az elsõ agy Levinél, a hátsó Daninál landolt! A jutalmad folyamatban van, valamelyik nap leugrom vele.

Darts: Én inkább úgy mondanám, hogy Mackóval, vagy nélküle? Mert Mackóval 30+ még akkor is amikor már azt sem tudod, hogy finyú vagy-é vagy leány. (Román kör)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Az elõzõ kérdésem most a montira vonatkozna,és erre kérném a választ!:)

Emberanyagtól függõen.:)

Nem elfelejteni!

Szeptember 10-én csütörtökön megemlékezés lesz a 31 éve harckocsis balesetben elhunyt László Sándor emlékére. Találkozás a Metró elõtti Lukoil kútnál 16:35-kor, indulás 16:45-kor. Az emlékmûnél rövid megemlékezés, majd közösen indulunk haza.

Tehát 16.35!
Twelve times ironman

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

Kemény vagy, de hosszabb távon a térdeid szerintem nem fognak örülni neki.

azért gondoltam jónak, mivel sok helyen olvastam, hogy 2,8 körüli áttételen hajtják (46/16-t olvastam leggyakrabban)
plusz nekem ez elég kényelmes, oda tudom neki rakni, de kényelmes tempóban sem megerõltetõ :)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

igen, fixire
52/18-cal hajtom, a tányér (mostani) szar, és rá van a karra sajtolva

Kemény vagy, de hosszabb távon a térdeid szerintem nem fognak örülni neki.

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Pl. szombaton reggel 8-kor, mtb-vel.
Nagy Zoli szólt, hogy elkezdték (újjá)építeni az Érsemjén - Érkenéz - Érselénd - Székelyhíd utat (most: makadámos-sáros sz*r).
Utoljára Horthy idejében volt itt út.

Azért megyünk mtb-vel, mert nem bízom én a nagy román lelkesedésben.

Az elõzõ kérdésem most a montira vonatkozna,és erre kérném a választ!:)

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

A fixire kéne? Mekkora fogaskereket teszel föl hátra?

igen, fixire
52/18-cal hajtom, a tányér (mostani) szar, és rá van a karra sajtolva

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Estét!
továbbra is tartom, ha valakinek lenne elfekvõben 170 milis, 52 fogas tányérral hajtómûve, és el szeretné adni, ne tartsa vissza magát :D:cool2:

A fixire kéne? Mekkora fogaskereket teszel föl hátra?

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 posts

Azér ebben mi sem vagyunk túlbuzgók :wallbange

Nemvoltam 23-a óta városban, levanmár terítve az aszfalt Hortobágynál?

Ja énis láttam Mackót ma, elég piskótába nyomta ;) , Coldi biztos odaverne :D

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
Estét!
továbbra is tartom, ha valakinek lenne elfekvõben 170 milis, 52 fogas tányérral hajtómûve, és el szeretné adni, ne tartsa vissza magát :D:cool2:

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Coldi: Mi lenne ha csatlakoznál párszor Mackóékhoz és megmutatnád nekik, hogy is kell ezt csinálni. Csak legyen már egy kicsit kevesebb ezekbõl a "szerény keményítésekbõl".
Köszi.

na, lehet én is elnézek egyszer.

kell a vérfrissítés, meg mögém legalább be tudnak állni szélárnyékba, olyan véknyak ezek a bringás csávók :klony::klony:

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
Nagy Zoli szólt, hogy elkezdték (újjá)építeni az Érsemjén - Érkenéz - Érselénd - Székelyhíd utat (most: makadámos-sáros sz*r).
Utoljára Horthy idejében volt itt út.

Twelve times ironman

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Coldi: Mi lenne ha csatlakoznál párszor Mackóékhoz és megmutatnád nekik, hogy is kell ezt csinálni. Csak legyen már egy kicsit kevesebb ezekbõl a "szerény keményítésekbõl".
Köszi.