Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

huh, megvolt az elsõ nagyobb fixis tekerés (~70km)
debrecen---panoráma út--> hosszúpályi-létavértes-bánk-debrecen útvonalon.
jólesõ fáradtság :)
és végre a neve is meglett a gépnek- pozitiív kis tekerés volt :)

Ez a kör 55 km, ha nem mentél külön kerülõt...
Mi lett a neve a gépnek?

Kkrisz: Holnap viszem vissza a kölcsönbe kapott cuccot!

Ynga: Linket nem tudnál közzétenni az albumodhoz? (Én nem vagyok ott regisztrálva)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Soma, a Lengyelek még mindig itt vannak.

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Halihó

Csontos grat,nekem egy 20-as volt eddig a legtöbb vele egyhuzamban...

köszi:)
még lett volna egy fanatic ride is, csak rosszul emlékeztünk, hamarabb kerestük, és azt hittük lemaradtunk :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

A tekerés helyett én meg benzingõzt szívtam egész nap ;) ,de jó volt ám!
Egykét kép a mai napról...A két lengyel srác tegnap este végig sörözött,ma egy kanna borral küzdöttek sikerrel,nap végére a pipa rásegítésével teljesen leamortizálták magukat :D
Jött ki egy srác egy nagyon extrém bicóval,még a szpíker is megjegyezte...

Csontos grat,nekem egy 20-as volt eddig a legtöbb vele egyhuzamban...

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
huh, megvolt az elsõ nagyobb fixis tekerés (~70km)
debrecen---panoráma út--> hosszúpályi-létavértes-bánk-debrecen útvonalon.
jólesõ fáradtság :)
és végre a neve is meglett a gépnek- pozitiív kis tekerés volt :)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Grétsy percek: A befolyásol egy kifejezés, az "igekötõ" nem válik el tõle. ;) De lehet rosszul mondom, majd elválik.

Ha acélvázas és olcsó, valóban nem lesz pihekönnyû a bringa, viszont az acélnak megvan az az elõnye, hogy kényelmesebb, mint egy aluváz.

Dave, jövõre nem indulsz maratonokon? Ilyen erõvel odapiríthatnál a fiataloknak.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
hoppá ezt lehet hogy elírtam, ma összesen 120 km-t mentem, és a teljesítménytúra (40km) alatt mentem 36os átlaggal:)-akkor a kölcsönkapott országútival, a többit pedig az én montimmal mentem, azt csak 26-28-as tempóval

bocsánat, nem szándékos félrevezetés volt:)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Uh Davee 120 km 36km/h-s átlaggal? kemény vagy ;)

Ráadásul még fejlõdésben van. ;)

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
bocsánat a sok hozzászólásért, de kijavítanám magam: nem gyerek hanem felnõtt vázas bringa, 18'as váz, 26'os kerekekkel eladó:)

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
[quote name='labidani']bocsi, benéztem, ez a V-fékes változat.
Amúgy jó bringa ez a Trek, a villája ugyan egy kicsit nehéz, de szépen mozog, a váltás rendben van, a váz is, jó kis bringa szerintem. Ha tetszik, szerintem megveheted nyugodtan, csak érdeklõdj afelõl, hogy mivel külföldrõl vásárolod, tudod-e érvényesíteni az örök-élet garanciát a vázra.
Semmi baj!:)Én itt néztem az árat...http://trek.hu/terep...erev/6500d.html

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
valakit érdekel egy új, gyerek fiú vázas bicikli?
http://piacter.bikem...?product=251998

ha sikerül eladnom, egy 30.000 körüli összeget szánnék egy használt országútira, ha találtok vagy tudtok jó de használt virligumis biciklit, légyszives írjátok már meg nekem:)

apropó, amit pl az expressen láttam acél peugeot kerékpárt, az mennyire vészes ha az országúti bicikli acélvázas, az mit folyásol be? pl 26kg lesz a bicó?

(ha a neten lévõ keró pl 45000 ft sose gond, mert alkudni mindig lehet:D)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

akkor láttalak:) sõt még oda is akartam menni ahhoz az emberkéhez (hozzád), de nem mertem, mondom még hülyének néz ha nem Te vagy:D

Komolyan Dave, akkora pofont kaptál volna tõlem ha nem én vagyok az.... :-)

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
akkor láttalak:) sõt még oda is akartam menni ahhoz az emberkéhez (hozzád), de nem mertem, mondom még hülyének néz ha nem Te vagy:D
amugy sokszor a közeledben voltam, szerintem te is láttál engem, majd máskor beszélgetünk is:D (ismertetõjelem volt a kék szinû vmi a két térdemen, hogy ki ne fázzon a térdem)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

de kinnt voltam, s a káromkodó, hagemann birgás bácsikától kaptam a bringámat, s jórészt és én is vele voltam, kerestelek, de nem találtalak, én egy ezüst sszinû sisakban, piros mezben és fekete nadrágban voltam egy rózsaszín és fehér mintázatú király országútin. Talán láthattalak, ha sárga szinû volt a mezed, viszont én úgy véltem hogy annak a biciklije nem fekete volt, cask sötét:D

Akkor majd legközelebb :-) Igen, sárgás mezben voltam. Gépkönyv szerint Silk Matt Black színû a bringám és még nem volt átfestve, végülis sötét :-)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

http://www.bike-shop.hu/kerekpar/mtb-kerekpar/trek/6500
300.000 FT? ez közel sem annyi.

bocsi, benéztem, ez a V-fékes változat.
Amúgy jó bringa ez a Trek, a villája ugyan egy kicsit nehéz, de szépen mozog, a váltás rendben van, a váz is, jó kis bringa szerintem. Ha tetszik, szerintem megveheted nyugodtan, csak érdeklõdj afelõl, hogy mivel külföldrõl vásárolod, tudod-e érvényesíteni az örök-élet garanciát a vázra.
Uh Davee 120 km 36km/h-s átlaggal? kemény vagy ;)

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás

Dave, egyedül voltam fekete biciklivel, szandiban meg csak egy "búcsújáró" öreg fószer volt rajtam kívül, a Hegemann bringás aki mindenhol ott van, ezek szerint nem jöttél ki. Én egy fél óra után elléptem, már kezdtem visszahûlni a semmittevésben, nem nekem való az ilyen lõdörgés, így legalább tekertem egy jó 120-at, ingyen. Egyébként egyáltalán nem volt kritikus tömegû a massza. Viszont visszaúton Balkányban a motoros talin annál inkább, alig bírtam átfûzni magam a fõúton.

de kinnt voltam, s a káromkodó, hagemann bringás, káromkodó angyszájú, nagydumájú, de amugy jófej bácsikától kaptam a bringámat, s jórészt és én is vele voltam, kerestelek, de nem találtalak, én egy ezüst sszinû sisakban, piros mezben és fekete nadrágban voltam egy rózsaszín és fehér mintázatú király országútin. Talán láthattalak, ha sárga szinû volt a mezed, viszont én úgy véltem hogy annak a biciklije nem fekete volt, cask sötét:D

én ott voltam, nagyon jót tekertem, a mai napra 120 kili gyûlt össze, országgútival jól haladtam, átlagtempóm 36km/h körül volt(persze szélárnyékban). A végén volt gyorsulási verseny, amit csak néztem, és a legvégén volt a tombola, ahol éppen nyertem egyet...a fõdíjat:D egy fiú vázas Neuzer kerékpárt, nagyon jól néz ki, viszont nekem kicsi, akit érdekel küldök róla képet, mert eladó:)

amugy a mai nap kb 120 felvonuló volt, nyiregyi viszonylathoz jó:)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Szerintem az itthoni 300 ezer forintos árához!:)

http://www.bike-shop.hu/kerekpar/mtb-kerekpar/trek/6500
300.000 FT? ez közel sem annyi.

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Vagánykodunk...vagánykodunk...kérem szépen!:)Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Mihez képest?

Szerintem az itthoni 300 ezer forintos árához!:)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Itózs: az Irdatlanbácsis videó (by Laár András) a gyerekjogról, amit említettem:

:D

Ha már itt tartunk: kb az 5.perctõl.........elég vad!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."