Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Nyugi, lesznek ott jópáran! (akik máshol nem tudnak érmet szerezni, csak a 3fõs kategóriában :P)

Korai még a téli depresszív és szurkálós stílus! Süt a nap,menj töltõdj és mosolyogj!!

Dina

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Elnézést kérek a benzingõzös beszólásért, de megvilásosodtam, mától hivatalosan AUTÓBUZI VAGYOK!

Szóval ezért mentél, kémkedni! Szembõl miért nem fotóztad le? :)

A következõt Entének küld! :D

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

böszörménybe hogy lehet kimenni, ha a fõutat nem akarom meglátogatni?

Esetleg Zeleméri templom mellett el, egyenesen az aszfalton 100 méter és ami a vasúti átjárónál indul földút ott be, majd elágazásnál jobbra, következõ lehetõségnél balra. Vagy az elégnél balra is mehetsz ami kivisz a régi 35-re.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Józsán át a sárgán végiga H.hadház - H.böszörmény közötti útig, onnan balra fordulva még 4-5 km.
Twelve times ironman

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Én szerintem megyek, anyával kell lebeszélni, hogy írjon kikérõt a suliból utolsó 1-2 órára. Dave: gyere Te is, egy kategóriában versenyezhetünk egy jót ;)
A maraton táv mennyi lesz Mackó?

Maraton idén nem lesz, mert a HNP hozzájárulása is kell. Van egy elképzelésem kb 70 km-es távra.
Most csak egy XC, hirtelen jött ez az egész, hogy legyen az autómentes napon egy terepverseny, elsõsorban gyerekeknek rendezzük, rövid - kb. 10 km-es távon. Felnõttben sem lesz sokkal több. Minden az idõjárástól függ, a pálya végig õsgyepes, szikes keréknyomon, erdei tanösvényen halad.
Twelve times ironman

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Tudom, h 22-én (kedden) munka van, iskola van - és ki az a marha, aki ilyenkor versenyt rendez? (...) - de B.újvárosban az autómentes napon lesz egy montis verseny 13.00-tól (rajt 14.00-tól).
Akit érdekel: http://www.finishline.hu/
Pályakijelölés a verseny napján reggel, mert sárdagasztós sz*rakodásra semmi szükség.

Én szerintem megyek, anyával kell lebeszélni, hogy írjon kikérõt a suliból utolsó 1-2 órára. Dave: gyere Te is, egy kategóriában versenyezhetünk egy jót ;)
A maraton táv mennyi lesz Mackó?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Nyugi, lesznek ott jópáran! (akik máshol nem tudnak érmet szerezni, csak a 3fõs kategóriában :P)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
Tudom, h 22-én (kedden) munka van, iskola van - és ki az a marha, aki ilyenkor versenyt rendez? (...) - de B.újvárosban az autómentes napon lesz egy montis verseny 13.00-tól (rajt 14.00-tól).
Akit érdekel: http://www.finishline.hu/
Pályakijelölés a verseny napján reggel, mert sárdagasztós sz*rakodásra semmi szükség.
Twelve times ironman

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Izom, nekem van kamáslim. Kölcsön adom neked. Ne legyen nagyon szélálló, mert beleizzad a lábod és a saját izzadságodban fogsz tocsogni.

nem vagyok olyan izzadós, fõleg hidegben

neked milyen van?

"Mert szerinted fog annyit tekerni??? " én mondom: NEM! :D

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Izom, nekem van kamáslim. Kölcsön adom neked. Ne legyen nagyon szélálló, mert beleizzad a lábod és a saját izzadságodban fogsz tocsogni.

Mert szerinted fog annyit tekerni??? :D

Szerintem jobb,ha szélálló,mint vízálló.Inkább izzadjon a lába,mint folyton hideg érzete legyen.Ha hó meg esõ van,úgysem megy ki. Nagyon sokat számít,én nagyon szeretem ( mondjuk én elég lábfázós vagyok).De nagy komfort érzetet ad,mindenképp ajánlom!

Dina

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
izom: neoprén kamásli. http://www.neuzer.hu...?CategoryID=102 itt megtalálod!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts

Grétsy percek: A befolyásol egy kifejezés, az "igekötõ" nem válik el tõle. ;) De lehet rosszul mondom, majd elválik.

Ha acélvázas és olcsó, valóban nem lesz pihekönnyû a bringa, viszont az acélnak megvan az az elõnye, hogy kényelmesebb, mint egy aluváz.

Dave, jövõre nem indulsz maratonokon? Ilyen erõvel odapiríthatnál a fiataloknak.

igazából szeretnék indulni, de idén kb 3-4x voltam hegyen, s abból is vagy kétszer dózerutakon, szóval montival elég gyenge vagyok, igy még veszélyes is lehet nekem, viszont most az o.útiba lettem szerelmes, azzal úgy láttam még én is tudok haladni gyorsan:)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
kamáslit használ valaki innen télen? (Coldi te biztos nem:) ha igen, akkor milyet? víz- és szélállót tervezek beszerezni télre.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
24h-n készült ez a kép, és bár annyira nem jó mint a Lengyel Lacis közös képem, de azért nem rossz ;) Enté és Guszti

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Daveee: nekem is acál vázas az outim. Semmit nem folyásol be. Nehezebb lesz, ahogy a vueltás szaktudósítónk is megjegyezte volt, de ilyen teljesítmény mellett neked ez nem fog gondot okozni.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Ezzel elég pontosan lehet számolni: http://www.gmap-pedometer.com/
Jó a név. ;)

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

Ez a kör 55 km, ha nem mentél külön kerülõt...
Mi lett a neve a gépnek?

a városba is volt kerülgetés, meg útközben, tippre 65-70volt
és carmen lett :)
fekete, démoni (habár nem nekem jutott elõször eszembe, hanem a havernak, de rögtön megvolt, h igen, ez lesz az)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Soma, a Lengyelek még mindig itt vannak.

Halihó

Azok olyan 6 körül beájultak a buszba :D,szerintem ott alszanak ma.Reggelre bizti kijózanodnak ;).Amúgyis õk jöttek a legmesszebbrõl leghamarabb,nekik illik utolsónak is elmenni :D

Röfi:kedd,csütörtök,szombat.Pénteken meg szolgálatban megyek fel,akkor is megoldható,ha kihozod,meg õk is kijönnek idõre.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi