Nyugi, lesznek ott jópáran! (akik máshol nem tudnak érmet szerezni, csak a 3fõs kategóriában
)
Korai még a téli depresszív és szurkálós stílus! Süt a nap,menj töltõdj és mosolyogj!!
Nyugi, lesznek ott jópáran! (akik máshol nem tudnak érmet szerezni, csak a 3fõs kategóriában
)
Dina
Elnézést kérek a benzingõzös beszólásért, de megvilásosodtam, mától hivatalosan AUTÓBUZI VAGYOK!
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
böszörménybe hogy lehet kimenni, ha a fõutat nem akarom meglátogatni?
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
böszörménybe hogy lehet kimenni, ha a fõutat nem akarom meglátogatni?
Én szerintem megyek, anyával kell lebeszélni, hogy írjon kikérõt a suliból utolsó 1-2 órára. Dave: gyere Te is, egy kategóriában versenyezhetünk egy jót
![]()
A maraton táv mennyi lesz Mackó?
Én szerintem megyek, anyával kell lebeszélni, hogy írjon kikérõt a suliból utolsó 1-2 órára. Dave: gyere Te is, egy kategóriában versenyezhetünk egy jótTudom, h 22-én (kedden) munka van, iskola van - és ki az a marha, aki ilyenkor versenyt rendez? (...) - de B.újvárosban az autómentes napon lesz egy montis verseny 13.00-tól (rajt 14.00-tól).
Akit érdekel: http://www.finishline.hu/
Pályakijelölés a verseny napján reggel, mert sárdagasztós sz*rakodásra semmi szükség.
Izom, nekem van kamáslim. Kölcsön adom neked. Ne legyen nagyon szélálló, mert beleizzad a lábod és a saját izzadságodban fogsz tocsogni.
Izom, nekem van kamáslim. Kölcsön adom neked. Ne legyen nagyon szélálló, mert beleizzad a lábod és a saját izzadságodban fogsz tocsogni.
Dina
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Grétsy percek: A befolyásol egy kifejezés, az "igekötõ" nem válik el tõle.
De lehet rosszul mondom, majd elválik.
Ha acélvázas és olcsó, valóban nem lesz pihekönnyû a bringa, viszont az acélnak megvan az az elõnye, hogy kényelmesebb, mint egy aluváz.
Dave, jövõre nem indulsz maratonokon? Ilyen erõvel odapiríthatnál a fiataloknak.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Ez a kör 55 km, ha nem mentél külön kerülõt...
Mi lett a neve a gépnek?
HalihóSoma, a Lengyelek még mindig itt vannak.