Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
van valaki, aki be van iratkozva az egyetem könyvtárba arra a részlegre, ahonnan videokazettákat lehet kivenni?

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Véleményeket várnék a Tisztelt Nagyérdemû,és Nagybecsû Társaságtól...errõl:http://piacter.bikem...t=252253&cat=12 meg errõl:http://piacter.bikem...t=252207&cat=12
A következõ páros pedig ez:http://piacter.bikem...52192&cat=12,és ez:http://piacter.bikem...t=252189&cat=12
Méltóságos,és szakértelemmel teli válaszaikat postafordultával várom ide a képernyõre!:)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Mármint melyik csapathoz? Mi szívesen befogadunk! Email címre küldök meghívót.

Korcs: ma is bemondta az FM95, hogy holnap reggeli osztás a városháza elõtti infósátorban.

Na, akkor arra kerülök;-) Mondjuk kérdés mi a reggel... mert nekem 05:00-8:00 az... ha viszont öntevékenyen kipakolnak 09:00 körül, akkor bukó:-D

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Kihez lehet csatlakozni a bringázzamunkába miujságbaaa? :D

Mármint melyik csapathoz? Mi szívesen befogadunk! Email címre küldök meghívót.

Korcs: ma is bemondta az FM95, hogy holnap reggeli osztás a városháza elõtti infósátorban.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Após is kint volt egy mz ts 125-össel... gondolkodtam én is, hogy ki kéne nézni... de trophy éppen festés alatt áll, így inkább csiszoltam, hogy mihamarabb festés legyen... ma el is készült az alapozás;-)

Halihó

Láttam,hogy füstöltette a motort.. :D

Akkor ki jönne ki Újvárosba? 20km.....huhhh egy kicsit soknak hangzik... ;)
Jaj tényleg:szalag nem kell a kijelöléshez?(bocsi...ma este 6 körül el tudom vinni)

Jönnél? Alföldi betyárok....

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
jön valaki ma délelõtt hortobágyra? igencsak újváros fele megyek montival

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
A suli 28-án kezdõdik és ha nem tudok tekerni, akkor a gép elõtt döglök.

A kép pedig nem saját mû.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Ez a Magas-Tátra akar lenni, gondolom, én eddig egy hülyét láttam (ez én voltam:D) aki föltolta a Téry-házhoz (2015 m) a bringát - mert ott van egy fennsík, ami laposan nyúlik el - és azt hitte, h majd a másik oldalon lejön, a mittumén milyen Magura felõl.
Mit mondjak: nem jött be. :wallbange
A Tátra amúgy is csak max 2655 m.
Kérdezd Röfit, hamár magaslati edzést akarsz!

Téryhonál van fensík? Két tó van és kész. Oda azért biztos combos volt feltolni. Nem szóltak érte? A Zöldtavi házon gondolkoztam már, az kevésbé meredek, de elég technikás kis út. Na majd eccer megpróbálom.
A legnagyobb csúcs a Gerlachov csúcsa (2655 m), de a többi is 2500 körül van, bicajjal max 1500 ig tudsz feljutni. A fõút 1000m környékén, Poprád pedig 700m-en van.

Edi: Tudtam, hogy valaki magára fogja venni. ;)
Nitro: Ez nagyon tuti. (Még többet fórumozol, mint mielõtt kimentél volna.)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Posted Image

/Fabian Cancellara/

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
köszi Mackó az infókat

és Hortobágyra hogy lehet eljutni, ha nem a fõúton akarok menni? holnap lehet megjárom, ha van olyan út.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Halihó

A tekerés helyett én meg benzingõzt szívtam egész nap ;) ,de jó volt ám!
Egykét kép a mai napról...A két lengyel srác tegnap este végig sörözött,ma egy kanna borral küzdöttek sikerrel,nap végére a pipa rásegítésével teljesen leamortizálták magukat :D
Jött ki egy srác egy nagyon extrém bicóval,még a szpíker is megjegyezte...

Csontos grat,nekem egy 20-as volt eddig a legtöbb vele egyhuzamban...

Após is kint volt egy mz ts 125-össel... gondolkodtam én is, hogy ki kéne nézni... de trophy éppen festés alatt áll, így inkább csiszoltam, hogy mihamarabb festés legyen... ma el is készült az alapozás;-)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Ez engem érdekelne. Nem ismerem Balmaz felé a terepet és jó lenne gurulni egy ilyen kört.
Ez belenyúlna a Hortobágyba is? Mert ott sem bringáztam még soha.

Hát ilyen aszályos idõszakban nem egy nagy buli, azért nem erõltettem a pályabejárást, mert a szikes porban a felniig elmerült a gumi. Majd most õsszel véglegesítem, megbeszéljük, h mikor.
A pálya amúgy a vasútvonal mellett haladna Kónyáig, onnan Hortobágy felé, majd görbe vonalon jön vissza a 33-as mellett, de itt fokozottan védett területek is vannak, azokat ki kell kerülni.

Most kilépek, futok 1 órát, mert kövér vagyok!
Twelve times ironman

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

kell egy olyan is igen, egy hajtogatós, meg egy olyan, amiben nem ázik meg a lábom ha ráesik a hó. ja itthon nincs is már hó. nem baj, ha majd megyek a tátárába kerózni 3000 méterre, akkora is legyen! :D:D

Ez a Magas-Tátra akar lenni, gondolom, én eddig egy hülyét láttam (ez én voltam:D) aki föltolta a Téry-házhoz (2015 m) a bringát - mert ott van egy fennsík, ami laposan nyúlik el - és azt hitte, h majd a másik oldalon lejön, a mittumén milyen Magura felõl.
Mit mondjak: nem jött be. :wallbange
A Tátra amúgy is csak max 2655 m.
Kérdezd Röfit, hamár magaslati edzést akarsz!
Twelve times ironman

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Maraton idén nem lesz, mert a HNP hozzájárulása is kell. Van egy elképzelésem kb 70 km-es távra.

Ez engem érdekelne. Nem ismerem Balmaz felé a terepet és jó lenne gurulni egy ilyen kört.
Ez belenyúlna a Hortobágyba is? Mert ott sem bringáztam még soha.

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts

Dave: gyere Te is, egy kategóriában versenyezhetünk egy jót ;)

jó lenne, de elõreláthatóan kedden a fogorvosi székben szorítom majd a karfát, és mondok magamban imát, hogy hagyják már abba a fogam húzását:-S
majd valamikor legközelebb, azért Neked jó tekerést:)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

ha majd megyek a tátárába kerózni 3000 méterre, akkora is legyen! :D:D

Majd lábbal gyúrod a hógolyót :-)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

. De ha ajánlanom kéne a részedre kamáslit, akkor ne víz és szélállót vegyél, hanem olyat ami bírja a szekrényben összehajtogatva jó sokáig :-) Peace!

kell egy olyan is igen, egy hajtogatós, meg egy olyan, amiben nem ázik meg a lábom ha ráesik a hó. ja itthon nincs is már hó. nem baj, ha majd megyek a tátárába kerózni 3000 méterre, akkora is legyen! :D:D

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Balhé!!!

Egyébként a neoprént nem szeretik a molyok.

/Fabian Cancellara/

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

kamáslit használ valaki innen télen? (Coldi te biztos nem:) ha igen, akkor milyet? víz- és szélállót tervezek beszerezni télre.

Hallod ezt a nyikorgást Izomhód? Fordulóponthoz érkeztem :-) Van már echte bringás cipõm a télre megvéve jó elõre és még fullextrás kamáslit is fogok hozzá venni. Úgy látszik öregszem, negyedszázados igenaktív kerékpározás után úgy döntöttem, hogy vegyülök. Izom, szerintem neked meg inkább a Zetor féle surranóban kéne gondolkodnod, az van olyan univerzális, hogy lefedi neked a telet meg a nyarat is kamásli nélkül, csak legyen bõven fóka zsír :-) Hogyan is számoltad, mennyi a havi adagod, 300Km? :-) Ezt én a mai román körömmel bezárólag abszolváltam ezen a hétvégén. De ha ajánlanom kéne a részedre kamáslit, akkor ne víz és szélállót vegyél, hanem olyat ami bírja a szekrényben összehajtogatva jó sokáig :-) Peace!