Dave, egyedül voltam fekete biciklivel, szandiban meg csak egy "búcsújáró" öreg fószer volt rajtam kívül, a Hegemann bringás aki mindenhol ott van, ezek szerint nem jöttél ki. Én egy fél óra után elléptem, már kezdtem visszahûlni a semmittevésben, nem nekem való az ilyen lõdörgés, így legalább tekertem egy jó 120-at, ingyen. Egyébként egyáltalán nem volt kritikus tömegû a massza. Viszont visszaúton Balkányban a motoros talin annál inkább, alig bírtam átfûzni magam a fõúton.
de kinnt voltam, s a káromkodó, hagemann bringás, káromkodó angyszájú, nagydumájú, de amugy jófej bácsikától kaptam a bringámat, s jórészt és én is vele voltam, kerestelek, de nem találtalak, én egy ezüst sszinû sisakban, piros mezben és fekete nadrágban voltam egy rózsaszín és fehér mintázatú király országútin. Talán láthattalak, ha sárga szinû volt a mezed, viszont én úgy véltem hogy annak a biciklije nem fekete volt, cask sötét:D
én ott voltam, nagyon jót tekertem, a mai napra 120 kili gyûlt össze, országgútival jól haladtam, átlagtempóm 36km/h körül volt(persze szélárnyékban). A végén volt gyorsulási verseny, amit csak néztem, és a legvégén volt a tombola, ahol éppen nyertem egyet...a fõdíjat:D egy fiú vázas Neuzer kerékpárt, nagyon jól néz ki, viszont nekem kicsi, akit érdekel küldök róla képet, mert
eladó
amugy a mai nap kb 120 felvonuló volt, nyiregyi viszonylathoz jó