Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
melyik ujjaddal intettél?:)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Nem a hóvirágok miatt van. A nagy "kövek" vannak lezárva imígyen, mert a sziklákon ritka madarak költenek és így akarják a nyugalmukat védeni.
Akkor a savós helyett más lejövetet kell keresni?
Tegnap elmentem outizni egy kicsit, outinak látszó tárggyal a seggem alatt (tehát még azt sem lehet mondani, hogy hegyikerós, pfuj), 33-ason a hídig. 3 csoportban 10 emberrel találkoztam. Szerintetek hányan reagáltak bármit is köszönõ intésemre? Bámulni megbámultak, de semmi más. Egyáltalán, mi bajuk van ezeknek az embereknek? Én ezt nem értem. Az elsõ helyes megoldást beíró elmagyarázhatná nekem, hogy ebben a kultúrkörben miért nem divat köszönni a sporttársnak.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Mi az Ómassa kezdetû kört toltuk meg tegnap, Bánkút után Háromkõ, Zöld háromszög (Dani, most is szeretted volna...:D) majd Jávorkúti kitérõ-Savósvölgy (utolsó szakasz egyre sorompósabb...) a talajviszonyok kedvezõek, nedvesség névleges, még a szél se volt veszélyes.
More "fun" : elkezdtek valami kitáblázott "ajánlott túrák" szerû dolgot, a Fehér Sasnál van egy térkép, vagy 10 opcionális körrel. Néhány helyen (pl Háromkõ-Tarkõ elágazás) letettek pár mini infótáblát, és Háromkõn pl kiszalagozták a gyalogösvényt, hogy meddig bóklászhatunk el.... A zöld háromszöget egybõl le is szalagozták felül alul persze ez elmaradt. (hóvirágot asszem láttunk, lehet amiatt?)
Sok értelmét nem látom ennek a fejlesztésnek, a szalagok pedig rövidesen szanaszét szakadva fognak röpködni a bükkben.
Röfi, jó izé vagy...:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Jót karikáztunk ma, bár elég hüsi volt.
Felsõtárkányban nagyon tuti freeride pálya van a kõfejtõtõl egészen a kerékpárútig.

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
A mai nap tiszteletére...6 fok,és nem gyenge szél:Sports Tracker

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Nem fog hamar elkopni?

Most azt mondom: nem lenne baj, ha egy kicsit kopna! :))

Ekkora bütykökkel lassabban haladok. Az elsõ kerék valóban harap, a mély homokban sem csúszott meg egyszer sem. Ilyen nyomot hagy a döngölt úton, mellette a tegnapi esõ áztatta nyom.
Ezen a szántáson keresztben átjöttem, mert a gazda "véletlenül" beszántotta az utat is. :)

Köszi, de holnapra már programom van.
Twelve times ironman

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Nem fog hamar elkopni?

Holnap megyünk a Bükkbe, van még hely a kocsiban!!!

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
5 pénzért kaptam ma egy pár Panaracer Spike elsõ és hátsó külsõt.

A fõpróba megvolt, ez a gumi nem "nyomot hagy", hanem "szánt".
Aszfaltra, sziklás terepre alkalmatlan, nem arra való. De a homokban harap.
A kapruni terepbringapályákról ki is tiltották, mert ott még van még olyan, h természetvédelem.

Holnap reggel 9-kor megyek a lõtérre szántani.:)
Twelve times ironman

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
A Feca bukása sokkal korábban volt.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Boldog szülinapot Kocka! :)

Persze,hogy jók ezek a filmesték,de pl az hogy az elmúlt két évben egyórás sorbanállás után közlik,hogy elfogyott a jegy...
Idén a vasút megoldotta,hogy legalább ne is ácsingózzak rá ;)

Pedig ott voltak a képek ezek mellett (18 O )

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Jó volt ez a frankofón filméjszaka, kár, hogy csak 3 bringás arccal beszélgettem! Mondjuk az is ciki volt, hogy 6.55-kor ki kellett kapcsolnom az ébresztõt mert belezavart a vetitésbe! Innen még vagy 15perc volt hátra a filmbõl! Lehetne szervezni egy nagyobb össznépi ilyen bulit, mert most feltûnõen sok hely maradt ki, legalább az 1/5-e, 1/4-e ! Igaz, aki nem szereti a feliratozott filmeket annak nem ajánlom!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Én is kerestem ezt a képet, de nem találtam. :D

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Feltöltött kép
Nesze neked kombájn :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Én nyáron kombájn mögé álltam be. Vártam hogy begyorsul, de nem tette. Pedig de tudtam volna tekerni vagy 90-nel utánna a kukoricásban.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
Kicsit nosztagiáztam azon, amikor Végvári Sanyival valahogy így stéhereztünk igaz, kamion mögött. :)

11:13.05-nél, majd 11:14.05-nél mondják azt: ezt bizony benyaltad! :)
Twelve times ironman

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
soma:

Feltöltött kép

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Jó is volt! 2012. Elsõ lõtér by epycke at Garmin Connect - Details (jobb felsõ sarokban van a metrikus mód)

Elképesztõ ez a Garmin-pontosság, még azt is méter-pontosan jelzi, amikor a Gulyás-hegyre mentünk fel. Le kell cseréljem az én gps-emet.
Szombaton hasonló marháskodás lesz (lehet, h hódarában?):D
Twelve times ironman

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Valaki tervezi, hogy indul az idei 24 óráson?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Holnap reggel 8:30 Vezér.

Jó is volt! 2012. Első lőtér by epycke at Garmin Connect - Details (jobb felsõ sarokban van a metrikus mód)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

A sört meg bepótolhatjuk amúgy.... ;)

Holnap reggel 8:30 Vezér.
Twelve times ironman