Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Szevasztok!

Nyugi Atusch, nekem is elsõre a Muffinos födgömb jött be , és csak vagy 20 mp után láttam meg , hogy a goldsprintes képre van (az óra helyére) bemontázsolva a földgömb!
Ez a kenyér piritó nagyon karaj, fõleg ha a kenyérbe valóban bele tudja piritani a vw jelet! Soma valahogyan csinálunk egy ilyet , mert ez kúúúl! Pisti honnan szedted a képet?

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

István: Találtam egy ilyet

A "Föld napja" plakátot ma már láttam rengetegszer, csak nem ekkora méretben. Most már látom a halványszürke bringásokat akik kitakarják a földgömböt.
Egész nap azon gondolkoztam, hogy ekkora muffin mánia lehet mostanában (én is nemrég sütöttem) vagy valaki ennyire beteg, hogy atomrobbanás/gombafelhõ alakú Glóbuszt rajzol.
Asszem, új szemüveg kell.

Köszönöm Atusch!
Somának, mint fõdíj!
Feltöltött kép

Atusch

Atusch

törzsvendég

• fórumtag
  • 400 hozzászólás
István: Találtam egy ilyet

A "Föld napja" plakátot ma már láttam rengetegszer, csak nem ekkora méretben. Most már látom a halványszürke bringásokat akik kitakarják a földgömböt.
Egész nap azon gondolkoztam, hogy ekkora muffin mánia lehet mostanában (én is nemrég sütöttem) vagy valaki ennyire beteg, hogy atomrobbanás/gombafelhõ alakú Glóbuszt rajzol.
Asszem, új szemüveg kell.
A szerver túlterhelt picit. Próbáld egy perc múlva!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Aldis kilóméteróra. 1500 pénz, nem tûnik rossznak. Még volt belõle bõven, ha esetleg valakit érdekel :)

Lehet kinézek érte... vagy én pakoltam el a sigmám kijelzõjét olyan helyre, ahol soha nem fogom megtalálni vagy rajtahagytam a tesconál a bringán és valakinek megtetszett, hogy órának használja...

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Nagy-nagy gratuláció Dinának, Mackófelsõnek az aranyért, Somának meg ahhoz, hogy maga mögé utasította az OB mezõnyét!
Nagyon szép helyen rendezték a Nem oda Boda futóversenyt, ha lenne gps track, keróval is meg lehetne nézni. ;)

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Feltöltött kép

Szerveztünk egy kis vasárnapi programot, hogy ne unatkozzatok! ;)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Inkább errõl lemondok,már tanulnak be a barátaim asztalosnak.Évek kérdése és elkészül az enyém is ;)

Már gyakorlatoztak a múlt héten is,csak az nem lett így beharangozva.
2 leszállást néztünk meg,nem volt valami bizalomgerjesztõ,amikor másodjára is a kifutópálya felére sikerült csak letenni a gépet,és onnan már húzni is vissza,mert vészesen közeledett a pálya vége :)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
Soma, nem kell egy szekrény? :D :D
Marktplaats.nl > Halve kever (echte) wandkast meubel - Huis en Inrichting - Overige Huis en Inrichting

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Mától aktuális:Így változik vasárnaptól a szabálysértési törvény - díjtételekkel! | Promenád.hu - a vidék hírportálja

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Holnap délután gyakorolnak a Wizzair gépei a reptéren, lehet kinézek.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Valakinek innen valami?
Esetleg kereshettek ilyen papucsot is,eladót ;)

Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Egy ismerõsöm vett még annó Aldis km órát ami mér pulzust is. ~3000 volt, azóta is mûködik. (pontosan és vezeték nélkül ;) )

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Aldis kilóméteróra. 1500 pénz, nem tûnik rossznak. Még volt belõle bõven, ha esetleg valakit érdekel :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Most kikerüli,régebben a befutó volt ott.

Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Soma, megint a birtokon megy át a Rally?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

..Bubi! A múltkor ingyen sör volt az agrárpályán, ma meg mangalica-fesztivál H.bagoson és nem tájékoztattál! 2 fekete pont. :(...

Lásd milyen vagyok hozzád!
Elintéztem,hogy itt is legyen hétvégén mangalicafesztivál ;) :D

Somától kérdezném!
Minek a sorompó...amikor a vonat úgyis elzárja az utat?:)

Mert van olyan hülye,aki oldalról is nekihajt.Tényleg!
Eddig ez a legbiztonságosabb amit láttam :)

És a végére a bagosi programok közül délutánra.
István megy ki,én még vacilálok,õ tudja a helyet hova kell,lesz kint kontaktja :)

Pókmalac
Fixi

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Máshol olvastam, hátha valakit érdekel. Lehet menni fõ-fõ integetõnek:
"Sziasztok!
Eddig 13 embernél tart a Critical Mass bringás felvonulást biztosítani vágyó önkéntesek létszáma. Még legalább 30-40 emberre van szüksége a szervezõknek a zavartalan lebonyolításhoz! Úgy, hogy hajrá! A rendezõk a CM legfontosabb láncszemei. Ekkora felvonulás városunkban már lehetetlen levezényelni nélkülük. Nekik köszönhetõ, hogy hiába nõ a résztvevõk száma, egyre kevesebb indulatot okoz a menet áthaladása a városon. Szóval, ha hajlandó vagy közel 1,5 órát komolyan dolgozni a CM-ért, akkor jelentkezz a cmbiztosito@gmail.com e-mail címen mielõbb."

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Azleszaz. Csak még szegelés alatt van.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

5000 pénzért köv. hónapban lekerülõ BTS HC Pro single hátsó agyam érdekel valakit (arany, 2011. májusi beépítésû)?! SA S2 duomatic-ra váltok, azééé!

majd hívlak..
Az ifjuságiházban is lesz after de lehet egyrõl fecsegünk..
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Somától kérdezném!
Minek a sorompó...amikor a vonat úgyis elzárja az utat?:)