Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Jól hangzik! Mikor lenne ez? Vagy magunk szerveznénk?

Saját szervezésre gondoltam.
Milostól indulunk és Zakopane-ban alszunk egyet, vagy lenyomjuk egyben.

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Szánalmas az a fórum amelyik november 3-án élt utoljára...
Igaz ez a "szerver túlterhelt egy picit "szöveg is már unalmas...

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Halihó!

Ha EZT kitöltenétek nagyon-nagyon hálás lennék, és majd egy nagyobb közös összeröffenésnél meghálálnánk sütivel!
Barátnõm (igen Röfi, van :D) érettségiéhez kellene.
köszipuszi!

Ha olvassa is amit írtunk, nem, nem én szövetkeznék az idegenekkel a világuralmi törekvéseimhez, és eszembe se jutna bicajos márkaneveket beirkálni.(amiket ráadásul alig 2-3 ezer ember ismer) A csepel bicajokat meg a borsodit meg végképp nem pontoznám le.

Azon a közösségi hálón láttam, ahová már csak ti ketten nem regisztráltatok Somával. ;)

Az a revomag? Tök jó, hogy most nem áll fent a "szerver túlterhelt egy picit " dolog, lerírhattam ezt is.:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
kassamaraton idén nem lesz?
csak mert honlapon semmi infó :/
Termelõi méz eladó! Érd. nálam :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Nem tudom Eszter, mi Oszival voltunk kint fürödni és tök jól mûködött a rendszer.
Epyc és akit még érdekelne egy Tátra kör: Tatry Tour - cyklistika, otvoren majstrovstv strednej Europy, cyklistika pre vetkch Mapa a profil

Jól hangzik! Mikor lenne ez? Vagy magunk szerveznénk?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nem tudom Eszter, mi Oszival voltunk kint fürödni és tök jól mûködött a rendszer.
Epyc és akit még érdekelne egy Tátra kör: http://www.tatrytour.eu/?id_menu=14372

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
Röfi: mondjuk úgy, hogy nyáron is meg volt hirdetve - nekünk nem sikerült érvényesíteni, a kasszánál senki nem tudott semmit. Most újra hirdetik, hátha az újabban (állítólag) õrzött bringatárolóval tényleg meg is adják a kedvezményt...

Bringás reggeli megint:

Debreceni Bam! - bringás reggeli – 2012. április 24.

Április 11-én startolt el a tavaszi Bringázz a munkába! kampány. A kampány alkalmából a Magyar Kerékpárosklub április 24-én az ország több városában bringás reggelivel várja a munkába, iskolába tekerõket, köztük Téged is!

Debrecenben finom pogácsával, valamint ízletes lekváros papuccsal kedveskedünk neked a reggeli helyszínén, melyet egy kis üdítõvel öblíthetsz le, így nyerve egy kis plusz energiát a tovább tekeréshez.

Természetesen most sem csak harapnivaló szolgálunk, hanem igyekszünk megválaszolni minden városi kerékpározással kapcsolatos kérdésedet is.

A helyszínen lesz szervizünk is, így a kora reggeli órákban a kerékpárod is részesülhet egy kis tavaszi elsõsegélynyújtásban.

A reggeli idõpontja: 2012. április 24. kedd 6.30 és 9.00 között

A bringás reggeli helyszíne: Debrecen, Kossuth tér - Tourinform Pavilon

Várunk!

Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Halihó!

Ha EZT kitöltenétek nagyon-nagyon hálás lennék, és majd egy nagyobb közös összeröffenésnél meghálálnánk sütivel!
Barátnõm (igen Röfi, van :D) érettségiéhez kellene.
köszipuszi!

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Szevasztok!

Nyugi Atusch, nekem is elsõre a Muffinos födgömb jött be , és csak vagy 20 mp után láttam meg , hogy a goldsprintes képre van (az óra helyére) bemontázsolva a földgömb!
Ez a kenyér piritó nagyon karaj, fõleg ha a kenyérbe valóban bele tudja piritani a vw jelet! Soma valahogyan csinálunk egy ilyet , mert ez kúúúl! Pisti honnan szedted a képet?

Azon a közösségi hálón láttam, ahová már csak ti ketten nem regisztráltatok Somával. ;)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Zoli,várom akkor a pirítómasinát! :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Luna: Ez már nyáron is üzemelt nem?

Epyc maszkja: SmirkMasks :D

Höhö, igen fasza ;) Mi pénz egy ilyen fröccsöntött bóvli? :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Luna: Ez már nyáron is üzemelt nem?

Epyc maszkja: SmirkMasks :D

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
õrzött bringatároló és kerékpáros kedvezmény az Aquaticumban
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
akinek nem jutott maszk a polózáshoz itt talál párat :D :D
SmirkMasks

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Ezmiez, torinói pirítós..?! :D szentáldoztatást még kovásztalan pirítóssal sem vállalok! :)

Hová lett a munka hõse fészbukról?

Az esemény öntudatra ébredt és magától töröl embereket. Felveszlek ismét! És itt szeretném megragadni az alkalmat és megköszönni a készítõknek és az édes anyukájuknak a szolgáltatást!

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
Ezmiez, torinói pirítós..?! :D szentáldoztatást még kovásztalan pirítóssal sem vállalok! :)

Hová lett a munka hõse fészbukról?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

200 dollárért bármit rajzolok a pirítósra - csokifondüt vagy gofrit meg ingyen csinálok nektek :)

Akkó' ilyet:

Feltöltött kép

:D

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
200 dollárért bármit rajzolok a pirítósra - csokifondüt vagy gofrit meg ingyen csinálok nektek :)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Szevasztok!

Nyugi Atusch, nekem is elsõre a Muffinos födgömb jött be , és csak vagy 20 mp után láttam meg , hogy a goldsprintes képre van (az óra helyére) bemontázsolva a földgömb!
Ez a kenyér piritó nagyon karaj, fõleg ha a kenyérbe valóban bele tudja piritani a vw jelet! Soma valahogyan csinálunk egy ilyet , mert ez kúúúl! Pisti honnan szedted a képet?

..és tudja a VW jelet...
Ebay-en lehet kapni, igaz húzós áron, közel 300 dolcsi

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
A plakát Bajka Zoli munkája, hozzá lehet fordulni a muffinokért.
Én elõször villanykörtének néztem. :)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com