Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Ilyenre. Látod az árát, a postaköltséget tekintve a hús többe lenne, mint a leves, emiatt nem rendelném meg :)

Pedig kölcsönkérném, ha lenne ilyened.;) Keróboltosokat nem hívtad?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Nekem van ilyen szerszámom.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Ilyenre gondoltál?
Shimano TL-PD40 pedál kónuszbeállító (Karbantartás | Szerszám (célszerszám) | Pedálkulcs) | Kerékpár Webshop

Ilyenre. Látod az árát, a postaköltséget tekintve a hús többe lenne, mint a leves, emiatt nem rendelném meg :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

A 11-essel jelölt szerszámja van valakinek? Illetve van ötletetek, hogy mivel helyettesíthetném? http://techdocs.shim...69830608614.pdf
Pedálom egyik oldala döcög, meg át is kenném, szóval valahogy meg kellene bontani.

Ilyenre gondoltál?
Shimano TL-PD40 pedál kónuszbeállító (Karbantartás | Szerszám (célszerszám) | Pedálkulcs) | Kerékpár Webshop

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
A 11-essel jelölt szerszámja van valakinek? Illetve van ötletetek, hogy mivel helyettesíthetném? http://techdocs.shim...69830608614.pdf
Pedálom egyik oldala döcög, meg át is kenném, szóval valahogy meg kellene bontani.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Ha esetleg valaki járna Long Beachen akkor szóljon!:)
2011 GT GTR Series 3 Road Bike Yellow/White - CityGrounds.com
de ez is jó lesz:2011 GT GTR Series 4 Road Bike Lime/Black - CityGrounds.com

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Fiat 500!! Imádom! (eddig b*sztam megnézni a videót, de most már...!)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

Jó kis videó, kár, hogy Budapestnek nem a szebbik felét mutatja.
James May's Fiat 500 vs BMX bandits - Top Gear - BBC autos - YouTube

Látványos kis videó, csak sajna a valósághoz nincs sok köze. És persze nincs az az aluljáró, ami gyorsabb mint egy út keresztbe.:D
A felniket, amiken átzúztak, majd belefûzik a budapestekbe, és így lesz akciós az áruk.:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

A zacskósnak milyen kontúrja volt? Élesen kivehetõ, mint a vizslának, vagy elmosódottabb mint a kuvasznak ? Bár... Ha a csomagolás elõtt levágták a szõrét, esetleg régóta kintvan egyre jobban fog hasonlítani az agárra. Szõrmesapka nem érdekel valakit szezonvégi áron? Most, hogy olcsó az alapanyag, beindítottuk az árzabálót.

Ne haragudj, nem figyeltem meg. Csak 4 lába volt és kutyaszerû teste. Legközelebb elhozom neked.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
A vasutasnak...

Vágányfelújítás Tárnok és Martonvásár között. How It's Done rail line - YouTube
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Szép az a maga nemében,Mihály barátunk Csepelen úgy rá tud csodálkozni a nagy csarnokok építési stílusain,és neki igazi szépség is.
Nekem meg nosztalgia,amikor a nagykerben járunk.

Ma az agráron a futópálya mellett ingyen sör volt ;) bánhatja aki kihagyta.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
A zacskósnak milyen kontúrja volt? Élesen kivehetõ, mint a vizslának, vagy elmosódottabb mint a kuvasznak ? Bár... Ha a csomagolás elõtt levágták a szõrét, esetleg régóta kintvan egyre jobban fog hasonlítani az agárra. Szõrmesapka nem érdekel valakit szezonvégi áron? Most, hogy olcsó az alapanyag, beindítottuk az árzabálót.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Nem láttam!Lehet,hogy elvitte a hamburgeres!:D

Pedig irgalmatlan gusztustalanok voltak. Volt amelyik zsákba volt berakva, de a kontúrjából láttad, hogy kutya, volt amelyik csak úgy kihajítva az árokba.

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Nem láttam!Lehet,hogy elvitte a hamburgeres!:D

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Direkt a fogyókúrázók miatt lettek kihelyezve. Mély slukk az "erdei" levegõbõl, és már a hamburgert is inkább kihagyom az üvegtigrisnél.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

.na ezt is megtanultam oda a mai panoráma kör,szakadjon meg...:D

Tele van még az út széle rohadó kutyatetemekkel?

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Bakker a Trackerre csak egyszer lehet mobilról szinkronizálni...na ezt is megtanultam oda a mai panoráma kör,szakadjon meg...:D
Feltöltött képFeltöltött képFeltöltött képFeltöltött képFeltöltött képFeltöltött kép

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Nem értem. Az alagút welõtt akkorát esik, hogy a bukó is leesik a fejérõl (Nem volt becsatolva egy ilyen ugrás elõtt?!) és egyáltalán miért kell lemenni egy mélygarázsba útközben? :S

Biztos készültek az Underworldre.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Nem értem. Az alagút welõtt akkorát esik, hogy a bukó is leesik a fejérõl (Nem volt becsatolva egy ilyen ugrás elõtt?!) és egyáltalán miért kell lemenni egy mélygarázsba útközben? :S

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Minden nagyvárosnak van ilyen fele. A srácok nagyon durván nyomják. De hol vannak a verejték cseppek, az izzadság foltok és a lihegés egy ilyen menet után? :-)

Vannak olyanok, akik nem izzadnak. Ugye titánok? :D
Az egyik Bükk maratonon Felsõtárkány után Buruczkiék húztak el mellettünk. Olyanok voltak 80 km után, mint aki akkor jött ki a zuhany alól.

Somának:
http://a4.sphotos.ak...908960026_n.jpg