Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Az afterpartytól és résztvevõitõl teljes mértékben elhatárolódik az MK (õk valahogy így mondanák) de nem is baj, senki sem hívta õket.:D

:D :D :D

Én is sokszor tekerek el "vakon" az emberek mellett,aztán másnap mondják is...,de amikor pl szembejön a másik fixis és lesi a kerót,de egy bólintást se tesz..
Még a nyolcvanas évek végén rengeteget túráztunk öcsémmel,málhával,a két orosz "versenykeróval".Nekünk pl fura volt elõször,hogy a sok hasonszõrû mindig integet,de hamar belejöttünk,és még dudálgattunk,csengettünk is egymásnak.Akkor ragadt rám ez a köszöngetés.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
5000 pénzért köv. hónapban lekerülõ BTS HC Pro single hátsó agyam érdekel valakit (arany, 2011. májusi beépítésû)?! SA S2 duomatic-ra váltok, azééé!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Én mindig intek, köszönök. Amikor futunk, akkor a futók vissza is köszönnek. Kivétel a nõk. Azok nagyon ritkán. Mondjuk én tudom, hogy a pokolban fogok kikötni, de ettõl még tegnap is segítettem két szomszéd leányzónak, akik a 25 kilós vas kecskét próbálták lecibálni a lépcsõn keresztül a pincébe (egy darabig néztem õket, majd amikor 2x verték le a falat, utána rákérdeztem, hogy ne segítsek-e). De a Poroszlayn is vittem fel a szomszéd csajszi "Budapest" márkanévre hallgató büntetését (kosarastól, sárHÁNYÓSTÓL) a 3.-ra. Ezt még Jucus is tanúsíthatja :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Szasztok!

Róóólandal szombaton Kutyásfalva felé tekertünk ( Levi nélkül! ) , szembe jött hátszél segitéségvel egy nem túl fiatal csóka , intettünk, de észre sem vett, annyira rakta neki ! Erre Róóóland ráorditott: " Rakjad neki B+!"
Ennyit a köszönésrõl , én már leszarom, és magamban lebunkózom. A kerózás biztos lefárasztotta az illem idegrendszerét az ilyeneknek!
Ez van! Ilyen világban élünk, túl nagy a "jólét" mert nincs összetartás! Tisztelet a kivételnek!

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Mi láttunk de hirtelen nem is ismertelek meg kukás mellényben. :D
Kb. 5-en KSI-sek voltak, tõlük ne is várj köszönést, hisz õk "profik". :D
Én is sokszor tapasztalom, hogy a Nagy II "vonatából" is köszön kb. két ember, a többi rám sem mer nézni. Fa..ok, ennyi, le kell szarni õket. A múltkor egy srác áll valahol kint a 33-as mellett. Megállok, kérdem mi a gond. "Semmi, defektet kaptam, Nagy II-ék elmentek, majd jön értem a család." Mit vársz ezektõl, "komoly" edzés folyik, kiabálással stb. :D :D

Sose legyek profi, ha ez ezzel jár. Igaz, nem is lehetnék! :D

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Na itt majd lehet köszöngetni!:)A tavaszi Critical Mass nem marad el Debrecenben – Debrecen hírei, debreceni hírek

Õsszel sem kellett volna elmaradnia, most sem jobb a helyzet.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Tavaly volt jó. Illegálban, nightride sok fõvel. AZT kellene megismételni ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
"2-es villamos pályaépítési munkálatai miatt nem" újabb szinoníma a seggnyalásra...:D
Utána várunk minden köszönõs fajta bicajost az afterpartira, amirõl hírek hamarosan. Elõzetesnek:
-goldsprint
-bikepolo kicsiben (akkkarnod kell azt a labdát!)
-valami koncert
Az afterpartytól és résztvevõitõl teljes mértékben elhatárolódik az MK (õk valahogy így mondanák) de nem is baj, senki sem hívta õket.:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Na itt majd lehet köszöngetni!:)A tavaszi Critical Mass nem marad el Debrecenben – Debrecen hírei, debreceni hírek

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Biztos utolértem volna õket:-) Olyan szembe szél volt vissza felé, hogy elég volt tartani egy vánszorgást. Látóképnél utolértem a triatlonos Erikát, megelõztem, aztán mondta, hogy de jó, hogy jöttél, már nagyon kivoltam, ez a szél levett nagyon. Hát engem is, levett, de hegymenet edzésnek jó volt. Legalább nem kell sokat menni, hogy úgy érezd ért valamit az edzés.

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Ez a köszönés alap szerintem.
Engem erre tanítottak a szüleim. Lehet, hogy túlzásba viszem, mert a panorámán a velem szembe tekerõ pecásnak is inteni szoktam, az meg csak néz. :)

Az egyetemen, iskolában is utálom, ha valaki, akit ismerek nem köszön, csak néha rám néz és amikor keresem vele a szemkontaktust, akkor meg elnéz, mintha nem látna. Na az ilyenekkel csinálom azt, hogy megvárom még mellém ér és jó nagyot köszönök rá.

Igaz elõfordul, hogy nem veszek észre valakit és azért nem köszönök neki, de akkor ha ez meg észrevesz, akkor miért nem köszön rám anélkül, hogy szemkergetõsdit játszanánk?

Azt is külön szeretem, amikor a városban a fixisek nem köszönnek vissza, amikor szembe jön el mellettem a keróúton.

Zsoci, legközelebb fordulj utánuk és vágd jól nyakon a paharasztokat, majd az aszfalt sem fog rájuk köszönni a találkozás elõtt.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts

Én is sokszor tapasztalom, hogy a Nagy II "vonatából" is köszön kb. két ember, a többi rám sem mer nézni. Fa..ok, ennyi, le kell szarni õket. A múltkor egy srác áll valahol kint a 33-as mellett. Megállok, kérdem mi a gond. "Semmi, defektet kaptam, Nagy II-ék elmentek, majd jön értem a család." Mit vársz ezektõl, "komoly" edzés folyik, kiabálással stb. :D :D

Azok nem biciklisek...
..a biciklisek köszönnek!!
Áháhááá ordíthatok nekik , hogy "NYOMJÁTOK ÖCSÉÉÉÉM!" a zarcuksemrezdül, nemhogy intsenek... (mindegyszáligköcsög!)
Elnézést ha valakit megbántottam! Direkt volt..

Tomitomitomi ! Holegyképavasról?
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Tegnap elmentem outizni egy kicsit, outinak látszó tárggyal a seggem alatt (tehát még azt sem lehet mondani, hogy hegyikerós, pfuj), 33-ason a hídig.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Hegyen teszteltem, de attól még lehet, hogy itt síkon kibelezne egy óra alatt.:D

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Egy vagy két számmal nagyobb a seggem a tiednél. Más baj nincs. Örülj neki:-)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Én is tapasztalom, hogy szép és jó, a létszáma növekszik a bicajosoknak, de hogy a csordaszellem egyre kevésbé érhetõ tetten, az is egyértelmû. Vannak klikkek, akik elvannak, de szarnak a többire. Régebben persze nem voltunk ennyien, így egy klikkbe tartoztunk...:D
Ez a dolog a kiscsaj kapcsán meg elég szép nagy trógerság, az ilyennek szakadjon el a fékbogdene amikor a legjobban szüksége van rá. Én mondjuk idegenként is megálltam volna felajánlani egy taknyos zsepit, vagy egy imbuszkulcsot, bár gyanítom egyik sem oldott volna meg túl sok mindent.
Zsoci: jó az a nyereg, nemtom mibajod vele.:D

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Nem a hóvirágok miatt van. A nagy "kövek" vannak lezárva imígyen, mert a sziklákon ritka madarak költenek és így akarják a nyugalmukat védeni.
Akkor a savós helyett más lejövetet kell keresni?
Tegnap elmentem outizni egy kicsit, outinak látszó tárggyal a seggem alatt (tehát még azt sem lehet mondani, hogy hegyikerós, pfuj), 33-ason a hídig. 3 csoportban 10 emberrel találkoztam. Szerintetek hányan reagáltak bármit is köszönõ intésemre? Bámulni megbámultak, de semmi más. Egyáltalán, mi bajuk van ezeknek az embereknek? Én ezt nem értem. Az elsõ helyes megoldást beíró elmagyarázhatná nekem, hogy ebben a kultúrkörben miért nem divat köszönni a sporttársnak.

Amikor Dóri arccal legyalulta az aszfaltot - ismeritek már a történetet - két bringás tekert el mellettünk úgy, hogy meg sem álltak, nem kérdezték, mit csinálok a kicsi bömbölõ és egy másik gyerekkel meg a 3 bringával egyedül a Decathlon magasságában. Mindezt úgy, hogy mindketten csodálkozva belebámultak a Dóri csupa vér arcába. Az egyik egy országútis volt rendes kerós cuccban, a másik egy apuka, szintén 2 gyerekkel (!), kényelmesen karikázva. Végül úgy gyalogoltunk hárman hazáig (a bringák miatt taxit sem tudtam hívni), hogy a Dekától egészen idáig senki meg nem kérdezte, tud-e valamiben segíteni.
Akkor gondolkoztam, ezt elpanaszoljam-e nektek itt, úgy döntöttem, nem nyavalygok - de most már csak bosszant, hogy mennyien viselkednek közömbösen, legyen szó köszönésrõl vagy segítségnyújtásról.
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Aha, így már mindent értek.

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
A megfelelõ pulzusszám megtartása nem enged meg semmilyen egyéb mozdulatot,és hangos szót!:D

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Köszönõ intést írtam, nem beintõt:-). De ha legközelebb is ilyet tapasztalok lehet, hogy stílust váltok.
Mr. Bean Middle Finger Hello - YouTube