Lehet én is megyek, ha ilyen idõ lesz ! Az jó lenne

Akkor ott találkozunk.
Köszi az órás infót

Üdv.: Mariann
Sziasztok !
Holnap megy innen valaki az érsemlyéni túrára ?
Reggel 9h-kor indulnak a Csokonai színháztól.
Dina
Mert te lemérted az enyémet, mert én még nem.
Izom én ezt megcsináltam az enyémmel. Adok neked pumpát. Illetve meg tudom mondani, hogy beûlt-e a telód.ha már rugózás
épp az elõbb gondolkodtam rajta, hogy a rebámat 100-ról össze kéne nyomni 85-re, de epyc szerint be van ülve a telóm,
Nem nehezebb! Röfinek U-turn van, nekem race, és egyforma súlyuak.az u-turn nehezebb, nekem merevseggûbe felesleges
Ahhoz viszont nem lenne jobb egy U-Turn-ös (állítható rugóutas) cumó? Van rebában is ilyen.
majd szerzek olyan pumpát, oszt felfújom. tavasszal meg visszavetetem , mert 80as telóhoz van a váz tervezve. kékesen se volt vele bajom, de csak nem kéne a nyereg hegyén ülnöm végig
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Egyszer legalább jól beszélsz:ha már rugózás
rebát mindenkinek!
izom: nem feltétlenül jó, ha kevés ennyire benne a nyomás. Oké, hogy most nem 100-on van (ami nem értem, hogy neked miért baj. emelgeti az orrát? ha jól tudom, eddig is 100-as villa volt a Ferrariban, nem?
), de egy rázósabb lefelén meg felkoppanhat. Assejó azér'. Én a helyedben tennék bele elég luftot, oszt pá
Köszi az ötletet, sztem jó is lenne, de a telefont nem veszik fel, itt meg vmi át van állítva, üzenetet nem tudok küldeni a hirdetõnek
mindegy, próbálom hívogatni, remélem, még megvan
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."