Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2009. október 25. - 21:31

Gabicának sok boldogat!
Volt ám vidámkodás a hegyen is ma,a sár kifejezetten jót tett a bükknek.Újra mocskos kicsi disznó voltam,aki az orrával túrja a sz..t.(képletesen.Csak az oldalammal sikerült.)
És persze volt pár pillanat,amikor fotózgatni is ráértem.
http://mudweiser.lor...ctureid/9048441
Hát ez jó volt, köszi mindenkinek!
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2009. október 25. - 20:15

Írta 2009. október 25. - 19:23

HalihóMackó ne kímélj, töltsed fel a képeket, van amelyiket mutogatni szeretném :-)
Nem is tudom mit kínlódik..máskor mire hazaérünk a képek már a neten

(sörözik a pincében talán?

Írta 2009. október 25. - 19:05

Halihó
A Hosszúpályi-Monostorpályi-Létavértes útvonalat újraaszfaltozták.Áááá de jól siklik
Általában ez történik ott, ahol megszüntetni készülnek egy vasút vonalat. Egyébként most nyalták újra a szováti utat is, biztos siklik is, de én olyat nem szoktam az aszfalttal bepróbálni :-)
Jó volt a mai kis érsemjéni átruccanás, kimondottan finomra sikerült a pörkölt is amibõl ráadásul volt bõven.
Mackó ne kímélj, töltsed fel a képeket, van amelyiket mutogatni szeretném :-)
Írta 2009. október 25. - 18:26

A Hosszúpályi-Monostorpályi-Létavértes útvonalat újraaszfaltozták.Áááá de jól siklik

Írta 2009. október 25. - 09:25

Óraállítás van ma!
9.00-kor indulás. (A celebeknek is!)
Jó, hogy szóltál, de én már elõre állítottam az órát! Már 10 óra és még sehol senki! :-(
:-)
Írta 2009. október 25. - 08:07

Akit nem érdekel a celebkedés, az ráér háromnegyedre menni?
Óraállítás van ma!
9.00-kor indulás. (A celebeknek is!)

Írta 2009. október 25. - 08:02

Érsemjénbe megyünk, nem Érmihályfalvára.
Találkozó fél 9-kor a Csokonai színház elõtt. Aki szeret szerepelni:cool2:, jöjjön, mert a tv is kijön a hülyegyerekeknek!
A téli cucc otthon maradhat.
Akit nem érdekel a celebkedés, az ráér háromnegyedre menni?

Dina! Szemüveg nálam, viszem!
Írta 2009. október 24. - 22:58

Találkozó fél 9-kor a Csokonai színház elõtt. Aki szeret szerepelni:cool2:, jöjjön, mert a tv is kijön a hülyegyerekeknek!
tudod, hogy milyen hülye vagyok, elnéztem:)
MIhályfalvára koncertre akarok menni, má' összekevertem
Írta 2009. október 24. - 21:42

aki jön Érmihályfalvátra, és van a rebához pumpája, az hozza el nekem, és addig megsasolom, hogy a 75-80 kilóhoz mekkora nyomás kell, és felfújjuk, és örülni fogok, és meghívom egy gömb fagyira azt, aki segít
ennyi, köszi:)
Írta 2009. október 24. - 19:37

bár havernak van egy zefal, a reconnel együtt adtam el neki, a RS pumpám meg másnál van.
szóval ha nagyon nem találsz, valahogy eljuttathatom hozzád...

Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2009. október 24. - 19:13

ennyi, köszi:)
Írta 2009. október 24. - 19:07

Halihó
Szerintem menj elõtte egy román kört is,mert másképp nem leszel kihajtva(no meg kevés lesz a km is)és ráunsz a vánszorgásra....
Neked is halihó Kolléga, nem fogok ráunni a vánszorgásra, mivel mint írtam, nem a csapattal megyek. A román kör az automatikusan következik, de erre várok jelentkezõket is, akik úgy érzik, hogy 84 Km-en nem tudják kihajtani magukat és kevés lesz a km számukra, esetleg ráuntak a vánszorgásra.
Írta 2009. október 24. - 18:37

HalihóMivel a Magyar Nyelv nagy hódolója vagyok, ott a helyem az érsemjéni túra végállomásán, a Gúthi erdõn keresztül megyek, nem Debrecenbõl. Szép hétvégét mindenkinek!
Szerintem menj elõtte egy román kört is,mert másképp nem leszel kihajtva(no meg kevés lesz a km is)és ráunsz a vánszorgásra....
Írta 2009. október 24. - 17:36

Reggel még kertészkedésnek indult a napom, de alig vétettem 1-2 gereblyehúzást már éreztem, hogy ebbõl átöltözés lesz. Az elmúlt hetek hosszúcsöves kilóméterei után már majdnem furcsán éreztem magam a rövid nadrágban, de hamar feldolgoztam ezt a kis megrázkódtatást :-) Minden különösebb terv nélkül vágtam neki a szomszédos megye apró falvainak...... forrt a cefre mindenütt, nagyokat lélegeztem (muszáj is volt), asszem már majdnem ki is merítettem a zugivás fogalmát :-) Jó formában voltam, nyomtam is neki.......egyszerûen gyönyörû volt. 140Km-t mutatott az óra, mikor sikerült rálelnem egy visszavezetõ útra, de a túra java még csak ezután kezdõdött, felbukkant a messzeségben egyik kedvenc országúti elemem, a Belarus traktor, almát szállított pótkocsijában. 3 km-en át üldöztem 48-as tempóval mire sikerült megkapaszkodnom a szélárnyékában, 43-mal ment. Hazáig stéhereztem bõ 20km-en keresztül tüköraszfalton ebben a tempóban, nagyon élveztem. Így lett a túra végére 172Km.
Holnap mégszebb idõ lesz. Mivel a Magyar Nyelv nagy hódolója vagyok, ott a helyem az érsemjéni túra végállomásán, a Gúthi erdõn keresztül megyek, nem Debrecenbõl. Szép hétvégét mindenkinek!
Írta 2009. október 24. - 15:25

Amikor belépsz a firefox megkérdezi, hogy megjegyezze e a jelszót.hugy lehet megcsinálni, hogy ne léptessen ki?
asszem én is érsemlyénbe megyek a hegyek helyett, ingyen kaja:D
ma már voltam hármashegyalján is, 32 km odavissza, de kisvonattal:)
Arra ráklikkelsz, Igen , majd a könyvjelzõk közé felveszed a fórum fõoldalát. NEM a bikemagét.
Ezekután ha a könyvjelzõk közül választod a bikemagfórum lehetõséget, nem kell írosgálni semmit sehova.

Írta 2009. október 24. - 14:34

asszem én is érsemlyénbe megyek a hegyek helyett, ingyen kaja:D
ma már voltam hármashegyalján is, 32 km odavissza, de kisvonattal:)
Írta 2009. október 24. - 14:04

Írta 2009. október 24. - 12:07

Edikém! Reggel 8-kor már ébren is voltam és kutya bajom (szerencsére).
Az órát elõre, vagy hátra?
3-kor kell 2-re vissza,tehát tudsz egy órát még aludni!
Dina
Írta 2009. október 24. - 11:50

Röfi: egy liter tej és már vissza is kapcsolsz!
nekem bejött.
Edikém! Reggel 8-kor már ébren is voltam és kutya bajom (szerencsére).
Az órát elõre, vagy hátra?