Jól hangzik! Mikor lenne ez? Vagy magunk szerveznénk?
Saját szervezésre gondoltam.
Milostól indulunk és Zakopane-ban alszunk egyet, vagy lenyomjuk egyben.
Jól hangzik! Mikor lenne ez? Vagy magunk szerveznénk?
Halihó!
Ha EZT kitöltenétek nagyon-nagyon hálás lennék, és majd egy nagyobb közös összeröffenésnél meghálálnánk sütivel!
Barátnõm (igen Röfi, van ) érettségiéhez kellene.
köszipuszi!
Azon a közösségi hálón láttam, ahová már csak ti ketten nem regisztráltatok Somával.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Nem tudom Eszter, mi Oszival voltunk kint fürödni és tök jól mûködött a rendszer.
Epyc és akit még érdekelne egy Tátra kör: Tatry Tour - cyklistika, otvoren majstrovstv strednej Europy, cyklistika pre vetkch Mapa a profil
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Szevasztok!
Nyugi Atusch, nekem is elsõre a Muffinos födgömb jött be , és csak vagy 20 mp után láttam meg , hogy a goldsprintes képre van (az óra helyére) bemontázsolva a földgömb!
Ez a kenyér piritó nagyon karaj, fõleg ha a kenyérbe valóban bele tudja piritani a vw jelet! Soma valahogyan csinálunk egy ilyet , mert ez kúúúl! Pisti honnan szedted a képet?
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Luna: Ez már nyáron is üzemelt nem?
Epyc maszkja: SmirkMasks
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Ezmiez, torinói pirítós..?! szentáldoztatást még kovásztalan pirítóssal sem vállalok!
Hová lett a munka hõse fészbukról?
200 dollárért bármit rajzolok a pirítósra - csokifondüt vagy gofrit meg ingyen csinálok nektek
Szevasztok!
Nyugi Atusch, nekem is elsõre a Muffinos födgömb jött be , és csak vagy 20 mp után láttam meg , hogy a goldsprintes képre van (az óra helyére) bemontázsolva a földgömb!
Ez a kenyér piritó nagyon karaj, fõleg ha a kenyérbe valóban bele tudja piritani a vw jelet! Soma valahogyan csinálunk egy ilyet , mert ez kúúúl! Pisti honnan szedted a képet?
Biking may be hard, but it's easier than growing up!