Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Már az összes osztálytársamat beizzítottam, hogy jönnek az én bringás barátaim, mert azt hiszik csak kitalállak titeket!
Ne hagyjatok cserben! :)

Halihó

Akkor vársz minket?Kerplõ,gázduda lehet :D ?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Szóval, akit érdekel a ballagási táncom fõpróbája az jöhet 7 fele a zegyetem díszudvarára.

Ramosnesre nyomjátok?:) Mit táncoltok?

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Izom: mit csináltál a régi outi kormányoddal? Mert ha neked nem kell, nekem kéne, megvágnám és feldobnám Krumplira.

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Pénteken lesz (VAN) akkor valami összeröffenés?

Lívia táncikapróbája 7 körül kezdõdik,röhögünk egy jót,aztán....eddig tudom.

Ez így van!
Szóval, akit érdekel a ballagási táncom fõpróbája az jöhet 7 fele a zegyetem díszudvarára. Mindenkit beengednek, igen Csipisz, még a mi fajtánkat is! :peace:
Utána meg vár minket a pénteki iccaka!
Már az összes osztálytársamat beizzítottam, hogy jönnek az én bringás barátaim, mert azt hiszik csak kitalállak titeket!
Ne hagyjatok cserben! :)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Enté: Te csajokat is fotóztál?!

Lívia táncikapróbája 7 körül kezdõdik,röhögünk egy jót,aztán....eddig tudom.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

ixos

ixos

vendég

• fórumtag
  • 81 posts

Szóval hitelbe kell....elõbb kiképzed a blökit vakvezetni,aztán adod a szemed.:D

Igazából örzõvédõnek képzem ki, és ha valaki a szememre pályázik, akkor ráuszítom! :)
Azt hiszem, így már senkitõl nem fogok kapni kötelet, hogy elárultam gonosz tervem. :(

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Enté: Te csajokat is fotóztál?!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Bike Brno képek
http://bikebrno2009....x.fotoalbum.hu/

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

szili

szili

vendég

• fórumtag
  • 67 posts
Sziasztok!

A Brno-ból hozott Progress márkájú, XL-es méretû, hosszú ujjú aláöltözet sajnos kicsi lett. Kb. 180-185cm magas embernek megfelelõ méretû lehet.
Szóljon, akit érdekel 3eFt-ért!

Ha valaki pedig nyerget, nyeregcsövet szeretne: http://piacter.bikem...=247819&cat=all

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Mint már írtam, 3-4 m kellene. Olyan is bõven jó, ami már mászásra nem alkalmas. Kutyakiképzõ pórázt akarok belõle fabrikálni...
Természetesen nem ingyé kéne... a két szép szememért :P

Szóval hitelbe kell....elõbb kiképzed a blökit vakvezetni,aztán adod a szemed.:D

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
ChainReaction rendelés menne. Valakinek valami? Szerdáig szóljon akinek kell. Legkésõbb pénteken elmegy a rendelés.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

... a két szép szememért :P

:lol1::rofl:

Csipisz: itt van nálam a dobozod (túszként tartom fogva), valamelyik nap bedobom az irodádba! :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

milyen objektív? én hoztam most párat hollandból mert ott olcsóbb mint itthon. csak már eladtam õket, ha kell vmi írj, megnézem kint...

valaki nem használ Senseo kávéfõzõt, van pár doboz kávépárnám hozzá féláron hollandból:)

Szia!

Egy alap olympus zuiko 14-42 es standart obi, a sráctól megvettem az 510es vázat, aztán úgy hozta a sors, hogy hozzájutott egy ilyen obihoz, és továbbadná nekem...

ilyen kategóriájú obikat milyen áron tudsz szerezni(14-42, 40-150, esetleg sigma)?

ui: fotós topikban folyt...

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts

Üdv!

Valaki véletlenül nem jár fenn Debrecenbõl Pesten a hétvégén?
El kellene hozni nekem egy fényképezõ objektívet, ha lehetséges...

elõre is köszi!

milyen objektív? én hoztam most párat hollandból mert ott olcsóbb mint itthon. csak már eladtam õket, ha kell vmi írj, megnézem kint...

valaki nem használ Senseo kávéfõzõt, van pár doboz kávépárnám hozzá féláron hollandból:)

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts
Üdv!

Valaki véletlenül nem jár fenn Debrecenbõl Pesten a hétvégén?
El kellene hozni nekem egy fényképezõ objektívet, ha lehetséges...

elõre is köszi!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Korcs: 44 vagy 41 a lábméreted? ;)

42 és 2/3...

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Dani: Dété?Elõször akkor ültem fixin,amikor egy ilyen beállt....bmx en.És flipflop agy se kellett hozzá!Az volt az életem leghosszabb repülése.....
Ixos:reméltem, nem az erdõbe mész kötéllel.Ha mégis, vigyél magaddal valakit,aki visszahozza a bicajt!:D
Köszi az infót Soma,én még a régi helyen kerestem,de ott nem volt.Semmi.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Bethlen utcán Szalag és zsinórgyár bemutatóterme...olcsóbb mint a Mountex.Színben is van választék.(ahova a lottózó költözött,az új udvaros rész)

Pinyó:szombaton a Máltain sport/egészségnap lesz és pénteken a termbe pakolják be a cuccokat,tombolát.Ping-pong elmarad :(

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

ixos

ixos

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Mint már írtam, 3-4 m kellene. Olyan is bõven jó, ami már mászásra nem alkalmas. Kutyakiképzõ pórázt akarok belõle fabrikálni...
Természetesen nem ingyé kéne... a két szép szememért :P

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
vagy kölcsönbe kellene??