Vagy majd matekórán kialszod magad...?
Mindig a fontos tárgyak kerülnek háttérbe....

Vagy majd matekórán kialszod magad...?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Ma kiderült, hogy az úszótechnikám kb. 3-4 év kihagyás után nem fejlõdött
Luna: hozod a lyányokat is? Legalább látnák Levi o.társai, hogy nem csak bringás barátai, de rajongói is vannak
Levi, hovamenjünkhányra?
Ma kiderült, hogy az úszótechnikám kb. 3-4 év kihagyás után nem fejlõdöttEz így van!
Szóval, akit érdekel a ballagási táncom fõpróbája az jöhet 7 fele a zegyetem díszudvarára.
Utána meg vár minket a pénteki iccaka!
Ne hagyjatok cserben!
gondoltam rá, csak elhúzott mellettem, meg akkora paraszt nem akartam lenni
tavaly nyáron egyszer utánavágtam az egyiknek egy kulacsot, tele volt, kongott nagyon, de nem állt meg:aniolek_n
Pofa beee? A régi nagyok a DVSC-nél, vagy az Oxigénnél csak egy ilyen szimpla beszólásra szétkapták az autót a paraszttal együtt.
Hogy hová züllött ez a világ?
Azért nyugodtam megnevelheted az ilyet, pl. úgy, h elegánsan beköpsz az ablakon, csak aztán te legyél a gyorsabb!:scared:
erre mondta, hogy pofa be, van lámpám?
mire meg tudtam volna paskolni a kocsi oldalát, elhúzott mellõlem, csak egy félhangos "faszkalap"-ra tellt tõlem. próbáltam shortcuton elévágni, de már nem láttam a kocsit.
van elölre is lámpám, hátulra is, sõt mostanában fejlámpám is, és olyan gatyafogó fényvisszaverõ szalagom is, és reflexcsíkos gumim is, és ezeket mind használom egyszerre!
Dina
Ilyen néha velem is elõfordul, olyankor én felmegyek a járdára, és nem rakom neki nyélen. Az útra, ha nincs lámpám nem megyek le. Amikor anyával néha a kocsiban ülök, látunk néhány embert kivilágítatlanul, és hát nem gyenge, mennyire "láthatatlanok". Ezzel az egyledes vacakkal is féltem az életem, de több a semminél. Az útról meg ne is beszéljünk. Egyre több úton van az, hogy alig lehet menni az út szélén, mert fel van gyûrõdve. Nem kicsit veszélyes, pláne ha vizes, elég 1x megcsúszni, azon a gyûrõdésen, könnyû utána elesni.görgõzzetek
jöttem 5 körül hazafele, már sötét volt, de nem gondoltam, hogy elhúzódik a dolgom, nem volt lámpám
a keresztezõdésben állt egy kocsi, én mögé álltam be. egyszer csak érzem, hogy megindul a biciklim. hátranézek, hogy wtf?! egy csávó jött rám a pickupjával, megtolta a hátsó kerekemet. elkaptam a kerót, nehogy jobban megtolja a kis buzi, mutattam neki, hogy húzza le az ablakot. egy 50-55 körüli csávó volt, kérdeztem, hogy mi a baj.
erre mondta, hogy pofa be, van lámpám?
mire meg tudtam volna paskolni a kocsi oldalát, elhúzott mellõlem, csak egy félhangos "faszkalap"-ra tellt tõlem. próbáltam shortcuton elévágni, de már nem láttam a kocsit.
szóval ekkora tulkok járnak a városban, és még ennél is azobbak :rocketman
lámpája meg mindenkinek legyen, ha világosban is indul el:okularnik
Na majd decemberben, ha hazajön Sanyi, tart nekünk egy welcome spinninget, és mivel ott dolgozott gondolom el tudja intézni, hogy ingyér legyen...
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Na majd decemberben, ha hazajön Sanyi, tart nekünk egy welcome spinninget, és mivel ott dolgozott gondolom el tudja intézni, hogy ingyér legyen...Bub!
Megnéztem,csak pénteken van reggel spinning..és 7600 szép magyar forint egy 10 alkalmas bérlet.Ez már majdnem üti a százezerkétszázat....háát nem tudom
A Vezérben 6500 és 2 hónapig érvényes és van benne heti 2 délelõtt... hm??
Dina
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.
...........mert azt hiszik csak kitalállak titeket!
Ne hagyjatok cserben!
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."