Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Vagy majd matekórán kialszod magad...? :D

Mindig a fontos tárgyak kerülnek háttérbe....:D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Ma kiderült, hogy az úszótechnikám kb. 3-4 év kihagyás után nem fejlõdött :) Luna: hozod a lyányokat is? Legalább látnák Levi o.társai, hogy nem csak bringás barátai, de rajongói is vannak :)

Ovistársai...? :)

Nem tudom, esetleg Annát :) ha meg nem, hát majd mi rajongunk érte ;)

Amúgymeg mérnemalszolmá', Dani? Holnap nincs iskola, he? Vagy majd matekórán kialszod magad...? :D

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Levi, hovamenjünkhányra?

Ez így van!
Szóval, akit érdekel a ballagási táncom fõpróbája az jöhet 7 fele a zegyetem díszudvarára.
Utána meg vár minket a pénteki iccaka!

Ne hagyjatok cserben! :)

Ma kiderült, hogy az úszótechnikám kb. 3-4 év kihagyás után nem fejlõdött :) Luna: hozod a lyányokat is? Legalább látnák Levi o.társai, hogy nem csak bringás barátai, de rajongói is vannak :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
;)

most az alvós csapatban van jelenésem, jóccakát:)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

gondoltam rá, csak elhúzott mellettem, meg akkora paraszt nem akartam lenni

tavaly nyáron egyszer utánavágtam az egyiknek egy kulacsot, tele volt, kongott nagyon, de nem állt meg :) :aniolek_n

Be vagy véve a csapatba!:cheers:
Twelve times ironman

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Pofa beee? A régi nagyok a DVSC-nél, vagy az Oxigénnél csak egy ilyen szimpla beszólásra szétkapták az autót a paraszttal együtt.
Hogy hová züllött ez a világ?:D
Azért nyugodtam megnevelheted az ilyet, pl. úgy, h elegánsan beköpsz az ablakon, csak aztán te legyél a gyorsabb!:scared:

gondoltam rá, csak elhúzott mellettem, meg akkora paraszt nem akartam lenni

tavaly nyáron egyszer utánavágtam az egyiknek egy kulacsot, tele volt, kongott nagyon, de nem állt meg :) :aniolek_n

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
nézzétek, mit találtam...:icon_smil

Posted Image

Levi, hovamenjünkhányra?

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

erre mondta, hogy pofa be, van lámpám?

mire meg tudtam volna paskolni a kocsi oldalát, elhúzott mellõlem, csak egy félhangos "faszkalap"-ra tellt tõlem. próbáltam shortcuton elévágni, de már nem láttam a kocsit.

Pofa beee? A régi nagyok a DVSC-nél, vagy az Oxigénnél csak egy ilyen szimpla beszólásra szétkapták az autót a paraszttal együtt.
Hogy hová züllött ez a világ?:D
Azért nyugodtam megnevelheted az ilyet, pl. úgy, h elegánsan beköpsz az ablakon, csak aztán te legyél a gyorsabb!:scared:

Lámpa meg kell, hát persze!:)
Twelve times ironman

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

van elölre is lámpám, hátulra is, sõt mostanában fejlámpám is, és olyan gatyafogó fényvisszaverõ szalagom is, és reflexcsíkos gumim is, és ezeket mind használom egyszerre!

De most úgy ítélted meg, hogy elõ kell kapni a mindent felülíró vészforgatókönyvet :-)
Azt soha ne feledd: Mielõtt a baj megtörtént volna még minden a legnagyobb rendben volt.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
tudom én Dina, de a fene gondolta, hogy elhúzódik a dolgom, és sötétben megyek haza.

van elölre is lámpám, hátulra is, sõt mostanában fejlámpám is, és olyan gatyafogó fényvisszaverõ szalagom is, és reflexcsíkos gumim is, és ezeket mind használom egyszerre!

nagyon ritkán történik ez meg velem, most éppen ilyen nap volt sajnos.

azért írtam le a történetet, hogy másokkal ez ne történjen meg

a diplomának ehhez semmi köze, de igenis fõnökasszony, kussolok :aniolek_n

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
De, hogy mennyire nem elég a világítás, arra egy jó példa, akit nem érdekel ne olvassa!
:Rendesen sötét volt, este 10h körül járt. Debrecen felõl sedertem hazafelé, Sámson után jön egy tanya, melynek neve Tamásipuszta. Itt van egy párszáz méter bringa út. A védelmi pajzs ott dekkolt párban a kocsma elõtt és figyeltek erõsen, messzirõl villant a kék ajtó, lehajtottam a bringaútra, egyébként nem szoktam. Világításom volt és ízzott is megfelelõen, de sajnos olyanok sétáltak (lõdörögtek) elõttem akik nem csak a segélyt de a fényt is nyelik korlátlanul, azt mondanom sem kell, hogy erõs 40-nel zargattam is a tempót :-) Alig tudtam megállni, majdnem közzéhajtottam a négyesfogatnak, szólni nem mertem, tepertem tovább, majd jó szolgálatot biztosúrak köszöntés és ismét tempó hazáig.

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Izom!!! A lámpa a saját védelmedért is van,úgyhogy tényleg pofa be,ne legyél ennyi diplomával ilyen butus,hogy koztáztatod feleslegesen a testi épséged!!!!!

Dina

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

görgõzzetek ;)

jöttem 5 körül hazafele, már sötét volt, de nem gondoltam, hogy elhúzódik a dolgom, nem volt lámpám

a keresztezõdésben állt egy kocsi, én mögé álltam be. egyszer csak érzem, hogy megindul a biciklim. hátranézek, hogy wtf?! egy csávó jött rám a pickupjával, megtolta a hátsó kerekemet. elkaptam a kerót, nehogy jobban megtolja a kis buzi, mutattam neki, hogy húzza le az ablakot. egy 50-55 körüli csávó volt, kérdeztem, hogy mi a baj.

mire meg tudtam volna paskolni a kocsi oldalát, elhúzott mellõlem, csak egy félhangos "faszkalap"-ra tellt tõlem. próbáltam shortcuton elévágni, de már nem láttam a kocsit.

szóval ekkora tulkok járnak a városban, és még ennél is azobbak :rocketman

lámpája meg mindenkinek legyen, ha világosban is indul el:okularnik

Ilyen néha velem is elõfordul, olyankor én felmegyek a járdára, és nem rakom neki nyélen. Az útra, ha nincs lámpám nem megyek le. Amikor anyával néha a kocsiban ülök, látunk néhány embert kivilágítatlanul, és hát nem gyenge, mennyire "láthatatlanok". Ezzel az egyledes vacakkal is féltem az életem, de több a semminél. Az útról meg ne is beszéljünk. Egyre több úton van az, hogy alig lehet menni az út szélén, mert fel van gyûrõdve. Nem kicsit veszélyes, pláne ha vizes, elég 1x megcsúszni, azon a gyûrõdésen, könnyû utána elesni.
Izom: ha szól azért, hogy miért közlekedsz így, az jogos, de azért ez már túlzás. Nekem legutóbb akkor szólt be autós, amikor a Csapó utcáról mentem a Péterfiára, és nem közlekedtem szabályosan, mert ugye az az lett volna, ha áttolom a zebrán a bicajt, végigkerekezek a bringaúton a keresztezõdésig, ott megint áttolom, és megyek tovább. Én ehelyett azt választottam, hogy az autóúton lekanyarodtam a Burgundiára(?) és ott az úton mentem, majd megint lekanyarodtam. Ekkor szóltak be, hogy BICIKLI ÚT, KÖCSÖG. Valahol igaza volt, elismerem. A közelmúltban a kérdéses bringaúton mentem, amikor egy család teljes szélességben elfoglalta a bringautat. Utána még õk voltak felháborodva, hogy mertem szólni, hogy márpedig ez bicikli út, ne itt közlekedjenek. Nem ez volt az elsõ eset, többek között ezért sem szoktam atmenni azért, mert ott bringaút van.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Izom, azért sötétben és víztõl fénylõ mindenségben lámpa nélkül ott a járda és toljad neki!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
görgõzzetek ;)

jöttem 5 körül hazafele, már sötét volt, de nem gondoltam, hogy elhúzódik a dolgom, nem volt lámpám

a keresztezõdésben állt egy kocsi, én mögé álltam be. egyszer csak érzem, hogy megindul a biciklim. hátranézek, hogy wtf?! egy csávó jött rám a pickupjával, megtolta a hátsó kerekemet. elkaptam a kerót, nehogy jobban megtolja a kis buzi, mutattam neki, hogy húzza le az ablakot. egy 50-55 körüli csávó volt, kérdeztem, hogy mi a baj.

szóval ekkora tulkok járnak a városban, és még ennél is azobbak :rocketman

lámpája meg mindenkinek legyen, ha világosban is indul el:okularnik

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Na majd decemberben, ha hazajön Sanyi, tart nekünk egy welcome spinninget, és mivel ott dolgozott gondolom el tudja intézni, hogy ingyér legyen... :D

A spinningnél jobb egy szobabicikli............lehet vele bunny-hop ozni,és a kocsma elõtt is leteheted, senki nem megy el vele......
Sanyi meg elõbb túl kell élje a "welcome back Sanyi" alleycat-et!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Bub!

Megnéztem,csak pénteken van reggel spinning..:( és 7600 szép magyar forint egy 10 alkalmas bérlet.Ez már majdnem üti a százezerkétszázat....háát nem tudom :(

A Vezérben 6500 és 2 hónapig érvényes és van benne heti 2 délelõtt... hm??

Na majd decemberben, ha hazajön Sanyi, tart nekünk egy welcome spinninget, és mivel ott dolgozott gondolom el tudja intézni, hogy ingyér legyen... :D

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Bub!

Megnéztem,csak pénteken van reggel spinning..:( és 7600 szép magyar forint egy 10 alkalmas bérlet.Ez már majdnem üti a százezerkétszázat....háát nem tudom :(

A Vezérben 6500 és 2 hónapig érvényes és van benne heti 2 délelõtt... hm??

Dina

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
Levi drágám! én ott leszek és hangosan nyílvánítom majd a tetszésemet! :glaszcze:

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentõ példának.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

...........mert azt hiszik csak kitalállak titeket!
Ne hagyjatok cserben! :)

Hát ja.Ilyen beteg, fetisiszta embereket csak hallózni vagy klónozni lehet..........Gyere le a cuccról punk!

Kerót bevihettyük?!azzal integetnénk.......................

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."