Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Bub!

Megnéztem,csak pénteken van reggel spinning..:( és 7600 szép magyar forint egy 10 alkalmas bérlet.Ez már majdnem üti a százezerkétszázat....háát nem tudom :(

A Vezérben 6500 és 2 hónapig érvényes és van benne heti 2 délelõtt... hm??

Halihó

Akkor 1100huf a különbség,és ezért el kell zarándokolni egy kicsit messzire.Fõleg ha szar az idõ és hideg van.Van ott is szauna(ingyér)?
Ki volt már ott?Beszámolhatna az ottani létesítményrõl,meg az órákról.Remélem nem csak spinnracing van..
Vegyünk ide is,oda is :D!

A hét képe :)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Csipisz: Olyan jót szórakoztam a hírdetéseden. :D De szerintem a sáros képet cseréld le egy közeli a "tunningról", jobb mutatni azt a részt amit építettél, hogy látszódjon milyen minõségben csináltad.

Ha még nem lett volna: http://www.underworldkupa.hu/hirek.php

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Tiltakozom Bíró úr! Új kerék összefûzése (az agy általában használható marad) és új kerék vásárlása esetén a belsõ- külsõ gumi és a felniszalag átszerelése; hátsó kerék esetén a fogsor le- illetve felszerelése munkadíjat von maga után, melyet a károsultnak kell megfizetnie.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
én keró-felniról beszéltem, és nem 630asról, hanem 622-esrõl:D
és kocka is, ha jól gondolom

nitro: ha kuka, akkor azon nincs munkadíj, max szemétszállítási;)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

ha kihívod õket, hogy tönkrement a 3000 ftos felnim egy döccenõn ...

értem mit mondasz, de akkor se mennek ki, ha apuka összeverte kék-zöldre anyukát, ha nem folyt vér

ami anyagköltséggel és munkadíjjal máris bõven a duplája.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Ha szerinted egy autó felni 3e forint, akkor 2 garnitúrát kérnék! :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
ha kihívod õket, hogy tönkrement a 3000 ftos felnim egy döccenõn ...

értem mit mondasz, de akkor se mennek ki, ha apuka összeverte kék-zöldre anyukát, ha nem folyt vér

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

szerinted kinevet a rendõr, hogy odahívod, vagy kinevet?:)

Miért nevetne ki? Baleset az ilyen nevetséges, vagy mi? Csak mert nekem már ment tönkre így felnim és hidd el, nem volt olyan vicces.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
szerinted kinevet a rendõr, hogy odahívod, vagy kinevet?:)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Autóknál úgy mûködik a "játék", hogy megállsz ott, ahol történt a baleset, lefotózod (a kereket is, meg a kátyút is), rendõrt hívsz, aki jegyzõkönyvet vesz fel és utána biztosítóhoz fordulsz (kb. itt meg is dõlt a bringás dolog). Biztosító pedig elvileg jelenti az út közútkezelõje felé, ami vagy a Magyar Közút Nonprofit Zrt., vagy a PolgárJenõ Hivatal.

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

szerintem meg felejtsd el, ez van sajnos:(
milyen felni volt?

Szerencsére egy régi cseh gyártmányú szimpla falú 622-es volt. Már érett a cserére, de ugyanez megtörténhetett volna egy új felnivel is.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
szerintem meg felejtsd el, ez van sajnos:(
milyen felni volt?

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

A héten telibe találtam egy nagy kátyút hazafelé, sajnos tele volt vízzel és nem látszott a mélysége. Ma Titty megnézte a kereket és sajnos kuka a felni. Ilyenkor van valami lehetõség az út üzemeltetõjére hárítani a felmerülõ költségeket? Ha igen, mire van szükség (tanú, fénykép, stb.) ehhez?

Elvileg van lehetõség panaszkodni, fotóval meg ilyesmivel, de olyat még nem hallottam hogy fizettek volna.Bár olyat sem hogy nem, egy próbát megér.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
A héten telibe találtam egy nagy kátyút hazafelé, sajnos tele volt vízzel és nem látszott a mélysége. Ma Titty megnézte a kereket és sajnos kuka a felni. Ilyenkor van valami lehetõség az út üzemeltetõjére hárítani a felmerülõ költségeket? Ha igen, mire van szükség (tanú, fénykép, stb.) ehhez?

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Ha valaki akar a környezetetekben egy tankot,ami keveset fogyaszt: http://piacter.bikem...?product=263528

Holnaptól elvileg én is össztelós xcpapa leszek!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

az "igyunk reggelig " mára már teljesen elképzelhetetlen lett :D

Még jó, hogy én ezt össze tudom kapcsolni a munkámmal! :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

a matek álmai tudománya - csakis erre céloztam :D

(amúgy kíváncsi vagyok, ebben a pillanatban milyen órán kornyadozik... éjfél körül még zölden világított a kis drága...)

Pedig a matek az a lusta emberek tárgya :) Simán el lehet menni vizsgázni úgy, hogy pusztán improvizálsz és nem kell heteket seggelni ;)

Amúgy meg a Dániel fiatal, bírja az éjszakázást! Fénykoromban még én is hajnal 2-3-ig ültem a gép elõtt.... :) Most már 10-kor kussolás van és az "igyunk reggelig az ibolyában" mára már teljesen elképzelhetetlen lett :D

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Mindig a fontos tárgyak kerülnek háttérbe....:D

a matek álmai tudománya - csakis erre céloztam :D

(amúgy kíváncsi vagyok, ebben a pillanatban milyen órán kornyadozik... éjfél körül még zölden világított a kis drága...)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
most hogy itt a hétvége, ideje alapozni, de görgõ ahhoz nem kell :P

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Pofa beee? A régi nagyok a DVSC-nél, vagy az Oxigénnél csak egy ilyen szimpla beszólásra szétkapták az autót a paraszttal együtt.
Hogy hová züllött ez a világ?:D
Azért nyugodtam megnevelheted az ilyet, pl. úgy, h elegánsan beköpsz az ablakon, csak aztán te legyél a gyorsabb!:scared:

Lámpa meg kell, hát persze!:)

Todit nem azért üttötték le Pesten, mert visszadobta a fószer kihajított csikkét a kocsiba?! Csak azért mondom, mert óvatosan a terepjárós, pickup-os arcokkal, meg a beköpködéssel, nem mindnek csak a szája meg a kocsija nagy:-DDD

görgõzzetek ;)

Jut eszembe nem kell a Tacx görgõm?! Eladó! Legalább alapozhatsz vele:-D