ezzel csak a saját hülyeségedrõl próbálsz terelni, vagy csak lusta vagy az igazad bizonyítani? nekem végülis mindegy
Látod Geri, ha csak egy kicsit is visszaolvasnál, már értenéd az összefüggéseket nem írnál be ide ilyen sértõdött szöveget

ezzel csak a saját hülyeségedrõl próbálsz terelni, vagy csak lusta vagy az igazad bizonyítani? nekem végülis mindegy
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Totál felesleges, úgysem olvasod vissza
Intimtorna Illegál: "Kedvenc mindenem a biciklim "
HegyiKecske
Hajdúsági KTE
Ha olyan van, hogy izé, vagy akármi, vagy éppen nem lesz semmi más, amitõl még akár olyan is lehetne, akkor lehet én is részt veszek ezen közösségi összejövetelen!
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Izom, mit tettél Levivel???
elmondhatod te is, ha érted
IZOM:A Tátra túra (szombat-hétfõ) ~15000-bõl jött ki, azt, hogy jó volt-e kérdezd Editõl és Krisztõl.
Dina: Jó a cipõ két zoknival?:-)
Dina
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Izom, mit tettél Levivel???...A többit sajna a vizsgaidõpontok döntik el, de egy karácsony utáni bejgliégetõ 27-i idõpont szerintem jó lenne. Az vasárnapra esik és remélem 2 ünnep közé nem raknak vizsgát.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
nem lesz vmi elliket decemberben mondjuk két ünnep közt?
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"