Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Igazad van! büszke vagyok nõtársamra!:victory:
(mégis muszáj volt visszaidéznem a szitut, túl vicces volt...)
:muah1:

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás

igazából nem is egyedül vetted: Zsoci fürdõkádból osztotta az eszet :prysznic:én meg közvetítettem:icon_bigg

ez így igaz :) meg kiokosított jó elõre Csipisz is, meg Marci öcsém is
de mertem benne egyedül dönteni, nna :P
mondtam is Zsoltinak: épp akkor kell az ápoltságnak hódolnia, amikor egy siddel a kezemben döntéshelyzetben vagyok, és még el akarom érni az utolsó IC-t...?! :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

...Zsoci fürdõkádból osztotta az eszet :prysznic:én meg közvetítettem:icon_bigg

Hiába, a szakma megköveteli a 24h-s supportot minden helyzetben :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás

- még sosem vettem villát egyedül.. :usmiech_o

igazából nem is egyedül vetted: Zsoci fürdõkádból osztotta az eszet :prysznic:én meg közvetítettem:icon_bigg
:muah1:

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

(amúgy villát én sem vettem még egyedül. tavaly karácsonyra kaptam egy egész étkészletet, amiben volt kés, meg kanál is.... nemondjsemmitszarpoénvolt)

Halihó

Egyszer láttam egy hajléktalant:letéve elé egy kés és kanál,középen a tábla:
Villára gyûjtök!
Erre inkább adok neki,minha odajön,hé haver van egy cigid?Legalább maradt benne némi humor,mégha cigi is lesz a vége,vagy fagyálló..

Enté:mikorra várható hát ez az év kerékpárbuli?Tiszta kosz már a fixi.. :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Valaki át tudná küldeni mz/x számát privátban?:) Köszi!

lunática: tegnap megnyomogattam a vellát és Csipisz igen jó munkát végzett :) Jó kis villa lesz az Annának!

(amúgy villát én sem vettem még egyedül. tavaly karácsonyra kaptam egy egész étkészletet, amiben volt kés, meg kanál is.... nemondjsemmitszarpoénvolt)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás

karbantartás szimmeringcserével, tuningos olajcserével, judy race ben(dettó sid csak rugós)a-z ig 9500 volt nemrég egy srácnak
Sunny- nak meg újabban naponta szedjük szét a fox 40 et tuningolgatni....de ez a szponzoráltság varázsa!én meg örülhetnék:ez csak egy wördkáp vella!

akkor nem is annyira irreális az ár, tekintetbe véve, hogy Bp.

lényeg, hogy jó lesz a villa Annának - még sosem vettem villát egyedül.. :usmiech_o

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
karbantartás szimmeringcserével, tuningos olajcserével, judy race ben(dettó sid csak rugós)a-z ig 9500 volt nemrég egy srácnak
Sunny- nak meg újabban naponta szedjük szét a fox 40 et tuningolgatni....de ez a szponzoráltság varázsa!én meg örülhetnék:ez csak egy wördkáp vella!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Budapesten el merik kérni az árát a telószerelésnek. Itt kérnék 6000et egy villakarbantartásért+az anyag... :D
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás

Luna: a sid most mocorog szépen, egy hibája van:visszautat csak szerszámmal lehet éllítgatni rajta.Persze ezt elég egyszer belõni, nem cucc.

Örülök neki...
A visszaút állítás hibája általános....

Dejódejódejóóóóó.. :)
akkor jót sikerült venni..?

kicsit izgultam, mert a srác azt mondta, azért adja el, mert a sid nem bírja el a súlyát - ami valszleg igaz, mert ránézésre volt vagy 90 kg.. igen ám, de ahogy beléptem a lakásába, mit látok? a bringáját, benne egy másik sid villa :scared:
mondom neki, nem úgy volt, hogy téged a sid nem bír el, megint sidet tettél a keródba? azt mondja erre, hogy ez már majd elbírja õt, mert ez egy karbonváz...
szóval elég zavaros választ adott, kicsit gyanakodni kezdtem, miért adja el, ha jó neki a sid :chin:

meg azt is mondta, hogy 13 E volt a simmering- és olajcsere, ami szintén elég kevéssé hihetõ

mindegy, ha azt mondjátok, jó a villa, mindegy, mi mindent hordott össze az a fazon, nna. :)

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás

Harmónika mindenekfelett :D Nem akarom fusztráltnak érezni magamat és remélem ez téged sem gátlásolja semmibe' :D

Már éppen "idegállapot lett rajtam úrrá" és "rámjött a deperszió" de még bírom. (Õslakosok a Maunikába')
Ride 'n' roll

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

NITRO:
Ott is a nagy népsûrûség miatt építenek emeletes házakat?
Mi itt nem is tudjuk felfogni, micsoda szenvedés lehet neked ott az élet... :cry:
http://picasaweb.goo...633023152940354

Sierra Nevada egy síközpont, ezek a házak mind mind szállodák. Ráadásul a település legalsó és legfelsõ épülete közt közel 400 méter szintbeli különbség van, lényegében felhúzták a várost egy relatív lankás hegyoldalra. Jah és ez Európa legdélebbi síterepe, nagyon felkapott, ezért horror árban vannak a bérletek és úgy általában minden. A szenvedésrõl meg ne is beszéljünk... Meredek emelkedõk, 3000 fölött érezhetõen ritkább levegõ... brrrrr (aki lincselni akar, tudja mikor és hova érkezek :) )

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Nem mondtam, h nevettél rajta.:) Na jóvan, béke a lényeg, tudod nem bírom a feszültséget, szeretem a HARMÓNIKÁT.:D:D

Harmónika mindenekfelett :D Nem akarom fusztráltnak érezni magamat és remélem ez téged sem gátlásolja semmibe' :D

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás

ynga: egy apró kiegészítéssel élnék, most kivételesen nem izmon nevettem :)

Nem mondtam, h nevettél rajta.:) Na jóvan, béke a lényeg, tudod nem bírom a feszültséget, szeretem a HARMÓNIKÁT.:D:D
Ride 'n' roll

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Luna: a sid most mocorog szépen, egy hibája van:visszautat csak szerszámmal lehet állítgatni rajta.Persze ezt elég egyszer belõni, nem cucc.

Örülök neki...
A visszaút állítás hibája általános....
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Izom: szerintem inkább maradj. Én nem akarom, hogy ilyen piszlicsáré baromság miatt hagyd itt ezt a fórumot. Tudod, ismersz engem, minden apró szarra lecsapok, csak hogy cuffolhassalak :) Ami a lényeg, hogy tinisen írjam: PÍSZ! :) És igyál egy kisgyászt a nevemben is ;)

ynga: egy apró kiegészítéssel élnék, most kivételesen nem izmon nevettem :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
köszi ynga, ha ez tényleg így van, akkor így értem:)

csak epyc baszik leírni, én meg visszaolvasni :D

na hanyagolom ezt a fórumot, mindig csak gondolkodni kell, örüljetek, szervezzetek bulit.

igyekszem csak akkor írni, ha nagyon fontos, vagy ha nagyon berúgtam:szampan:

(ma azért még fogok józanon)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Értetlen vagy Izom.....:D

Luna: a sid most mocorog szépen, egy hibája van:visszautat csak szerszámmal lehet éllítgatni rajta.Persze ezt elég egyszer belõni, nem cucc.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás
Epyc-Geri dráma: Azt hiszem sokkal egyszerûbb normálisan egyszer leírni, mint ez így oda-vissza.

Geri: Nitro megírta mikor jön haza, mikor jó neki az Alleycat. Ezután Levi megkérdezte Nitrot mikor ér rá. Epyc pedig ezzel humorizált, hogy te a híres-hírhedt figyelmetlen-vissza-nem-olvasó mit mûveltél Levivel, h õ is ilyenné vált. Ennyi a nagy sztori, nem kell túlbonyolítani. Hagyjátok abba a bunkózást, mert szétcsapok köztetek, na!:)
Ride 'n' roll

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
De én már leírtam Izom. Vagy nem hiszel bennem, hogy ezt a komoly összefüggést kihámozom? Ccccc.:)