Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Írta 2009. november 25. - 23:24

(mégis muszáj volt visszaidéznem a szitut, túl vicces volt...)
Írta 2009. november 25. - 18:42

igazából nem is egyedül vetted: Zsoci fürdõkádból osztotta az eszet :prysznic:én meg közvetítettem:icon_bigg
ez így igaz

de mertem benne egyedül dönteni, nna

mondtam is Zsoltinak: épp akkor kell az ápoltságnak hódolnia, amikor egy siddel a kezemben döntéshelyzetben vagyok, és még el akarom érni az utolsó IC-t...?!

Írta 2009. november 25. - 16:53

...Zsoci fürdõkádból osztotta az eszet :prysznic:én meg közvetítettem:icon_bigg
Hiába, a szakma megköveteli a 24h-s supportot minden helyzetben

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. november 25. - 16:34

- még sosem vettem villát egyedül.. :usmiech_o
igazából nem is egyedül vetted: Zsoci fürdõkádból osztotta az eszet :prysznic:én meg közvetítettem:icon_bigg
Írta 2009. november 25. - 13:18

Halihó(amúgy villát én sem vettem még egyedül. tavaly karácsonyra kaptam egy egész étkészletet, amiben volt kés, meg kanál is.... nemondjsemmitszarpoénvolt)
Egyszer láttam egy hajléktalant:letéve elé egy kés és kanál,középen a tábla:
Villára gyûjtök!
Erre inkább adok neki,minha odajön,hé haver van egy cigid?Legalább maradt benne némi humor,mégha cigi is lesz a vége,vagy fagyálló..
Enté:mikorra várható hát ez az év kerékpárbuli?Tiszta kosz már a fixi..

Írta 2009. november 25. - 09:11

lunática: tegnap megnyomogattam a vellát és Csipisz igen jó munkát végzett

(amúgy villát én sem vettem még egyedül. tavaly karácsonyra kaptam egy egész étkészletet, amiben volt kés, meg kanál is.... nemondjsemmitszarpoénvolt)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. november 24. - 23:08

karbantartás szimmeringcserével, tuningos olajcserével, judy race ben(dettó sid csak rugós)a-z ig 9500 volt nemrég egy srácnak
Sunny- nak meg újabban naponta szedjük szét a fox 40 et tuningolgatni....de ez a szponzoráltság varázsa!én meg örülhetnék:ez csak egy wördkáp vella!
akkor nem is annyira irreális az ár, tekintetbe véve, hogy Bp.
lényeg, hogy jó lesz a villa Annának - még sosem vettem villát egyedül.. :usmiech_o
Írta 2009. november 24. - 22:49

Sunny- nak meg újabban naponta szedjük szét a fox 40 et tuningolgatni....de ez a szponzoráltság varázsa!én meg örülhetnék:ez csak egy wördkáp vella!
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2009. november 24. - 21:57

Írta 2009. november 24. - 21:48

Luna: a sid most mocorog szépen, egy hibája van:visszautat csak szerszámmal lehet éllítgatni rajta.Persze ezt elég egyszer belõni, nem cucc.
Örülök neki...
A visszaút állítás hibája általános....
Dejódejódejóóóóó..

akkor jót sikerült venni..?
kicsit izgultam, mert a srác azt mondta, azért adja el, mert a sid nem bírja el a súlyát - ami valszleg igaz, mert ránézésre volt vagy 90 kg.. igen ám, de ahogy beléptem a lakásába, mit látok? a bringáját, benne egy másik sid villa :scared:
mondom neki, nem úgy volt, hogy téged a sid nem bír el, megint sidet tettél a keródba? azt mondja erre, hogy ez már majd elbírja õt, mert ez egy karbonváz...
szóval elég zavaros választ adott, kicsit gyanakodni kezdtem, miért adja el, ha jó neki a sid :chin:
meg azt is mondta, hogy 13 E volt a simmering- és olajcsere, ami szintén elég kevéssé hihetõ
mindegy, ha azt mondjátok, jó a villa, mindegy, mi mindent hordott össze az a fazon, nna.

Írta 2009. november 24. - 20:46

Már éppen "idegállapot lett rajtam úrrá" és "rámjött a deperszió" de még bírom. (Õslakosok a Maunikába')Harmónika mindenekfelett
Nem akarom fusztráltnak érezni magamat és remélem ez téged sem gátlásolja semmibe'
Írta 2009. november 24. - 20:03

NITRO:
Ott is a nagy népsûrûség miatt építenek emeletes házakat?
Mi itt nem is tudjuk felfogni, micsoda szenvedés lehet neked ott az élet... :cry:
http://picasaweb.goo...633023152940354
Sierra Nevada egy síközpont, ezek a házak mind mind szállodák. Ráadásul a település legalsó és legfelsõ épülete közt közel 400 méter szintbeli különbség van, lényegében felhúzták a várost egy relatív lankás hegyoldalra. Jah és ez Európa legdélebbi síterepe, nagyon felkapott, ezért horror árban vannak a bérletek és úgy általában minden. A szenvedésrõl meg ne is beszéljünk... Meredek emelkedõk, 3000 fölött érezhetõen ritkább levegõ... brrrrr (aki lincselni akar, tudja mikor és hova érkezek

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2009. november 24. - 19:25

Nem mondtam, h nevettél rajta.
Na jóvan, béke a lényeg, tudod nem bírom a feszültséget, szeretem a HARMÓNIKÁT.
:D
Harmónika mindenekfelett

Írta 2009. november 24. - 19:09

Nem mondtam, h nevettél rajta.ynga: egy apró kiegészítéssel élnék, most kivételesen nem izmon nevettem

Írta 2009. november 24. - 18:56

Örülök neki...Luna: a sid most mocorog szépen, egy hibája van:visszautat csak szerszámmal lehet állítgatni rajta.Persze ezt elég egyszer belõni, nem cucc.
A visszaút állítás hibája általános....

Írta 2009. november 24. - 18:20

ynga: egy apró kiegészítéssel élnék, most kivételesen nem izmon nevettem

Írta 2009. november 24. - 17:39

csak epyc baszik leírni, én meg visszaolvasni

na hanyagolom ezt a fórumot, mindig csak gondolkodni kell, örüljetek, szervezzetek bulit.
igyekszem csak akkor írni, ha nagyon fontos, vagy ha nagyon berúgtam:szampan:
(ma azért még fogok józanon)
Írta 2009. november 24. - 17:36

Luna: a sid most mocorog szépen, egy hibája van:visszautat csak szerszámmal lehet éllítgatni rajta.Persze ezt elég egyszer belõni, nem cucc.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2009. november 24. - 17:24

Geri: Nitro megírta mikor jön haza, mikor jó neki az Alleycat. Ezután Levi megkérdezte Nitrot mikor ér rá. Epyc pedig ezzel humorizált, hogy te a híres-hírhedt figyelmetlen-vissza-nem-olvasó mit mûveltél Levivel, h õ is ilyenné vált. Ennyi a nagy sztori, nem kell túlbonyolítani. Hagyjátok abba a bunkózást, mert szétcsapok köztetek, na!

Írta 2009. november 24. - 16:58