Tegnap is..
Ma is...
(és nem ez az extrém sport,hanem a Ladával menni nyári gumikon..

Izom, most olvastalak az eredménylistában: http://www.oxigenklu...0/OK2010III.xls
korcs: van eladó motorom is, ha érdekel
125ccm, de 50-re vizsgáztatva (Mackó remélem nem olvassa:D), most lesz 5 éves, de van benne kemény 1800-1900 km, 2 személyes túrarobogó
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Hivatalosan is meghírdetem a December 27-ikei Sörügyminisztériumi fogadóórát.
Helye:Füredi Sörözõ és Játékterem. Debrecen, Füredi u. 42-44.
Idõpontja 18órától érdeklõdésig...
Várom az ellenérveket , kéréseket.
Ja,BB7- gratula én is, de remélem nem leszek a közvetlen nyomában a használónak amikor pofára esik a brutális fékerõ miatt. Power is nothing without controll! Én félek a BB bowdenesektõl. De én nem tudok kerózni, mint az köztudott (lsd Cincinátus:-)
Én csak továbbadtam az innen származó véleményeket
Köszönöm még egyszer a segítséget!
De azért remélem a Juicy 3-at nem veri mert én azt használom
1991-ben AC/DC koncerten voltam a Népstadionban. "Elõzenekar" volt a Metallica, a Motley Crue és a Queensryche. 8 óra 15 perces volt a buli.
Izom: Hová vettél jegyet? Volt még a küzdõtérre? Akkor lehet mi egy kicsit túlparáztuk ezt a gyors fogyás fenyegetést. Tegnap Dani ment nyitásra és bevásárolt.
Izom:
Megint vacakol a Forum belepes a teeszisztemszes gepen.
Ezen meg nem talalom a magyar ekezetes betüket.
Shimano LX hajtómû, integrált tengely, használt, bár a lánctányérok még lazán bírják. 8e
Elvonulok egy tibeti kolostorba 59 évre, így akit érdekel valami az PÜ, vagy tel (06306435118), vagy emil (danko.gabor_kukac_gmail.com). Fotók kérésre bármikor bárhova, de hamarosan felkerül az apróba is, csak gondoltam elõbb itt kérdem meg, hogy kit mi érdekel.